Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@Muzaffer K.

(link)

kadıkoyden ben bu rotadan dudullu oradan zerzevatcıya kadar gerlir geri dönerim

@Kudret Kurtcebe

abi başıbuyukte muzafferı ben bekledım sende benı çok kucuk görüyorsun abı :islik:

ben tek geliyorum o zaman dudulludan polineze kadar gider ordan gelirim zamanım az o yüzden

bu hafta 4 defa başıbuyuk yaptım hiç pedal kesmeden, 15 gun önceye göre kondusyonum 2 katına çıktı gibi...

bu arada elimde şimdiye kadar çıkmadım abi rahat ol :in:

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
@İsa İhsan Akdoğan

sen tek çalışacaksın geliştiğini anca dudullu-göçbeyli sınavında göreceğim ayrıca o bisikletininde sonu olur benden söylemesi senin bisiklet modifiye olmadıkça beş para etmez dudullu-göçbeyli hattında
biz burada havaya konuşmayalım
senin daha dudullu-göçbeyli hattına gelebilmen için 5 ay daha çalışma yapman lazım
5 ay sonra altındaki bisiklet dağılmaz ise tabi,.

@İsa İhsan Akdoğan

ben bilemem muzaffer başka söylüyor o vakit, ben muzafferin yalancısıyım
ayrıca burada pedalşörler arasında uyum isterim uyumsuzluk gösterenlerin bu ekipte yeri yoktur,
bunu hem sahada hemde burada yazar çizerim ,
senin ekip ile gitmen imkansız ,
sen burada tek çalışacaksın ve değerlerini yazacaksın ayrıca atma tutma yok öyle
bi kere rampalı etap seçeceksin diyelim 20 km çıkış saatini yazacaksın ve bitiş saatini,
senin ortalamanı hesaplayacağım burada anlaşıldımı kanki isa,,

şimdiye kadar vakit kaybettin düz yollarda bundan sonra seni 20 km lik rampalı etaplarda göreceğim bana çıkış saatini yazacaksın saat tutacak ve asla rampada durmayacaksın bi dahaki başıbüyük de seni öyle bi yorarımki aklın şaşar senin

başka bisikletle gelicektim abi pazar o bisiklet çoktandır yatıyordu zaten

5 ay derken ne yaptın, abi muzaffer gelmedimi dudulluya ayrıca o günden beri çok gidip geldim başıbuyukte benım arkamda kalmıştı :D

pazar trekle gelicem kendim zaman tutar buraya yazarım o zaman daha fazla yazmıyorum havaya konuşmak olmasın:cool:

trek de dağılmaz kolay kolay, sadece lastık patlamıştı o gun ondan uğraşamamıştım o yuzden o arka bagajlı heybelı ağır bısıkletle gelmıştım

şimdi pompa lastık tamır kıtı vs aldım kendım değiştiriyorum lastıgı,1.50 lastıkleri de geri taktım 2.00 asfaltta pek gitmiyordu :in:

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

muzafferin derecesi 2 saat 35 dakika oldu kerim ona eşlik etti bundan sonrada eşlik etmeyecek bi kere ilk gelen için başarı ,
senin tam anlamı ile pişmen gerekecek ayrıca kerim gönüllü olursa seni bekler çünki o yolda kaybolursun dudullu-göçbeyli hattında ,
evet dereyi görmeden paçaları sıvama önce görecem dereceleri o da 20 km çıkış saatini bana yazacaksın ve bitiş saatini bu etapta rampa olacak ve 20 km olacak ona göre ortalamanı matematiksel olarak bulacağım ve ona göre dudulluda şansın ne ona bakacağız evet bu topikte afedersin ama eşekler gibi basmak var rampada ve düz yolda ,,

(link)

bura 3 km hata payı ile 21 km burayı saat 10.00 da dudulludan çıkarak ve durmadan kaç saatte gideceksin burada rampalar sıkı sayılır evet dereceni bana yazacaksın bitiş saatini saat kaçta polinezde olacaksın sonra kaç dakika mola yaptığını yazacaksın bi kere 1 saat mola olmaz ,
orada en fazla 10 dakika mola yapacaksın sonra aynı yerden döneceksin ilk gidişinin ortalamasını alacağım dönüşte indiğin yerler sana 2 km lik rampa olarak gelecek onunda ortalamasını alacağım bana doğru dürüst saatleri yazar isen senin dudullu-göçbeyli hattında ne yapabileceğin ortaya çıkar bura 42 km ama dudullu-göçbeyli hattı 50.3 km

anadolu performansın elemanlarının dereceleri,

dudullu-göçbeyli hattı
50.3 km 6-7-10-13 eğimler pedal asla kesilmedi

1- kerim 26 jant 2 saat 3 dakika

önemli not ,,kerim ikinci etaba hazır bura dudullu-bıçkıdere-darlıktır bura tam 70 km dir ve asla durma söz konusu olmayacak dudullu-göçbeyli hattından 20 km daha üstelik acımasız rampalar demektir

