@İsa İhsan Akdoğan
isa dostum
rüzgar arkadan eserse hız yaparsın tek başına önden esen 45 km rüzgara karşı aynen yorulur ve gidemezsin rüzgara karşı sürmek için düşük kadans uygularım ben ve yorulmam ama vakit kaybı tabi,,
makineyi değiştirdiğin zaman yola geçince mtb sana aynen traktör gibi gelir traktör çünki 44 diş yada 42 diş ,şimdi dün bi çocuk genç yol bisikleti ile düz toprak zemine girdi ve çocuğa helal olsun dedim çünki tekeri 23 hacim idi valla o yolda gitti ya helal olsun ,yol o kadar kötü değil ama sonuçta düz toprak yol ,daha sonra çocuk asfalta çıktı ve bayağı sıkı bastı ama gereksiz olan arkadaki çanta idi ,yol bisikleti eski bi model en az 15 yıllık,arkadan bi mtb onu yakalamak istedi tabi yakalayamadı ,şimdi yetkin palgın 26 jantta çok sıkı basan bi dostumdur onunla tekirdağa gittik diğer mtb de iki kişiye 1 saat fark atınca bekledik mecburen bende 26 var idi o vakitler ve 28 ler ile at başı gitti yetkin ama onada söyledim sen dedim 44 dişte kalıyorsun senin gücün 50 çevirecek durumda ,
diğer topikte okudum mesajını ,
isa,
senin teker 60 hava ise en son sen kesin 55 bas beş eksik olsun aksi takdirde yorulursun zati bisiklet gitmez sürat nasıl gelir 140 havada gelir bunu nerden biliyorum bi dostumun altında fuji kadro yol canavarı var idi ve teker 700 x 18 idi incecik bi kalınlık elimle tekeri bi tuttum aynen mermer sertliğinde idi ,adam düz yolda onunla uçar, ben basıyorum 85 hava adam basıyor 140 hava 2 mislinden fazla, benden süratli gidecek tabi,
işin tabiatı hava ile doğru orantılıdır .
10 kilo yük ile sürat yapma dizini sakatlarsın sürat yapacak isen kesin işi rajonuna göre yapacaksın, arkada çanta manta olmaz, bel çanta en fazla, orta boy asla ağır olmayacak ,performans sürücüleri ağırlıktan nefret etmeli,bu benim görüşüm tabi, ,
(link)
erkan 15 aralık polineze ayar olabiliriz..
(link)
erkan ,22 aralık pazar rüzgar iyi sen 50 km de 2 saat 5 dakika ile kaldın kerim mtb de 2 saat 3 dakikada rekor kırdı ve sinan 2 saat 16 dakikada kaldı ben 2 saat 29 dakikada kaldım şimdi bu skorlara ayar çekeriz 22 aralıkta ,
ben 2 saat 10 dakikada almış idim 1 yıl önce ama bu sene bende bi forum düşüklüğü var ne yapalım bizde bunla yetiniriz evet ben 2 saat 10 dakika ile 2 saat 29 dakika aralıklarında kalırım anca ,,
fenerbahçe- pendik git gel yaptım bugun toplam 115 km olmuş
isa pendik fenerbahçe arası toplamı en fazla 60 km ye yakın 45 km başka yerdede bindin herhalde ,hepsinin toplamı olmuş öyle anladım ben bunu ,gittiğin yerler sürekli düz yerler artık seni ekibe alacamda ama rampa çalışmıyorsun ,rampalı etap çamlıca etabı burada çalış, çalıştığın zaman ,zamanıda tut ,ona göre buraya yaz değerlendirelim burada ,,