@Hasip Çehre
hasip aga....
babama iyi bak nede olsa onlar bizim için emek sarfettiler anasız ve babasızlığın ne olduğunu iyi bilirim yaşama tek başına tek tabanca üstlenmek zor iştir hele hele benim gibi bir evi çevirmek oldukça güçtür ....
sevgili rahmetli anneme her vakit dua ederim bu evi bana bıraktı bir ev sahibi olmak bu koca mega köyde bir altın madenine sahip olmak gibi ...
kirada kalan insanları tenzih ederim....hele hele dört çocuklu bir aile nasıl geçinecek bu istanbulda ,çocukların okul masrafı .........
evli olanlar hem hanım çalışacak hem bey kolay iş değil valla bence onların işi benden zor be yahu....
hele iki çocuk varsa....
sen ve ben bekarız ....ben seni bilmem ama ben bu yaştan sonra çoluk çocuğa zor karışırım .....onur daha genç o bence trafik kazasına uğrayabilir....
aslında fikir olarak güzel çağrışım yapmakta bekar bisikletçiler grubu yada takımı
ama senle biz pek sıcak bakmıyoruz gruplara .....
bu bisiklet kamunun malı yani halk aracı herkes buna pek tabi biner onların adına grup adları üstlenmek ne kadar etik ....
ayrıca bisiklet özgür insanların sembolü kural tanımayanların sembolü
kural tanımayanların derken trafikte istediğimi yaparım demek değil.tabi.....
ben aslında tek başıma sürmeyi daha çok seviyorum hasip aga bana kızma yada en fazla oturmuş üç kişilik bir çekirdek kadro ile nitekim bu çekirdek kadro bana yetmekte sen onur yeter hocam gerisi hikaye olmakta ...
zati seneleridr yalnız konser verdik sahnelerde ve senelerce yalnız bindim bisiklete bu tarz benim tarzım ....
gene çok konuştum pedala asılacağıma dilime asıldım gene....