2- erkan közen -yol bisikleti -2 saat 5 dakika
erkanda dudullu-darlık'a hazırdır

3- kudret -hibrit 28- 2 saat 10 dakika
evet bizde hazırız

sinan için durum malesef kötü derecesi iyi idi 2 saat 15 dakika ama şeker düşmesi bence iyi değil,
bu bakımdan bence sinan bu hatta nadasa çekilmeli,
muzaffer derecesi 2 saat 35 dakika,
bu da şunu gösterir 2 'inci ağır etabta gruptan çok geri kalır ve kaybolur eğer yolu haritadan okuma olayı var ise sorun yok ya da cepten netten ,,
bu etap yapılacak ekip,
yalnız 1 nisan 2014 tarihinde açacağım topikte var olacak bu topik 3 ay sürecek burada tavşanlı olacak ve darlık olacak

http://img534.imageshack.us/img534/4339/201305050262.jpg

evet bizim ozan altta cyclo cross yol bisikleti,,esasında fena değil scottlar

http://img571.imageshack.us/img571/8261/201305050263.jpg

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228137_424968587559368_276861971_n.jpg

salih dedeoğlunun rüzgara karşı savunma tekniği ,mükemmel bi teknik,,genede önde bi partner aynı performansta olursa şahane olurdu ama 525 km nin son km lerinde yalnız kaldı ve rüzgara karşı tek bastı ,

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/44880_490422101272_3130121_n.jpg

bu cube cyclo,evet ön teker yakın kadroya ,,

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946599_614178028614775_1082764508_n.jpg

evet benim teker bayağı önde ,

benim kadro mtb
tabi,,çatal düz olursa teker yaklaşır kadroya bu da para ,,

http://cdn.velonews.competitor.com/files/2010/09/Clinchers_016.jpg

tubeless jant-ultegra cyclo cross jant esas olay bu işte ama para tabi,

@Erkan Közen

erkan yalnız sıkı giyin ,1 saat çevir sonra gir sonra bir saat daha çevir, bu arada yanlarda balkondan seni görenler gülersede aldırma :)

ekip,
yarın saat 09.00 da ataşehirden çıkacağım ve güzergahımda olacağım ,
riva yolu üzerinde ras gelebiliriz ya da dönerken ras gelebiliriz
herkese bol şans ben 94 km yapacağım yarın 15 dakikadan fazla beklemem rivada
rotayı arka sayfada verdim ,,

tek sıkıntımız yol bisikleti zaten abi şöyle en azından 9 kg lik bir alet olacak basacaz

• Beğen
@Sinan Çakır

yol bisikleti rivada iş görür ama tam ring haritası çıkaracan ,açıkçası sizin hatırınıza oraya geliyorum yoksa hayatta rivaya gitmem benim etabım tam ring dudullu-göçbeyli-ve dudullu bıçkıdere -darlık
dönüş benim için kötü olacak çünki motivasyon bende sıfırlanacak bunun nedeni aynı yol ve güzergah ha kartepede durum başka oranın sadece 16 km rampasını almak için aynı yolu gene dönerim ,istanbulun hiç bir yakasında öyle 16 km rampa yok ve 1300 rakıma tırmanmıyorsun istanbulda bi kere 1300 rakımlı dağ yok en yüksek tepe aydos o da 525 metre
benim derdim ise yüksek rakımlarda bisiklete binmek aşağılarda değil egsoz kokularının olduğu yerler beni hasta ediyor ,
neden tavşanlı sadece tavşanlı yolu 1080 rakım dağa çıkıyoruz orada ,
evet ben yarın ataşehirden basacağım ve sahile oradan yolu uzatacağım saat 09.00 çıkış saatim ,,
yol bisikleti tavşanlıda para etmez sen bakma erkana o adam deli hiç kimse erkan gibi deli olamaz 28 hacim ile ağır stabilizeye girer erkan ,

@Kudret Kurtcebe

abi o zaman niye yoldan gidiyosun gel çavuşbaşından kavacık kavşak ile uğraşma hem rivada da deniz havası oluyo temiz güzel olur yani yarın, bizim derdimizde temiz hava :)
aslında şu darlık olayınıda merak ettim yarın yapsakmı 9 da çıkıp acep :)

@Kerim A.

yarın darlık derseniz aynen gelir ve basarım haberiniz ola,,

babalar gibi rota 70 km pedal kesmeden basma bir sürü rampa

(link)

uhhhu anlık rota degişir :)
ben varım Darlık'a :) yalnız çıkış 9 olmalı geç kalıyoruz
evet ne diyorsunuz

@Kudret Kurtcebe

fena olmaz hani hava bugün çok iyidi sinanla riva konuştuk ama o okey derse olabilir abi :)
ben yazarken sinan okeylemiş bile tamamdır abi 9 dudullu çıkışlı darlık burası çok hızlandı :)

hücum aynen :alkis::alkis::evil:

darlık saat 09.00 dudullu çıkış geç kalmayın paso basmaca 70 km birbirimizden kopacağız önemli değil
sinan şekere dikkat
evet kerim saat 09.00 çıkış gerçi gene geç sayılır
5 adet şile rampası ,
kömürlükten bıçkıdereye kadar basmaca durma yok bıçkıdere çıkışında yalnışlıkla göçbeyli tabelaya devam etmeyin sola bakın orada şile tabelası var ve devam ulupelit köyüne gitmeden darlık köyüne oradan darlıktan mundarlıya oradan ovacık köyüne oradan göçbeyliye giden yol sağdan gider,
ister iseniz sol yola devam edin direk formula yoluna çıkar ama ben göçbeyli yoluna gireceğim ve orada duracağım ve saate bakarım tahminen benim olay 3 saat 30 dakika olabilir bakalım ,,3 saat 30 dakika sele üstü yapacağım durmadan belki kısa mola olabilir ,çıkın yemek için ,
saat 09.00 çıkış saat 12.30 da göçbeyliye varır isem çok iyi olur en kötü senaryo 4 saattir ..

(link)
:)
güzergaha bak yemede yanında yat tek araç yok sıfır medeniyet,,:alkis:
:islik:

Geri