Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@Kudret Kurtcebe
dün geçtim abi spd ye bugünde aldık göçbeyliyi, 2 saat 18 dk diye hesapladım
yalnız şunu farkettim mtbyle ve dişli lastiklerle yolun sonu gelmiyor gibi çok hamallık yapıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
2 saat 18 dakika mükemmel tahminimce kerimde hemen gelmiştir 13 ekimde durum çok iyi idi erkan sen kerim çok iyi idiniz şimdi zati teknik alt yapı çözüldüğü vakit kesin artıları olacak sana ,
her şey zamanla ve yavaş olur ,3 kasımda hava çok soğuk tek sorun ise 39 km rüzgar dehşet bi rüzgar tabi sabah vurmaz bizi öğlene zati kalmayız, etap bitmiş olur ,09.00 çıkış saat 11.30 da oradayız gene,,dönüşte lay lom lom olur o zamanda 39 km rüzgar arkadan esecek zati,,

bu arada bahtiyar evli olduğu için onu serbest kılıyoruz ve asla zorlamıyoruz evli olmak sorumluluk gerektirmekte genede buna rağmen bahtiyar közen çok iyi bi derece yapmıştır 20 ekimde helal olsun valla,,

@Kudret Kurtcebe

kerim abi 1-2 dk taktı bana :) 13 egimli rampaya kadar arkamdaydı şekerimin düştügünü hissedince mola verdim 2-3 dk dinlendim, orada yakaladı beni son 5 kmye kadar beraber gittik, dün 60 km ye yakın yol yapmıştım onun yorgunlugu vardı muhtemelen

• Beğen
@Sinan Çakır

evet 60 km in yorgunluğu ,sinan bence bu göçbeyli için bi gün öncesinden dinlen,evet bu şeker düşmesine karşı yanında bi tane çukulata küçük olsa iyi olurdu giderken yerdin ,evet beslenme durumu önemli bizim için ,,hafta içi iyi besleneceğiz ,protein alacağız ama tur günü öncesi protein yüzde 10 'a düşecek ve yüzde 70 karbonhidrat artı yüzde 20 yağ olacak, yağda katı yağ değil tereyağ ,,

@Kudret Kurtcebe

Kerim abi gelince aldım bi çikolata ondan yoksa devam etmek güç olurdu

• Beğen
kudret abi ben boş durmadım devamlı bisiklete bindiğim için kondisyon iyi birdahaki turda görüşürüz kendine iyi bak

• Beğen
@bahtiyar közen

bunun ispatı 20 ekimde aldığın derecede yatıyor evet bahtiyar biz biliyorsun laf olsun torba dolsun yok efendim işkembe turları yapanlardan olmadık bizim çizgimiz her zaman belli idi biz bu işi ciddiye alan istanbulda yok denecek kadar az sayılan 3-5 kişiden birileriyiz ,adamlar sahilden sabihaya gidiyor en az 100 bisikletli saydım pazar günü,
bostancıda bir tanıdığıma rasladım alta yol çekmiş scott fena değil, dedim nerdesin bırak dedim buraları gel bakalım şile rampalarına valla kudret ağbi dedi foruma girmiyorum şifreyi unutmuş ,,aslında çok iyi bisikletçi idi sıkı basıyor idi o vakitler altında mtb var idi şimdi yola geçmişte ama diyorum ya o sabiha etabı etap değil ..etap bıçkıdere,,

yav adem dualıdan ses yok dizi ne oldu acaba ,merakta kaldım şimdi,,,
tavşanlıda zorlamış idi.

