Scudo Sports

Kış programı hafta içi antreman genel topiği

Hayırlı olsun Rox. İyi reklamı olmuş. Neler neler varmış bunda :)

Scudo
@Hasip Çehre

hasip aga ben yarın çıkacağım yaşmıda kurumu kuru derim emme
ben yemem neden dersen acaip gaz yapar o vakit sele üstünde he babam anladın durumu....
kadıköy iskelesinde saat 09.00 da dikilirim .....
valla sabahtan havanın durumuna bakarım yerler kuru ise attack............
yaş ise no attack.................

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg
Very warm with times of clouds and sun

High Temperature
22°C

RealFeel®
20°C

Winds
SSW 16

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

wunder.........

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/partlycloudy.gifCuma
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 22 °C . Rüzgar Güney 21 KM/S . http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_mostlysunny.gifCuma Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 15 °C . Rüzgar GGB 18 KM/S .

@Onur Berberci

Rox derken lütfen 9.0 da ekleyelim lütfen 8.0 da var :):):):):):):)):):):)
acayip şeyler var tam senlik bilgisayarda oyna dur :):):):):):):):):) ben hala her an başka bişeyini keşfediyorum:):):):):):):

Reklam derken:rolleyes: :cool:
tamam bundan sonra yazı ile yazacağım değerleri zaten herr değer için ayrı fata benim için tur zamanından fazla sürüyo fotaları yüklemek)::):):):D :D

Çavuş tabii zevkler vede renkler tartışılmaz ama ben şahsen tavsiye ediyorum tur öncesi kuru yemeyi....
içinde sıkışan gaz her türlü yardımcı oluyor müthiş bir itme gücü + baktın rüzgarında kıl olduğun biri var sürekli seri atışlar yapıyosun ve adamın temposunu bozuyosun....
tabi bunları biz kendi aramızda yapmıyoruz atış yapmadan önce arkamızı uyarıyoruz:):):):):):):):)
şimdi yarın rüzgar 21km Güneyden esecek doğrumu fena rüzgar değil yarın bi Karaburun yapsak Cumartesi Sn.Berberci bizim canımıza okur bilemiyorum kafam karıştı sabah uyanma durumuna göre bakacağım :):):):):):):)
buarada Barış ve Mustafa arkadaşlarımızdan bir ses yok ne iş????

@saint poussin

Barış tur için tebrikler.....
beğendiğin rotalara bizide götürürsün...
Bostancıya gelseydin süper geyik vardı... Kudu da geldi tesadüfen.....

@Hasip Çehre

Bu arada face e attığın şey ancak bilgisayara bağlayınca oluyor değil mi. Kendi kafana göre yazamıyorsun sanırım. Ben de alacağım yola rox 9.0 mı alsam ne :)

@Hasip Çehre

evet kuru işinde birbirimizi uyarmakta fayda vardır....
artı cumartesi gümbürt jo olma durumu...
onun için yarın kısa mesafelik bir olay....

rox super. cok ta eglenceli gozukuyor, iyi gunlerde kullanmani dilerim.

bugun gelmek istedim ama oglen isim vardi ve fazla camlica da terlemistim ustum uzun yol icin pek uygun degildi. yoksa muhabbet superdi eminim. bu arada sag dizime biraz bir agri girdi rampada. biraz dinlendirmek istiyorum, eger iyi hissedersem cumartesi size katilmak istiyorum.

butun bularin disinda metrobus bisiklet aliyor mu? bugun oyle birseyler demistin. eger adami doverek binmediysen muthis bir haber bu benim icin :)

@saint poussin

Biz bir defa binebildik metrobüse o da gece yarısı yalvar yakar. Gündüz saati imkansız gibi birşey.

