Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

hasip aga .........
onur bu pazar hep birlikte olalım bayanlara destek verelim dedi bende bu cumartesi yorulmayayım anadolu yakasında hafif takılayım pazar hepimiz bir yere doğru gederük...........

Scudo
bilemem Pazar yapılacak tur ne kadar zorlayabiklirki seni gurup disiplinimde çevirmeyecekmiyiz...
Hava iyi olsada süper makara yapsak neyse....

@Hasip Çehre

o.k cumartesi yapalım bi durum o vakit, onur babo gelecekmi alo onur alo...

valla üçlü ..
süper makara .....
süper muhabbet olmakta...........

Pazar geliyorum. Cumartesi de sabah yeni aldığım arka aktarıcıya ince bir ayar çektirmek için Sirkeci'ye gideceğim. Cumartesi katılamayabilirim çünkü bugün hasta oldum kendime bakmam lazım çünkü pazara söz verdim hatta kendim istedim. İyileşsem de iyileşmesem de pazar geliyorum.

Çavuş Onur ist krank = Onur hasta :)
Naparız Cumartesi ????
neyse yarın ve Cuma ne yapacağız bakalım ona göre yine konuşuruz...

@Hasip Çehre

hasip aga dünya bisiklet kadınlar günü için nefesimizi pazara saklasak ...
ayrıca abd ye gideceğim federal rezerv ile görüşme yapacağım yani amerikan merkez bankasının başkanı ile ...
faizlerin yükseltilmesini borsanın düşürülmesini ve dövizin patlatılmasını isteyeceğim eskisi gibi.....
ytl değerlendi cebimizde para yok satın alma gücümüz sıfır oldu faizler yüksekken herşey alıyorduk evet bu durum beni malesef etkiledi faizler düşünce bende düşüyorum ....
bana köprüden bedava geçiş hakkı istiyorum artık.............
zati bıktım bu gemiden ...

@Hasip Çehre

o.k bu cumartesi saat 08.00 de dikileceğim antreman devam diyorum..................
iki kişi güzergahı belirleriz ben hazırım...........

hasip aga şimdi vede imdi senle takılalım tabi sen istersen 120 devirelim ....
beşiktaştan yukarı maslaktan sahile ordan garipçe rampalarına ordan rumeli fenerine ordan kilyos sahile ordan demirci köye ordan sarıyere ordan koko rampasına ordan maslağa ama bu sefer içerden gitmece ve sahile inmeden
zincirlikuyuya ve ordan beşiktaş nonstop .....................

http://img813.imageshack.us/img813/3051/083kgscottscalelimiteds.jpg

arkadaş bu bisiklet bana kafayı yedirecek sonunda ...
scott limited ..............
8 kilo 300 gram................
16.000 ytl...............
banka soyacağım..................

max 3-5 bin liraya senin bisiklet de 9.5-8.5 arasina iner abi.

Kudret abi bu makina tam senlik emme fiyat malum 16.000 ytl............... :)

@Mehmet Keten

mehmet dost..
bu parayı vermekle iş kalsa tabi...
üzerindeki kompenantları ben bir yılda eritirim sonra ne olacak adamın biri baş edemediği için slr yi satışa çıkardı ama satamadı elinde kaldı .....
istediği fiat 2000 yuro idi kadro pul pul dökülmüş idi toprakta kullana kullana ..
ve kompenantlar bitmiş idi ruble ayna kol....
insanların ağızlarının suyunu akıtıyorlar böyle bisiklet yaparak bazende diyorum kanma kudu bunlara ...
evet kanmamak lazım arada sırada gidip gidip geliyorlar bana ..yukardaki modele bindim dehşet bi olay adamı uzun yolda fazla zorlamaz..tabi kondüsyonda gerekir tabi bu bisikletle 200 km yi bi günde devirirsin kondüsyon olacak tabi şimdi benim bisikletten bir kilo 700 gram daha hafif evet daha az yorulacağım vede enerji kaybedeceğim aşikar da....
da sı var işte.....
16.000 yuro vereceksem o bisiklet 16 sene gidecek tek kompenant değiştirmeyeceğim tabi yok öyle bi şey ........
tamamıyle tüketime dayalı teknoloji anlayışı....
temu ,dediğin doğruda o kadar inermi bilemem
şimdi slr takarsak 300 gram oynamakta ....
9.7 düşeriz aslında bu bile benim için yeterli ....
slr ile işi bitirme durumu.....

hasip aga ,alo merkez iki kişi kaldık ....
cumartesi hava iyi.....
son durum vaziyet nedir................

