Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

Asıl benim dönüş yolum olan etap kötüymüş yani göcbeylı yolu..(( ok abı duruma gore bulusuruz noktayı ve saatı tespit etmemiz güzel oldu ama...

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
@Kudret Kurtcebe

vazmı geçtin şile darlıktan kudret abi

@Erkan Közen

erkan ben yalnış anladım sen tavşanlıyı kastettin ise doğru orada karanlığa kalırız ben zannettim darlık için dedin o vakit alıyoruz darlığı iki tabanca saat 08.30 çıkış pedal kesmeden aynen ta darlık 'a oradan göçbeyliye 3 saat 30 dakika biçtim kendime ,en kötü senaryo 4 saatte tamamlarım ,,

etap ,,

(link)

şimdi dereyi görmeden paçaları sıvadık ya hadi hayırlısı bakalım hangisi tutacak,,:)

3 saat 30 dakikada 70 km alınırsa pedal kesmeden tabi çıkın ağzıma atacağım bu arada 10-15 saniye pedal kesme olur hemen gene pedala ,bizim eskortumuz yok erkan pedal çevirirken yanımıza araç gelecekte bize gell verecek yok öyle şansımız ,giderken yeme olayı zor aynen güm ,:eek:ha:
ha su içiyorum artık o işi çözdük pedal basarken aynen matarayı aşağıdan alıp su içiyorum,,
evet 70 km yol ,orada bir sürü rampa bizi bekliyor olacak şile yolunda kafadan zati 5 rampa darlık ta duvar rampalar ,
buranın eşdeğeri 100 km düz yola bedel diyelim aslında aşarda, 100 e sabitledim olayı.:)

3 saat 30 dakikada işi bitirir isem ,

3 +30 /60 = 3 +(0.5 )=3.5

100 / 3.5 =28 ortalama ..

evet bu pazar zati 28 ortalama yaptık ama kazın ayağı fena değişti tabi burada 28 ortalama benim için şüpheli mesafe 20 km daha fazlalaştı 28 i yakalar isem şık olurda ,eğer 4 saat 30 dakika çeker ise,

4 + 30 /60 = 4 +(0.5 )=4.5

100 / 4.5 = 22 ortalama olur

saat 08.30 dudullu çıkış -ve 4 saat 30 dakika sonra
göçbeylide olursam ,,

saat 13.00 de göçbeylide iş biter ,,

bakalım ne olacak bu pazar,:eek:ha:

Pazar
(link)Açık. Yüksek: 15C. Rüzgar Hızı: 5-15 KM/S. Rüzgar Yönü: KKD.

Pazar Gecesi
(link)Açık. Düşük: 7C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: KKD.

evet hava iyi..bozmazsa tabi,,,

http://1.bp.blogspot.com/_qUa9-GLcsw4/TUmJJ4dslDI/AAAAAAAAAIA/hzd8NJM1ECg/s1600/Body+Armor+-+Fox+Full+Armor+Jacket.jpg

erkan bunları giydiğimizi düşünebiliyormusun, bizden aynen tırsarlar, robocop gibi oluruz, bi de kar maskeler ,aman allah der millet yahu,
ama bunlar ağırdır bizi rampada gömer ,,

@Kudret Kurtcebe

evet tavşanlı için demiştim

@Kudret Kurtcebe

:cool::cool:hahaha güzelmiş ama bunlar motosiklette giyilmiyormu

@Kudret Kurtcebe
Tam benlikmiş abi ya düşmelerde çok işe yarar :D

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

evet bu pazar hava güzel olur inşallah artık son günler bunlar

@Kudret Kurtcebe
evet bu pazar hava güzel olur inşallah artık son günler bunlar

@Erkan Közen

evet motorsiklet için tabi ,her işin bi rajonu var ,yalnız düşmelerde adamı acaip korur özellikle köprücük kemiğini korur ama korkar isek düşme olayından asla bisiklet süremeyiz ...

@Kerim A.

rampada iş görmez..:)

@Erkan Közen

Valla çok canım çekiyo konuştukça ama mecburi gelemiyorum misafirim olucak :confused:

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

ben şimdilik takipteyim haftasonuna doğru yazarım yine

• Beğen
etap ,,

(link)

@M.atay

atay saat 08.30 çıkış sen 08.45 de buluşma yerinde olur isen aynen basarız ,,

Ahh be abi su olay göçbeyli olmasada Şile olsa..)) o zaman basarız asfaltın dibine ..)

• Beğen
@M.atay

şile dönüşü aynı yol olunca benim motivasyon bitiyor ,dikkat eder isen dudullu-göçbeyli şile-darlık-1 şile darlık-2 hep tam ring
çok nadir yaptım aynı yerden dönüşü
şimdi tabi herkesin motivasyon olayı farklı zevkler ve renkler tartışılmaz ,kişi nasıl hissediyor ise o dur sen kesin olarak çıktığın rampaları inmek istiyorsun ben ise çıktığım rampaları dönüşte inmek istemiyorum ,birde prosedür dikkat eder isen hep aynı örnek dudullu-göçbeyli tempo oluyor onun dışında tempo yok sadece orada ,bu pazar ise sadece dudullu-darlık-göçbeyli arasında olacak yani 70 km de ama 100 'e eşdeğer olur ,şile -darlık-1 ise oldukça kazık bi güzergah ,orada sadece dudulludan -şileye kadar basmaca ama sonra teke ondan sonra darlık-mundarlı-ovacık-ve formula burada durmadan gitmek çok zor anlamıda yok kısa etaplarda prosedür bence daha uygun bu nedenle şile-darlık -1 bence artık gümdenden çıkabilir ve 3 üncü etap her zaman var olacak olan tavşanlı-boyalıca

Geri