Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

evet topik başlamıştır bu topiğe atılan mesajları irdeleyeceğim ona göre karar vereceğim hafta içine müsait olanlar atsın ve hafta sonuna ,baktımki atan yok bura olur fosil topik, ben buraya program açmayacağım herkes ona göre ayar çeksin kışın etaplarımda olacağım buraya mesaj atmayacağım buradan ferdi çalışmalarımı yazmayacağım, bundan sonra artık böyle,herkes kendine çeki düzen versin ,ya bisiklet sporu yapılacak kışın ya da yapılmayacak aytekin erzan kışında boş durmaz face orta kanaldan aytek ile planlar yapabilirim çalışan tek adam odur bir de recep bozkurt,,hafta sonu ,hafta içi etap önerilerinizi bekleyeceğim ,,

Scudo
Kolumdaki alçıdan bir kurtulayım, Salı günleri peşine takılmaya çalışıcam Kudret abi. :D

ıslak zemin ve dikkatsizlik bir araya gelince bisikletim beni üstünde daha fazla taşımayı istemedi. :p
şimdilik geçici bir alçı ile kontrol altına aldı doktor, haftaya pazartesi MR sonuçlarına göre nihai duruma kara verecek.

@Sefa.

sefa ,geçmiş olsun
ıslak zeminde kaydırmayan tekerler illaki vardı 1.80 gibi.

Sağol abi.
Tekerleklerimden memnunum aslında, yağışlarda falan sıkıntı çıkartmıyorlar. Bu durumda olmamın tek sebebi dikkatsiz ve ihmalkar oluşum. Her şerde bir hayır vardır derler ya, bu düşüş de bana unutamayacağım bir ders oldu. :)

kudret abi aslında ben yağmur lu havada binmek isterim bunun için kışlık tam olmalı yoksa bir pazar kaçırdınmı şınanay oluyorum

@Erkan Közen

ülen erkan ,
sen varya acaip sağlam sadık adamsın başımın üstünde yerin var sen eski adamsın sen hatada yapsan görmem valla gelmesende kızmam ,senin geçmişteki başarıların bana yeterde artar bile..kartepeye benle geldin ya 215 km ye asla unutmadım,,

bu topik hafta içi olur , hafta içi boş günü olanlar için olur ,ve durumlara bakarız ,,ayrıca kasımdan itibaren bura işler ve hafta sonunada ağır turları gene burada organize ederiz kasım aralık-ocak-şubat-mart aylarında 85 km lik çalışma sahası gündeme gelecek ama havaya bakacağız..

mesaj beklediklerim bu topik anca öyle çalışır ,,şurada kasıma bi şey kalmadı ve bu topik kışın buraya mesaj atan olursa çalışır onun dışında ben ferdi çalışacağım bütün kış hafta içi ve hafta sonu..

eski ekipten

1- erkan közen
2- ogün

diğer yeni elemanlardan katılmak isteyenler çalışmalarda var olmak isteyenler mesaj atabilir, kısa etap çalışmalarında var olacağız, anadolu yakada çalışacak olan buraya mesaj atsın durumunu belli etsin hangi günler müsait ise,hafta içi tabi,,
hafta sonuna ağır tur yapmak isteyen sadece erkan közen olabilir orasıda bıçkıdere etabıdır ,,,,

Abi,biliyorsun normalde bende elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum.Şu sıralar bisikletimi satıyorum gelenlerin çoğuda haftasonuna randevu veriyor bu yüzden benim durum sıkıntılı.Bu haftasonu biri daha gelecek satılır ise zaten bir süre bisikletsiz kalıcam.Yol bisikleti alacağım için gene offroad olayı benim için olmayacak ama en azından asfalt rotalarda size katılabilicem.

@M.atay

atay ,
asfalt rota gördüğün bıçkıdere -şile-göçbeyli yolu ama biliyorsun ,bıçkıdereden sonra gelen yolu orada silik kullandın ,,,
şimdi şile rampaları hep olacak ve de bıçkıdere rampaları biz buralarda çok pedallayacağız ..geçmişte gerçekten çok pedalladık 2008 den beri 5 sene ,5 buçuk ay oldu hala şile rampalarıda şile rampaları,,açıkçası beni sabiha çekmiyor illa 100 artısı olacak işin,
benim için 100 km in üstünde bisiklete binmek artık bi zorunluluk haline geldi ,ne hikmet ise vücut adeta istiyor ,,
60 -80 km binince akşama gelince sanki hiç bisiklete binmedim gibi bir duyguya kapılıyorum ,,evet 100 km olsun ve de artısı olsun yeterki,
biliyorsun bostancı - şile rampaları bıçkıdere rampaları oradan göçbeyli,ve de aydosun güney rampaları bana tam 100 km yazmakta ,evet kurtdoğmuş offroada girince işin rengi değişiyor oluyor sana 120 km ,,şimdi sen erkan ile bıçkıdere de partner olursunuz ben kesin olarak bıçkıdereden direk offroada dalacağım ,,sen olurda gelemez isen erkan tek kalacak o vakit yapılacak bi şey yok malesef çünki artık mtb liler ile çalışma olacak ,,ora kurtdoğmuş offroad ,,evet cyclo cross kullanan yok burada daha doğrusu hakkını veren onun hakkı ağır stabilize ,ve toprak yoldur ki açıkça bi adet kafadan çatlak cyclo çu lazım bana ve dalacak kurtdoğmuş offroad a ,,çünki anca bi delinin işi olur ora hemde cyclo cross ile ben 3 kez devirdim hibrit ile ama yapılmayacak diye bi şey yok sadece zaman kaybı oluyor sürat yapamıyorum ki bu da doğaldır ,,

kudret baba kurtdoğmuş yap gelek :D :D

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1175501_633233243375920_1911848497_n.jpg

eğim 10 nere tavşanlı, olurmu kışın, istek olursa olur,,

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1239612_633233410042570_2056896122_n.jpg

severim stabil yolları ve sessiz mekanları evet tavşanlı yolu,,eğimler adamın belini fena kırar,,toplam 1000 rakım tavşanlı-boyalıca hattı 140 km ,,

Kasım
Pt Sa Ça Pe Cu Ct Pa
123
4545678910
4611121314151617
4718192021222324
48252627282930

3-10-17-24-pazar,,

salılar ve hafta sonu boşum abi, kaymak asfaltsa yarışla gelirim, stabilse trek fx7.5 ile gelirim ful tiagra yaptım 700x32 lik lastikler tam o yollara her yola varım, ortalamaysa ortalama bakalım neymiş oralar beni bir gezdirin abi:)

@cparlakgul

o.k kasımda buradayız ,ekim topiği bitince, ayrı bi topik var ,orada kurtdoğmuş offroad olacak ,,ama ister isen gelebilirsin 13 ekime, erkan silik yol kullanıyor, ikiniz partner olursunuz, bostancıda saat 08.30 da çıkış yapacağız, sahilden gideceğiz ,biz kurtdoğmuşa gireceğiz, siz girmezsiniz direk göçbeyli yapar oradan, geri dönersiniz ,dönüşte gene yolda buluşuruz..bu turda mtb çi dostlar ile offroad olacak..,,,

ikinci tur ise bostancı-bıçkıdere-göçbeyli-bostancı olacak hem asfalt hemde stabil...
o da kasımda olur yani bu topikte yapacağız..

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=123846&page=6

ekim topiği..

Geri