@Oğuz kurt
aman aman pamuk olmaz kesin alt ve üst termaller üzerine bisiklet aksesurları makul fiatlarada var ,kazak aman olmaz,
mont hiç olmaz ,
şimdi bu gün ben en alta 3 adet yazlık bisiklet forma üste scott uzun kollu forma ama b-twin fazla oldu resmen o gereksiz oldu ,ama iyi tarafı soğuğu kesti ama terlemeye sebebiyet verdi içim sauna oldu asla durmadım dursa idim hasta olurdum .terli terli durulmaz üst gövde nemli olursa esas o zaman şifayı kapar insan evet yarın bi adet termal alacağız el mahkum kullandım biliyorum çünki ,
şimdi bu cuma altta termal 2 adet bisiklet forma kısa kollu ve bi adet scott uzun kollu forma beni kurtaracak çünki bu şekilde -5 derece de sürdüm beni koruyan alttaki termal oldu terlemeyi emdi ve sıcak tuttu kesinlikle termal şarttır bu havalarda ,genede bu cuma termalsiz sürmeyi düşünebilirim deneme amaçlı, 3 adet bisiklet forma kısa kollu ve bi adet scott uzun kollu forma çıkışta kesin kollar üşüyecek ama fazla değil ilk rampada ısınacağım ayaklarım bu gün hiç üşümedi 3 çift yün çorap altta yazlık spd ,
eldiven 10 numara soğuğu geçirmedi bile.