Scudo Sports

Kış programı hafta içi antreman genel topiği

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Çavuş Koko Rampasında KOKOŞ oldun :):):):):):):):):):)

Seni Tuuttiii Furritttiii kendine getirir bence sen Tuutttu Fuurrrtttiiitttii Turları kaçırma.....:):):):):):):):)

Bak Camp'tan nasıl çıkacağım belli değil döner dönmez bi Koko patlatırız bu sefer 120 + Koko yaparız belki bende Kokoş olabilirim ozaman ama çok zor ben idmanlıyım biliyosun...
Sabiha Dağına tırmanmışlığım var tek teker 65km/h süratle Koko Moko işlemez bize:):):):)::):):):):) Proş olduk bikere napalım :):):):):):))::):):):):):):)

@saint poussin

Mösyö hiç bişey diyemiyoruz..:):):):):):):):)
seen takıl Kokoya hazırlan Koko yapmayan bizden değildir :):):):):):):):):):):):)

Barışçığım şaka biyana şimdi ben hemen çıksam senin oraya en hızlı şekilde bile 2 saatten önce varamam sen Çavuşa saldır...
bidahaki seferede bu gibi durumlar en az 36 saat önceden bildirmeni rica ederim sana kolay gelsin iyi çalışmalar dikkatli ol!!!!

haklisin, kusura bakma onceden haber vermek gerekir ama benimki biraz spontan oldu. vaktim oldu, hava da iyi. bir sormak istedim.. bir daha ki sefere basima bisey gelmeden ulasabilirsem denerim koko rampasini :) 15 inden sonra freelance takilmak bitecek benim icin, tam zamanli ise giriyorum, ondan sonra haftaici benim icin nanay olacak..

bu arada ucak demissin, yolculuk nereye :)

kudu da camlica ya giderim demisti ama ses yok simdi, kudu nerdesinnnn?? yoksa ben tek cikicam.

@saint poussin

Ohh biz çalışalım siz çıkın dolaşın. :) Uçak dememişti ya uçuyorum demişti. O kendi uçacak uçağa binmeyecek. :) Biliyorsun tek rakibi türk hava yolları :) Bu arada koko rampasında aha dedim nirvanaya ulaşacağız şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
cengelkoy de degil koko, kokkorokko rampalari var :) ben yol bisikletiyle bazilarini alamadim. bigun gelin gorun. o rampalarda, teknikten pek anlamam ama sanirim orta gobekten, pedal cevirirken citir citir ses geliyor. o sesler bana pek hayra alamet gelmiyor ama hadi hayirlisi. kudu sardi basimiza bunlari.. hadi rampa, rampa, rampa.. bende de hastalik oldu :)

hahahahahahaha.......

beyler Koko diyorum....
başka bişey demiyorum size :):):):):):):):)

lüpcünün diyarlarında dolaştım...
bir aşağı bir yukarı rampa çalıştım
yavaş tempo yaptım neme lazım zincir eskidi çünki..
lüpcüye raslayamadım...
gerçi lüpcü çalışmakta ...
ama boş vakitlerinde akşamları bu acıbadem rampalarında çalışabilir..
o koko rampasını bence alır lüpcü tabi çalışırsa....
bu arada herbalife ı araştırdım lüpcü herbalife ile dost olmuş artık çarşamba turlarını herbalife ile geçirmekteler ....
evet koko rampasını yine yapacağız el mahkumdur dostlar .............
barış ben çıktım mesajları görmedim ve şimdi girdim yarın kesinlikle yine çıkacağım ve bu sefer küçük çamlıcadan rampalara çalışacağım ..saat 11.30 da çıkarım..

kokoya hazırlanıyorum 120 artı koko....ve nirvanaya ulaşmaca...
heyyyyyyyyyyyyyyyt

koko rampası rampa değil duvar ..............

evet bu hafta sonu paso yağmur ve soğuk cumartesi için cuma akşamından gene hava durumuna bakarız baktıkki iki saatlik yağmur var geçen sefer yapılan etabı bi daha yapar artı üzerine 20 km daha ilave ederek kokoya çıkarız ................
eğer başaramazsam sürekli o mekanda 1000 kez çalışırız anca beraber kanca beraber birlikte yılmadan çalışmak önemli olan bu...

lüpcünün diyarlarında dolaştım...
bir aşağı bir yukarı rampa çalıştım
yavaş tempo yaptım neme lazım zincir eskidi çünki..
lüpcüye raslayamadım...
gerçi lüpcü çalışmakta ...
ama boş vakitlerinde akşamları bu acıbadem rampalarında çalışabilir..
o koko rampasını bence alır lüpcü tabi çalışırsa....
bu arada herbalife ı araştırdım lüpcü herbalife ile dost olmuş artık çarşamba turlarını herbalife ile geçirmekteler ....
evet koko rampasını yine yapacağız el mahkumdur dostlar .............
barış ben çıktım mesajları görmedim ve şimdi girdim yarın kesinlikle yine çıkacağım ve bu sefer küçük çamlıcadan rampalara çalışacağım ..saat 11.30 da çıkarım..