.evet ekip kurtdoğmuş offroad için debreşme saatim gelebilir ne vakit kasımda ,,
kasım ayı içersinde hem bıçkıdere -hemide kurtdoğmuş iki tur düşünüyorum
yalnız kurtdoğmuşçular yani mtbci offroadçular ile direk bostancıda saat 08.30 da buluşarak kurtdoğmuş pendik bağlantısından giderek direk kurtdoğmuş girişine ,

böylelikle yorulmayacağız ,kurtdoğmuş offroadun sonunda bekleyeceğiz ve oradan göçbeyliye gideceğiz, tabi esas çalışma nerede olacak kurtdoğmuş girişi ile sonu arasında olacak 10 km de zaman tutarız, ben baştan söyleyeyim bu 28 jant hibrit ile anca 2 saatte alırım orayı önemli değil maksat tekerin sesini dinlemek,
göçbeylide ikinci mola olur çay felan içeriz ondan sonra dönüşü ben pendikten yaparım lay lom lom olarak ,,:)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1010315_605066626192582_2103162176_n.jpg

evet bi başka mekanımız da bu anadolu yakasının 10 km lik offroad 'u çetin iş ,belgradda böyle 10 km lik parkur inişli çıkışlı ben raslamadım ,,,

bostancı- kurtdoğmuş offroad,,

gidiş ,,

(link)

offroad,,

(link)

dönüş

(link)

http://brimages.bikeboardmedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/04/Specialized-Crux-Disc-brake-cyclocross-bike-review06.jpg

evet 28 jant, girdiği mekana bakın cyclo cross ,,bu pedalşör buraya giriyor ise yol gidonu ile helal olsun diyeceğiz..bi adet specialized,,

http://3.bp.blogspot.com/-d4m0vgdMKcA/UkvPZdWuHnI/AAAAAAAAOlg/FxgCCjWhEbE/s640/029.JPG

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR09vkDHZdT4brKwJhsS6jnurbvAYfxNXzWr8oWqZCWTCYdjQf6

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqUY8hv935naT6vVe_YEk3U-dtgl9e2mQv1xle90BO_7J_G-bN

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrPi6IMZR9N8CmGcLGRICK7JGJjDy8bmE6OU0ALz9Hga17j-5N

kumda gideni var gidemeyeni var ,

@Kudret Kurtcebe
oley müdür oldum :):):) burdan haberleşmece yaparız gelen olurmu olmazmı olmazsa yine ikimiz çalışırız

bu pazar polenez var bana çok kısa gelecek çerez tur

@Erkan Közen

bu pazar benim bisiklet bakıma giriyor ,erkan bu pazar sağanak diyor hava durumu,,

(link)

muhtemelen sağanak diyor,,

3 kasım dudullu-göçbeyli,,,rüzgar düştü..

(link)

aynen benim bisiklette cumartesi pazar komple bakıma girecek
bu cumartesi 07:00-10:00 f1 pist etkinliği var yine katılamayacağım

• Beğen
@Sinan Çakır

sinan ora hikaye boşver 5 km ,git gel konya altı muhabbeti,milletin ağzına bal sürme hikayesi ,bizim etap gibi varmı ,dudullu -göçbeyli ,47 km dile kola 13 eğimler,,formulada 13 eğim varmı acaba ,,ben göremedim bi kere gittim ondada yağmur var idi 13 eğim bıçkıdere de var formulada 13 eğim felan hikaye tabi,,rampa var ama sinek rampası ,kartepe gibi 16 km sürmüyor yav millet zoru görmemiş formulada bisiklet sürmeyi bi şey zannediyor ,,

@Kudret Kurtcebe

abi f1 pistindeki muhabbet bizim gibi rampalarla boguşmak değil zaten, maksat oraya girip yapabildigin en süreyi yapmak kaymak asfalt bas basabildigin kadar

• Beğen
@Sinan Çakır

senin bisiklet uygun değil ,senin altına bi adet yol gerekiyor ,ayrıca 53 dişli olacak ve 23 hacim mtb ile gidilmez oraya ,,

@Kudret Kurtcebe

ben gitmicem zaten, gitsemde ordan geçen yol bisikletlerini çekerim :)