"bugun gelmek istedim ama oglen isim vardi ve fazla camlica da terlemistim ustum uzun yol icin pek uygun degildi. yoksa muhabbet superdi eminim. bu arada sag dizime biraz bir agri girdi rampada. biraz dinlendirmek istiyorum, eger iyi hissedersem cumartesi size katilmak istiyorum. "

yukardaki paragrafta bir cumlede istiyorum lafini iki kere kullanmisim ki bu hic te iyi olmamis..

ya da soyle de denebilir, bir cumle icinde cok sey istemek iyi degil :)

@Kudret Kurtcebe

kudu bey size ne oluyor yarın işinizmi var ki acep ...

:D :D :D :D :D

beyler rox isteyene yardımcı olabilirim:):):):):)

Barış dizine dikkat et dinlendir Cuna akşamı yine konuşuruz durumuna bakarız diz önemli bundan 2 yıl önce Çanakkale turu yapmıştım bir günde Gelibolu hesabı Mart ayıydı ozamanlar o tur benim için çok ağırdı geldiğimde Kudu ile bir tur yaptık üstüne ozamanlar bizim hafta içi keşif turları vardı o turda Kudu bana hiç acımamıştı ogün bu gün bende ona acımıyorum ::).9:9)::):):):):):):)

metrobüse bisikletle binmek şans işi araç boş olur şoför kıl olur binemezsin bazen araç dolu bile olsa şoförün umrunda olmuyor mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum ama sende yol var ön tekeri sök ozaman fazla dikkat çekmezsin gibime geliyor.....

yukarıda ki cümlede iki kere istiyorum kelimesi kullanılmış hoş olmamış derken anlayamadım ??????

@Hasip Çehre

hasip aga öyle bir konuma geldikki sen ben ve onur biz birbirimize kenetlendik evet doğru hadi hayırlısı ....
şimdi aramızda rekabet yok paylaşım var .....
ve birbirimizle yarış yok sadece tek tek kendimizi geliştirmeye adadık
nitekim kendi hesabıma konuşmak gerekirse gerek senin arkanda ve de gerekse onurun arkasında bazen ortada ama genelinde düz yolda 3.sırada yerimi aldım....rampalarda 3 sırayı korudum....
tabi etap olarak daha doğrusu kartepe antremanlarında bundan sonra seçilecek prosedür önemli gidiş ve dönüş farklı olması benim için en iyi olanı olacak bu prosedüre daha zaman var gerçi ama çok merak ediyorum kendi açımdan bakalım yapabilecekmiyim yani büyük derbent kartepe otel bostancı 157 km ................... ilk kez böyle bi olayı yapmaya meyilli olacağım vede çok heyecanlıyım yahu...

Mayısı bekleyelim bakalım belki Nisanda güzel bi hava yakalarsak olur....

@Hasip Çehre

28 mayısta semirle gebzeden gitmiştik emme 40 derecede rampalarda kavrulduk............
evet nisan sonu ve mayıs başlangıcı bence yağmursuz bi güne denk gelirse şık olacak ....

günaydın agalar....
saat 08.30 ....
ben birazdan bi çıkarım...
yerler kurudur...
attack...............

son anda bi değişiklik yaparak sivil vaziyette bu elektrikteki fatura kerizliğini çözmek için erenköy elektrik idaresine gittim. aşağıdan operatör amcamız kör bakarak yazdığı için geçen kasımda bir ayda 3 ytl gelen elektrik faturasına şaşırmıştım ama bu ay 32 ytl gelince durum anlaşıldı amcamız 12 kw lık fatura kesmiş geriye kalan kw lar geçen aydan bindirince 120 kw oldu
iki ayda toplam 132 kw elektrik harcayarak rekor kırdım bana elektrik idaresi ödül vermesi lazım ayda 66 kw ile şu anda bu forumun birincisiyim başka varmı bilemem benim kadar az elektrik harcayan....
yaşasın tutumluluk ...
havalar bi acaip dışarda 22 derece şimdi öğle sonrası bin diyor şeytan ama yarın onur hocam canıma okuyacak en iyisi evde temizlik yapalım ....

:D :D :D

Geri