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Saturday 1/8/2011
Sunny
High Temperature: 7°C
RealFeel: 7°C
(link) (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Sunny

High Temperature
7°C

RealFeel®
7°C

Winds
E 13

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

Benim bisikletten önce kendimi hafifletmem gerekiyor ama yapışmış artık kilolar gitmiyor. 70 kiloyum. Mesela ben 60 kilo olsam bir nevi bisikletimi 10 kilo hafifleştirmiş olacağım.

Yani bu bir yanda 10 kiloluk bir Scott,bir yanda da 20 kiloluk bir Ümit'le gitmek gibi ...

2004'te bir kilo almışım çalışmaya başlayınca alış o alış. Çalışma hayatı kadar insanı paslandıran bir şey daha yoktur. Bir de işleyen demir ışıldar derler. İşlemiyorum ki ben paslanıyorum işyerinde.

Hiç bir şekilde abartmadan yazıyorum:
Günde 9 saat oturarak çalışmanın getirmiş olduğu sonuçların sadece bir kısmını yazacak olursam; havasız ortamdan (camları açılmayan bir plazada çalışıyorum) ötürü tüm gün toz yutmak (geleceğin astım hastası), güneşsizlikten ötürü D vitamini eksikliği ve yine güneş görmediğim için salgılanamayan serotoninden ötürü depresyona girme ihtimalinde artış, bel fıtığı, sırt ağrıları, boyun ağrıları, sürekli 90 derece duran zavallı dizlerim, oturmaktan oluşmuş can simidim ve getireceği kalp krizi ihtimalindeki artış, mouse ve klavye kullanmaktan kol, bilek ve işaret parmağında ağrı, ara ara giren dirsek ağrıları, bacaklarımda varis, mütemadiyen monitöre bakmaktan kendini kırpmayı unutmuş ve kuruluktan korneası çizilmiş bir çift göz.

İşleyen demir ışıldarmış. Eğer işlemek buysa ben işlemek istemiyorum.

@krankmili

Katılıyorum sana. Ben çalışmaya başlamadan önce abartısız söylüyorum kemiklerim sayılıyordu. Şu 5 - 6 senede göbek aldı başını gidiyor. Kahrolsun masa başı iş :)

@krankmili

krank mili......
bence bi doktora başvurarak senin için bi diyet programı hazırlaması lazım çünki en sağlam yol bu ,kan örneği alırlar herhalde , senin nasıl diyet yapman gerektiğini öğrenebilirsin ...
ona göre sistem uygulamaca 6 ayda bir netice alınabilinir ,tabi bisiklete pazar günleri bindiğini söylersin ,bunun için ekstra beslenme şeklinide öğrenmem gerekmekte ,herkezin metabolizması farklı farklı....
evet bu iş meselesi parasal düzen ....
her devrin gerçeği nedir kağıt para .................
asla değişmeyecek ne kadar karşıda olsak bu böyle.............
belki bir gün parasız bir dünya yaratırlar ....................

@Onur Berberci

onur göbek anca mekik çekerek sistemli bi biçimde erir ,bide salon jimnastiği yaparak bi gerçek varsa bisiklet göbeği eritmemekte ....
rahmetli babam günde 7 öğün yemek yerdi genede kilo almazdı bu metabolizma ile ilgili tabi bende aynen babama çekmişim ben aslında he babam dana etlerini götürecemde çok para yahu anca haftada 2 bütün tavuk götürüyorum ...

@Kudret Kurtcebe

Klişeleşmiş diyet listelerini sevmiyorum. Var diyetim ama uygulayamıyorum ki. Birinin tüm gün yanımda gezip o yemekleri hazırlayıp yedirmesi lazım bana :) . Her zaman her yerde bulamıyorsun listedeki şeyleri. Yine de belki bir gün yaparım. Eskiden yapmıştım 1 ayda 4 kilo verdirmişti diyetim.

şimdi şöyle bişey var arkadaşlar...
bisiklet üzerinden konuşursak her zayıf insan daha hızlı ve daha uzun gidecek diye bir olgu yok...
bu tamamen sizin kas gücünüze ve bu gücü nekadar sürdürebildiğinizle alakalı...kilonuz nakadar az olursa olsun pedala uyguladığınız güç yeterli olmalı
mesela aynı güçte olupta 10kg daha hafif olmanın çok fazla avantajı var tabii ki
sürdürebilirliğide devamlı sürüşü her defasında uzatarak sağlayabilirsiniz...
falan filan bende çok biliyormuş gibi konuştum bağıilaın :):):):)

Geri