Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

Scudo
evet mtb takım kaptanları,

kerim-sinan bu pazar siz riva yapın ben erkan ile polinez kısa yaparım hava bozar ise nadasa çekiliriz,
hafta içi ben binemeyeceğim şimdilik hava kötü, her perşembe-cum-ct benim sele günüm,
mtb takımı gelir ise sevinirim evet durum budur,
saat 10.00 da havanın durumuna göre hekimbaşında olurum erkan gelir ise polinez yaparım aksi takdirde ferdi takılırım polineze gelecek 26 jant kullananlar mtb takım kaptanlarının sorumluluğu altındadır
bu sorumluluklar

1- iç lastik -pompa şart-artı kask
2- balata fren ayarları
3- sabah kahvaltı
4- ekipte hiç kimse sigara içemez sahada mola esnasında sigar içilirse aynen alırım buna herkes uyacak

bu topiğe giren herkes anadolu performansın kurallarından asla üstün değildir
kurallara uymayacaklar çalışmalara gelmesin,,
herhangi bir hastalığı olanların (ilaca bağımlı) çok ağır değil ise sakıncaldır
biz burada çocuk oyuncağı iş yapmıyoruz doğacak sorumluluklardan
mtb kaptanları bundan sonra sorumludur ,
70.7 km boyunca basacağız bundan sonra etap budur
bu etapta bundan sonra herkes partneri ile basacak bu etap tekrar yapılacak burada mtb takımından kerim ve sinan partnerdir biri gelmez ise diğeri aynen tek basar ,

70.7 km lik ,
dudullu-bıçkıdere-darlık-mundarlı-ovacık ve göçbeyli çıkış saati kesin kış aylarında 08.30 dur ne aşağı ne eksik,
saatinde gelinmez ise aynen tek basarım bundan sonra en fazla 5 dakika bekler sonra topuklarım,
evet mtb takımı içinde geçerli ve aynı zamanda yol takımı içinde ,zati erkan tek kalıyor o konuda :islik:
bahar aylarında kesin 07.00 dir ,
nisan mayıs aylarında çalışma olur haziranda oralar dolmaya başlar, bu nedenle haziran ayı ormanlara dalacağım temmuz ve ağustostada,
ama yaza bi adet ucu açık tarihli kartepe otel olur,
saat 04.30 çıkış bostancı olur ,

@Kudret Kurtcebe
Evt kudret abinin de dediği gibi kurallar bunlar uyan arkadaşlar gelebilirler, gelmek isteyenler kesinlikle kurallara uymalıdır,,

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kerim A.

kurallar olacak bizim işimiz lay lom lom değil mangalda değil köftede değil kurallar sert ama tedbir için kask şart zati kasksız gelen atom kamilden yazılı kağıt aldım, o kağıt hala bende kamil pek uğramıyor artık ,altında canavar bi karbon var testiyi inşallah bi yerlerde kırmaz ,bu ülkede hiç kimse mtb yarışlarına kask takmadan katılamaz kaçkar bisiklet yarışlarını düzenleyen dostlarım çok iyi bilir, ayrıca delta bisiklet şirketi asla deltanın düzenleyeceği yarışlara kimse kasksız alınmaz,
şirket sorumluluk altına girer,ölüm olursa hesap sorulur ,biz burada süratli bisiklet sürmeyi epey zamandır yapıyoruz ,
artık dudullu-göçbeyli hattı ekip kararınca kapanmıştır,
burada çok 50 km pedal bastık
anadolu performans çıtayı yükseltti, km olarak 70.7 km ,evet burada çok sert eğimler yok ama km fazla ,bunun faydasını aynen tavşanlıda göreceğiz ,
orada gerçi 1080 rakımda tam 44 km boyunca basacağız ve 10-19 eğimler ile boğuşacağız
çok yapacağız 70.7 km olayını ve asla pedal kesmeyeceğiz ,açıkça bizim yaptığımız iş artık ultra antremana doğru gelmektedir tabi üstü 100 km boyunca basmak buna hazır olacağımızı zannediyorum evet yeni bir etap gerekecek tabi tam ring olacak o etap bekler ,,

@Muzaffer K.

muzaffer haritaları biraz incele netten Anadolu yaka Avrupa yakaya göre daha kolay karışık değil, ama dediğim gibi haritaları iyi incele alışıyosun senin dudulluya gelme yolunuda yazmıştım sana kolay, sadece biraz erken kalkmam gerekicek karşıda olduğun için oda sana kalmış top sende kuralları biliyosun,,

@Kerim A.

