Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

Ben de adaşım olan krankmili gibi menisküs tehlikesinden korunmak için nasıl ısınma yapmak gerektiğini bilmek istiyoruz. Üstelik 7 yıl sonra 2 sürüş yapan ve halen diz ağrısı çeken bendeniz, bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? Ayrıca, km saatim yok ki hızımı ayarlayabileyim.

Scudo
@Cem Şentin

cem uzman doktora başvuracaksın burda ben ne desem yalan nedeni herkesin metabolizması farklıdır ...benim doktorum bana şunu söyledi beslenmene dikkat et dedi yüksek basıyorsan bol bol rampa çıkıyorsan .....
şimdi herkesin beslenme şekli değişik olabilir ayrıca bu minisküs olayı bende hiç olmadı .....doktora kesin kes başvur.....
7 yıl ara verdikten sonra yavaş yavaş km leri yut fazla gitme derim...

@Kudret Kurtcebe

Bende de menisküs olayı olmadı ama başıma gelmesin diye önlem almak niyetindeyim. O nedenle bisiklete bindiğimde diz ağrılarından kurtulmaya yönelik tavsiyene şiddetle muhtacım. Ayrıca yaklaşık 20 kilo fazlam var.

@Cem Şentin

cem adaşım kesin kez doktora gideceksin vede doktora durumunu anlatacaksın o da belki sana ne diyecek bisiklete binme diyecek, bir iki ay diyecek bilemem ne diyeceğini valla doktor olsaydım sana cevap verebilirdim......

evet yeni topik açıldı hayırlı olsun..bu topiğin hükmü kalmamıştır...
hadi hayırlısı...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=1048742#post1048742

@krankmili

kusura bakma artık tavsiyelerde bulunmuyorum zaten taviyede bulunacak kadar bir vasız göremiyorum kendimde....

burada o kadar tecrübeli arkadaşlar var ki onlar bulunsun tavsiyede zaten arada bulunuyolarda...

yılda on binlerce km yapan , her türlü yol ve hava şartlarında , çeşitli rakımlarda değişik iklimlerde ve değişik ülke ve kıtalarda bir çok organizasyon ve yarışlara katılmış çooookkkk tecrübeli arkadaşlar onlar bulunsun tavsiyede...
ben köyden yarın geldim bişeyde bulunamayacağım...:):):):):):):):):):):):):)

Geri