Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

Boyalıca rotasını ıyı bılıyorum abı ama gelgelelim lastik flat ve 23 mm ..açıkçası yolun şekline göre sık sık yavaşlamam gerekecek buda başka bir eziyet.Bu yüzden iyi asfalt rotalar tercihim ..şile ağva yolları ormanlık olduğu için yolun sıkıcılığı oldukça azalıyor.Dönüş rotası kısmında haklısın ama benim tırmandığım rampalarla ile ilgili saplantılarım var tırmandığımı inmedikçe hesaplaşmış olmuyorum sayın rampa ile)) cıkarken motıve ettığı ıcın inmem lazım ))...

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
Pazar
(link)Açık. Yüksek: 15C. Rüzgar Hızı: 5-15 KM/S. Rüzgar Yönü: KKD.

Pazar Gecesi
(link)Açık. Düşük: 7C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: KKD

yalova ,,

hava durumu ,
tavşanlı-boyalıcaya hazırım diyenler bu hava kaçmaz benden söylemesi 1 aralık hava fena değil ..neyse bu kış galba iyi gidecek geçen kış berbat idi..

(link)

gidiş 44 km pedal kesme yok ,,buranın 20 km sinde 10-19 eğimler rakım 500 evet 44 km den fazla gideriz ,,

(link)

dönüş 50 km toplam 94 km buranın 100 + sı var tabi..sabah 40 km eskihisara 150 km ye denk olur bura ,,

(link)

parçalı bulutlu,,

(link)

evet bura 2 inci çalışma etabı olacak ,67 km değil tabi 3 km hata payı yapıyor goggle maps 70 km bura evet buradaki rampalar 5 adet şile rampası ,akabinde biliyorsunuz ta bıçkıdereye kadar olan eğimler sonra bıçkıdereden göçbeyli yönüne değil darlık a ve evet darlıktan sonra dehşet duvar rampalar bura 100 km ye bedel demek ve hatta geçebilir biz 100 km olarak hesap yaparız şimdi 100 km durmadan düz yolda ne kadar zamanda gideceğimizide burada tartarız , burayı ele alacağız dostlar evet kışın ,ister iseniz tavşanlı ister iseniz darlık -şile ,,bu pazara,,,,,,,,,,,,,,

@Erkan Közen

o.k tavşanlı beklemeye geçti,,
şimdi dudullu çıkış saat 08.30 ve aynen dudulludan darlık a oradan ta göçbeyliye kadar durma yapmadan basma olayı oldukça güç olacak 70 km boyunca pedal kesme yok bura 100 km düz yola bedel ama geçebilirde ,şimdi ben kendi namıma konuşayım yeri gelince yavaşlayacağım yeri gelince basacağım ,su içme giderken olacak yeme olayı için yanıma aldığım çıkını yiyebilirim yeme için kısa bi durma olabilir mecburen çünki protein bende kesin sıfırlanır 3 saat 30 dakikada bu işi tamamlamaya çalışacağım göçbeyli final ,erkan yolları şaşırma göçbeyliye giden yol ovacık köyünden çıktıktan sonra yol ikiye ayrılır sağdaki yol aynen göçbeyliye çıkar soldaki yol ise goggle mapste yok malesef ben oraları geçtim .evet kerimin spd pedalı yok ve sağ ayağının açısını yana doğru yapmakta bu da yorulmasını getiriyor sinan ın spd var her ikisinide arkadan bu pazar gözlemledim sinan doğru gidiyor zati spd de ayak yana durmaz ,kendini kötü alıştırmış kerim ama bundan vazgeçmeli zati spd ye geçince işin rengide tabiatıda çok değişecek .

(link)

kudret abi dünde dediğim gibi bu pazar malesef yokum hatunu ağırlicam 15 Aralık ve 25 Ocakta sınavlar var onun dışında boşum :)

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

spd ye geçince düzelir abi sıkıntı değil ben rahatım şuan böylede, ben yürürken de ayağım biraz sağa bakıyo :D ama spd şart tabi ona rağmen eyi gidiyorum :)

• Beğen
evet erkan ,,

iki tabanca ,aytekin erzan ile orta kanaldan haberleşme yaptım tavşanlı için ama karanlığa kalma olayı var dedi..
evet şile- darlık-2 kolay etabı aldık ele ,şile-darlık -1 en zoru tabi gerek yok ona,
günler kısa ,,
saat 08.30 çıkış ,
70 km pedal -göçbeyli duruş
bıçkıdere çıkışına dikkat sol yoldan şile tabelasından devam oradan darlık -mundarlı-ovacık -göçbeyli bu köyleri takip etmece,,

kudret abi karanlığa kalmasak eyvallah ama karanlıkta iş sakat

@Erkan Közen

o vakit kısa etapta ,bu pazar ben bi keşif yapayım o vakit ,,yeni güzergah lazım bize..

şile ağva rotası için saat kaçta çıkılacak ne kadar mola verilecek kaçta dönülecek

• Beğen
Kudret abi,Dudulludan 8.30 da cıktıktan sonra saat kac gıbı aşağıdaki noktada oluyorsunuz ?

http://img4.imageshack.us/img4/2842/yxaw.jpg

• Beğen
@M.atay

haritadan bi şey anlamadım atay biz saat 08.30 da çıkıyoruz ,,yeri söylermisin aşağıdaki nokta hangisi.

http://img41.imageshack.us/img41/7871/g845.jpg

o.k şimdi oldu ,,

)) Abi şöyle söyliyim o zaman çekmeköyden cıktıktan sonra şile istikametine doğru ilerlerken yolun sonunda büyük bir göbek var ,göbekten sağa dönünce artık şile yolu başlar yolun solunda fidanlık var ılerıde sağda ise yanılmıyorsam shel benzin ıstasyonu var .benım bahsettığim bu mevki göbekte olabılır benzın ıstasyonuda .umarım anlatabılmısımdır.

Abı en olmadı bana ozelden telını ver pazar gunu gelırsem denk dusurmye calısıcam o zaman senı arar nerede olduğunuzu sorarım ..olurmu ?
Ben bu ıstıkamete kurna koy emırlı paşakoy ıstıkametınden gelebılıyorum cunku ...

• Beğen
(link)

ora 10 km ,dudullu çıkışımızdan kömürlük girişine bir saat sonra vardım ona göre mantık yürütürsek kömürlük girişi epey ileride tabi 30 dakikanın altında olur ora

@M.atay

atay unuttun gene bende telefon yok, buradan irtibat, cep bile yok ..

ok o zaman 08.50 gibi diyebiliriz geçiş saatinizi..
Bu arada Kömürlukten sonra yolların durumu ne abı en son gıttıgımde patlak catlak doluydu ?

• Beğen
evet 10 km sonra sen katılıyorsun olay anlaşıldı bir daha dudullu -göçbeyli olursa oradan alırız seni ama pedal kesme olmaz tabi.
evet 08.30 çıkış sen kesin olarak saat 08.45 de orada olman lazım ne fazla ne eksik ,

@M.atay

atay durum şu ,
şahane yollar ama nereye kadar bıçkıdere çıkışında iş bitiyor ve ta göçbeyliye gelene kadar sorun var göçbeyli girişinde asfalt iyi bıçkıdere çıkışında yama yapıyorlar idi ama yalnış tabi direk asfalt dökülen yerler çok iyi kömürlük kervansaray ve bıçkıdere dahil mükemmel ama sonrası kötü ..

Geri