@M.atay
atay ,
asfalt rota gördüğün bıçkıdere -şile-göçbeyli yolu ama biliyorsun ,bıçkıdereden sonra gelen yolu orada silik kullandın ,,,
şimdi şile rampaları hep olacak ve de bıçkıdere rampaları biz buralarda çok pedallayacağız ..geçmişte gerçekten çok pedalladık 2008 den beri 5 sene ,5 buçuk ay oldu hala şile rampalarıda şile rampaları,,açıkçası beni sabiha çekmiyor illa 100 artısı olacak işin,
benim için 100 km in üstünde bisiklete binmek artık bi zorunluluk haline geldi ,ne hikmet ise vücut adeta istiyor ,,
60 -80 km binince akşama gelince sanki hiç bisiklete binmedim gibi bir duyguya kapılıyorum ,,evet 100 km olsun ve de artısı olsun yeterki,
biliyorsun bostancı - şile rampaları bıçkıdere rampaları oradan göçbeyli,ve de aydosun güney rampaları bana tam 100 km yazmakta ,evet kurtdoğmuş offroada girince işin rengi değişiyor oluyor sana 120 km ,,şimdi sen erkan ile bıçkıdere de partner olursunuz ben kesin olarak bıçkıdereden direk offroada dalacağım ,,sen olurda gelemez isen erkan tek kalacak o vakit yapılacak bi şey yok malesef çünki artık mtb liler ile çalışma olacak ,,ora kurtdoğmuş offroad ,,evet cyclo cross kullanan yok burada daha doğrusu hakkını veren onun hakkı ağır stabilize ,ve toprak yoldur ki açıkça bi adet kafadan çatlak cyclo çu lazım bana ve dalacak kurtdoğmuş offroad a ,,çünki anca bi delinin işi olur ora hemde cyclo cross ile ben 3 kez devirdim hibrit ile ama yapılmayacak diye bi şey yok sadece zaman kaybı oluyor sürat yapamıyorum ki bu da doğaldır ,,