@Sinan Çakır

ha bak o doğru senin süratine bıçkıderede yetişemeyecek face de bi sürü yol bisikletçisi olduğuna inanabilirsin ,çünki hiç biri orada çalışmadı orada çalışan kazanır sakalımız yokki lafımızı anlatalım ,kimisi evlidir gelemez neden hanım öğle sonrası gaz yapar ama onlara saygım var tabi sonra hanım boşar adamı,bisiklet yüzünden ayrılanlar var bu ülkede,,diğerleri kim öğrenci ama istek yok ,vizyon yok anlayış yok ama ne var sabiha gibi 60 km lik dümdüz yol var ,,millet kolayını seçiyor ,,

açıkçası bu istanbul cenahtan sağlam ultra adam olarak sadece aytekin erzan var ,onun gibi amatör bi pro daha varmı bilemem ,adamın zevki bu ,hiç bi takımda değil ,cumhurbaşkanlığı bisiklet takımındada değil o takımdan adamlar aytekini bi tanısalar ne diyecekler acaba ,bu istanbulda kaç adet bisikletçi istanbuldan avrupa yakadan kalkacak izmite basacak maşukiye rampasını devirecek 17 km sonra yok bi daha yapayım diyecek aşağı inecek 17 km bi daha çıkacak sonra hadi artık eve istanbula döneyim diyecek kim bu işi yapacak sadece aytekin erzan evet şahidi benim 23 nisan günü erkan közen de şahit oldu olaya ,
ve yanındaki pedalşörü recep bozkurt ile ,bu işi başarmak için çok çalışmak gerekir ,aytek bunu para için yapmadı kafasına koyduğunu yapar o adam,,

evet erkan közen ,,
beyin fırtınasına varmısın tavşanlıya iki bilet 10 kasım ,
ama şimdi karanlıkta çıkman gerekecek ,feragat edersen olur ,iki kişi yaparız anca ,,
saat 06.00 da bostancı adalar iskele önünden hareket karanlıkta gideceğiz.hava aydınlanacak saat 07.00 de
şimdi biliyorsun 1 saat 15 dakikada almış idik 39 km yi,,saat 07.15 de eskihisarda olursak hemen feribot 45 dakika sonra 08.00 de en geç 08.10 da topçulardan çıkarız direk tavşanlı,pedal kesmeden boyalıcaya kadar basmaca saat en geç 10.00 da orada olursak ,10 dakika mola ve akabinde 3 km lik 10 eğimli rampaya dalış dönüş boyalıcadan altın ovaya en geç topçulara saat 14.00 de varırsak ya da 15.00 de bu işi başarmış oluruz ve aynen eskihisara geçiş 15.45 oradayız hava kararmadan aynen gebze tuzla ve bostancı etabını devirerek saat 17.15 de işi bostancıda noktalarız bu plan kış ayında olacak 10 kasım olmaz ise hava şartları yüzünden diğer pazarları olabilir,,aralıktada olabilir iyi bi hava yakalamak lazım , yalnız, saat 06.00 çıkış gerekiyor feragat olursa tavşanlı olur kışın tabi,,

başlığa şöyle bi baktım da imrendim resmen. benim evim de pendik'te olduğundan birkaç kere kullandım buraları. şile'ye gidip gelmişliğim var bu yoldan. daha doğrusu giderken haritaya güvenip ballıca tarafından girip sizin "off-road" olarak kullanacağınız kısımdan gitmiştim. sonra tabi o sucunun oradan bıçkıdere-ulupelit tarafına devam edip ulaşmıştım şile'ye. dönüşse tek kelimeyle muhteşemdi. mtb ile bile çok zevkliydi o bomboş yolda bisiklet sürmek. hele beysu'dan sonra istanbul park'a kadar olan göçbeyli yolu kaymak gibi kaymak.

bölgeyi nispeten iyi biliyorum. daha sonraları birkaç sürüşüm de oldu oralarda. ancak bisiklette henüz yeniyim. sadece mayıstan beri kullanıyorum. yalova taraflarına gidiyorum genelde ben de. sudüşen şelalesi taraflarına gitmeyi seviyorum. sahilyolu gibi "hanımevladı" yollar değil de bu tip yollar daha çok cezbediyor beni.

keşke diyorum, form düzeyim daha iyi olsaydı da ben de sizinle gelseydim. şimdi size yetişemem ama yaza kadar form tutturmuş size biraz olsun yaklaşmış olurum sanırım. malum, 22 yaşında olmanın avantajı başka. bir de mtb yerine 50 dişli 28 jantlı yol bisikleti kullanıyor olurum yaza kadar, o zaman daha iyi olur :)

Geri