bizim için durum şu artık saat 08.30 çıkış -ve dudulludan ta darlık a oradan göçbeyliye pedal kesme yok
bu arada pazar günü tam 3 saat 35 dakika bastım asla pedal kesilmedi ,sadece bel çantadan çıkın yemek için durma 10 saniye felan ,bunlar önemli değil esas önemli olan ise şu 12.10 da göçbeylide kahvede idim hatırlar isen evvelki dudullu-göçbeylide çok bekledik
valla ben artık o kadar beklemem çünki aleyhime ,
30 dakika mola yaptım sonra aport saat 12.40 çıkış 5 dakika sonra sen gelmişsin
evet bundan sonra ben burada ferdi çok çalışırım
kışın saat 08.30 yazın 07.00
5 dakika bekler aporta geçerim

(link)

şimdi 50 km sayılır
dudullu-darlık yani dudullu-göçbeyli hattı burada bitiyor biz burayı çoktan aştık
artık üstüne 20 km daha ilave ettik ve pedal kesmedik bu pazar sinan ile,

Dostum 6 gün aralıksız çalış hafta sonu , karşıya. Gelebilmek için saat 06:00' da kalmak Zor oluyor.? Çok istedim ama yetişemedim. Saat şöyle 09:30 filan olsa idi süper olucak..

• Beğen
@Muzaffer K.

bana uymaz 09.30 mtb takımına uyar ise onların sorumluluğunda kalırsın son durum bu muzaffer dostum kardeşim benim ,,

bencede ne kadar erken çıkılırsa o kadar iyi zaten saat 5 oldumu kış aylarında olduğumuzdan akşam erken oluyor

sabah 08:30 dan sonraki çıkışlarda 3 saat gidiş 3 saat dönüş gelene kadar akşam olur pazar günü biter

ben olsam sabah olur olmaz çıkarım 2 den önce geri dönmüş olurum

tabi ki beni aşıyor dudullu tarafları ben anca aydos belgrad yaparım :D

70 km git 70 km gel bide bunun eve git geli var 30 km az yol değil ben 50 km yi zor gidiyorum eve git gel dahil

Düz yol olsa neyse ama hep rampa

@İsa İhsan Akdoğan

isa çalışmalara devam et sende km saati varmış o vakit oradaki ortalama ile benim matematiksel bulacağım ortalama arasında pek fark olmaz ,
buranın zorluğu şu,
bi kere 70.7 km 5 adet şile rampası ama sonda bi tane 6 ıncı rampa var ama eğim fazla değil ondan sonra kömürlük, ta bıçkıdereye kadar köy içinde eğimler ama kısa fakat dik buralarda kesin ayakta çıktım ve sonra bıçkıdereden sonra gelen oruçoğlu köyü burada baştan rampa yok
ama sola döndükten sonra çok keskin ve oldukça dik rampa var akabinde hafif çıkışlar sonra sağa dönülüyor
hafif eğim çıkışlar ,
darlıktan sonra gene eğimler ama asla 13 eğim yok burada
ovacık köyden sonra paso düz yol ta göçbeyliye kadar işin püf noktası son düz yollarda atağa geçmek
bu iş oldukça zor tabi ve artık bundan sonra göçbeylide en fazla 10 dakika bekleyeceğim ekip benden önce varır ise onlarda 10 dakika bekleyecek ve yola devam
sinanı bekledim oraya gelmiştir diye ama lastiği patlamış tabi sinan yok idi gelir diye 30 dakika bekledim bundan sonra 30 dakika artık olmayacak

@Muzaffer K.

aha en doğru hareket aynen bu olur :in::alkis:

@Sinan Çakır

evet kış dolayısı ile 08.30 sabah ayaz dehşet kışın ona göre çok pahalı aksesuarlar var onlara kalkıpta 600 lira para vermek anlamsız, vakti ileri çektik 08.30 oldu ,esas çıkış saati 07.00 kışın diyemiyoruz
soğuk dehşet adamın ilikleri donar,
yalnız saat 07.45 de evden çıktım hiç üşümedim
geçen pazar sabah çiğ noktası 6-7 derece idi
üşümedik tabi,termal sayesinde,yalnız 0 ın altı sabah korkunç olur.
birde saat 07.00 de ortalık karanlık,,

@Kudret Kurtcebe

yani çok erken çıkmak için pahalı aksesuarlar lazım bu yüzden sabah saati bence ideal 8:30, tam karanlıga kalmadan dönüş oluyor

• Beğen
Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 10C. Rüzgâr GB, 10 ila 15 km/sa.

Pazar gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 8C. Rüzgâr GD, 10 ila 15 km/sa.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası8 | 69 | 79 | 69 | 6
Rüzgar11 km/h BKB10 km/h GB8 km/h GGD11 km/h GD

evet üst üste darlık olmaz bu hafta kısa takılırım,,

Geri