Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

Scudo
abi isteyen herkez gelsin rivaya belirlediğimiz yerden sabancı öğretmen evini ordan başlarız muzafferede daha uygun orası atay abi ye de, (biz sinan ile Alemdağ üzerinden gitmiştik) çıkışı toplu yaparız gidişte kopma olmaz diye düşünüyorum dönüşte olur, ikili kopmalar olur büyük ihtimal ona görede taklırız herkez :)

@Kerim A.

ben ferdi olarak basarak kendi güzergahımdan gelirim ve sizi illaki yakalarım benim güzergah saat 09.30 da başlar aşağıdaki etapda 94 km boyunca basarım ,
15 dakika mola olur rivada ,

(link)

@Kudret Kurtcebe

Tamam abi o zaman herkez düşüncesini belirtir bugün ona göre uygun rota çizeriz bizde, M.atay abi ye en uygun yer neresi ise ordan başlarız o araba ile gelicek malum,,

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kerim A.

yukarıda rota son şekli ben paso pedal kesmeden 47 km boyunca basarak geleceğim önümde rampalarda pek durmam aynen basarım 47 km sonra rivaya vardığımda 15 dakika bekler ve aynı güzergahtan 47 km gerisin geri döner ve saat 15.00 de evde olacak şekilde tempoma ayar çekerim ferdi takılacağım bu pazar ekip ile değil saatler denk gelir ise rivada buluşuruz ,
saat 09.30 da çıkış benim adresten ,evet benden önce varır iseniz beni asla beklemeyin ve yola devam edin hiç kimsenin benim yüzümden hasta olmasını istemem ,evet kerim özellikle senin ,
erkan hasta oldu gördün işte bu havalar sakat biz lay lom lomcu değiliz
basıyoruz bu havalarda basıp durmak demek aynen 40 derece ile yatmak demek ,,

muzaffere özelden mesaj ilettim şimdi polinez hekimbaşından kısa olmakta dönüşte aynı yer olunca kısa olur güneş var ama bulutlar arasından kısa mesafede sorun olmaz yani rampalarda bekleme durumunda isa geri kalır ise muzaffer onu bekler , ama riva uzun bu nedenle muzaffer bu pazar isaya sahip çıksın onlar polinezde çalışsın derim önerim budur ,

[h=3](link) [h=4]Ara 29 Bulutlu ve güneşli 10°Dü 5°

http://www.pinarelli.com/91-1341-thickbox/shimano-slx-fc-m660-22x32x44-175mm-aynakol.jpg

yuro 3 lira bu ayna kol 44 diş oldu 400 milyon bunun 48 lisi oldu 500 milyon vah vah ,

http://media1.alltricks.fr/medium/shimanoslxfcm66044.jpg

44 diş tek parça halinde 23 yuro

(link)

70 liraya geldi,,

http://photo.qip.ru/photo/andron-sv/95113155/large/128609233.jpg

evet ayna kolumun aynısı ,

44/32/22 (9ск) - 175 мм

Kudret abi ben rotamı belirledim sinan da gelir benle büyük ihtimal, M.atay abiyede uyar diye düşünüyorum gelirse aracını dudulluda bir yere bırakabilir,, muzafferlerde gelmek isterse dudullu onlarada uyar tahminimce üsküdardan gelebilirler.

Rotalar,,
Gidiş: (link)
Dönüş: (link)

• Beğen
o.k o vakit şöyle yapalım ben saat 10.00 da tam dudulluda olurum ve oradan 35 km basarız dönüş benim farklı olur
evet dönüş,,

(link)

@Kudret Kurtcebe

tamam dır dönüşte aynı sayılır abi zerzavatçıda ayrılırız :)

• Beğen
Rotalar,,
Gidiş: (link)
Dönüş: (link)

atay,
kerim ile sinan ile buluşuyoruz dudulluda saat 10.00 da
kerim arka sayfada belirtmiş araç ile dudulluya gelebilirsin orada benzinci var oraya park edebilirsin evet dönüşü aynı yerden yapacak kerim ile sinan ben dönüşü sahile vuracağım

@M.atay

ct akşamı gene bakalım havaya değişirse iptal olur yağış olursa tabi,,

(link)

ben de polineze kadar gelir ordan geri dönerim ferdi olarak tek başıma sahil yoluna maksat değişiklik olsun bugunde başıbüyük yaptım kondusyon iyi gibi

• Beğen
@Muzaffer K.

haritadan gideceksin muzaffer başka çaren yok ben bu akşam ablada kalacağım ora ataşehir oradan geleceğim ,,senle geçen pazar gittiğimiz yol orayı hatırlayacaksın artık

kerim ben bu yoldan geleceğim farklı rotadan siz beni bekmeyin riva yolu üzerinde illaki karşılaşırız ,

(link)

mesafeyi uzatacağım senin anlayacağın 47 km toplamı 94 yapacağım ,
evet bu günleri değerlendirelim,15 dakika mola yapar dönerim rivada 1 saat felan asla durmam saat 15.00 de benim tur biter saat tam 09.00 da çıkış yapacağım

(link)

saat 05.00 -09.00 arası yağmur yok yerler rivada kuru olur ,,

(link)

5 ocak pazar sağanak o gün koşu yaparım ,,

(link)

12 ocak yüzde 55 yağış ve 45 km rüzgar koşuya devam

(link)

19 ocak koşuya devam ,,

(link)

26 ocak o gün 29 km rüzgar kısa mesafe sele yaparım ,,

(link)

2 şubat yağmur koşuya devam ,

(link)

9 şubat kar koşuya devam

erkan treynırı çevir evde çünki bundan sonrası sele olmayacak ,

@Muzaffer K.

olmazsa beraber gideriz kadıköy iskeleden ben biliyorum yolu :D ben zaten polinezden sonra geri dönerim :D

• Beğen
@İsa İhsan Akdoğan

isa
sen rampada elinde çıkar isen muzafferde seni bekler ise muzaffere ne olur hasta değilmi,
evet muzafferi bence hasta etme sen tek başına git alemdağa ,
ekibe katıl yalnız ekip seni beklemez rampada,
kerim -sinan sıkı basacak keza atayda yol var o da basacak
sen kendi temponu koru ve polineze git ve geri dön tek başına olacaksın
rampada elinde çıkarsın orada ıkı rampa var polinezde ,
evet muzafferde alemdağa kendi gidecek geçen pazar gittik
arka sayfada yolun lingi var zati bostancıdan çıkar
ben 09.00 da ataşehirden farklı yönden durma yapmadan basacağım
rivaya önce varır isem 15 dakika bekler geri dönerim
fazla durmam orada dönüşte ekip ile karşılaşabiliriz selamlaşma olur ama fazla değil durduğumuz an üşüme olur vücud soğur bu pazar prosedür bundan ibarettir ,

Geri