kokoya hazırlanıyorum 120 artı koko....ve nirvanaya ulaşmaca...
heyyyyyyyyyyyyyyyt

bu gün saat 11.00 de aport hava gene bisiklet havası....
rampalar beni bekler....
hasip aga avusturyaya gidecenmi...
hafta sonu vahim hava ,artık sertleşecek hava ,cumartesi ve pazar kayıp olacak bizim için .. hafta içersinden durumu egale etmeye çalıştım pazartesi ve salı bindik. bugünde bineceğim ,yarın ve cuma dahil yağmur var...

13 aralık pazartesi...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Considerable clouds with showers; breezy and chilly

High Temperature
6°C

RealFeel®
-2°C

Winds
W 24

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
7.11

Amount of Rain
7.11

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
9 Hours

Hours of Rain
9 Hours

14 aralık salı hava iyi...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/6_int.jpg

Chilly with sun followed by increasing clouds

High Temperature
7°C

RealFeel®
9°C

Winds
NNE 8

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

Havaalnındayım birazdan uçuyorum kendinize iyi bakın görüşürüz Berberciye Pazar günü destek olun. Fırsat buldukça girerim.

bizi resimle avusturyadan vay be adam uçtu iyimi ..................
iyi yolculuklar hasip aga...
ya avusturya bir gün gelecem bisikletle oralara...
alplere çıkacam he babam ....
evet kısa tuttum olayı ....
küçük çamlıca kolejinin arkasında kalan 30 metrelik düz duvarı tırmandık aynı koko rampası idi ....yiyecem koko seni yoksa senmi beni..
:D :D :D

onur hocam bu hafta sonu berbat nadasa çekilme durumu ben 3 günü değerlendirdim yarın perşembe sabahtan ablaya gitme durumu var perşembe akşamından başlayan yağmur pazar da dahil pazarteside devam edecek salı günü hava anca açılıyor...

http://www.harikasozler.net/data/media/612/www.harikasozler.net_-_Norve_Bergen_3.jpg

hazır hasip aga avusturya yolunu tutmuşken 1980 -81 yıllarında takıldığım bergeni hatırlayarak hasret gidereyim bisiklet kiralayayarak tabi yol bisikleti ,
arkada gördüğünüz yamaçlara orman yolarından çıkardım asfalt cillop gibi idi ....hiç adamı yormayan asfalt idi
bu ülkenin asfaltları adamı yoruyor kardeşim...

@Kudret Kurtcebe

Orası doğru Kudret Abi. Hakikaten buranın asfaltı insanı yoruyor. Bu arada neden 1980-1981 arasında Norveç'in Bergen kentine gittiniz ? Merak ettim doğrusu.

paralı lisan okuluna kabul edildim...
16 ağustos 1980 de iskandinav hava yolları ile aktarmalı uçarak önce danimarkaya indik sonra bergene uçtuk yalnız danimarkaya inerken -copenhagen hava limanına -uçak hava boşluğuna girince, uçak bir anda yan yattı fena tırstım ....
evet lisan okulu bitirdik ama önüme konan teknik okula girmek için 4 baraj ,modern matematik ,felsefe, ingilizce ve norveççe idi bu sınavları görünce açıkçası ürktüm çünki ben klasik matematik okudum ve teknik okula girmem zordu modern matematikten bi haberdik ...
üstelik gireceğim okul iki senelik teknik okul idi...
bergen üniversitesinde okuyan bi arkadaşım vardı ...
o sene 80 yılında odtü den öğrenciler geldi mastır için ama onları ingilizce sınavına soktular alayı döküldü ...bergen üniversitesi avrupa üniversiteleri sıralamasında göteden ,kenbriçten sonra çok çok aşağılarda gelen bi üniversite yani senin anlayacağın bizim üniversiteler hikaye burda.....
biz bilim adamı yetiştiremeyiz yok öyle bizde eğitim.....
bu ülkenin en az 200.000 adet düşünen bilim adamları olması lazım nerde hocam nerde onun için biz burda avucumuzu daha çok yalarız ...

dün berbat havada erenköyden kadıköye yuroları bozdurmaya gittik ...
bisiklet arka tekerden kaydırma yaptı tabi yalnız yavaş tempoda sorun olmamakta hafif hafif kayıyor arkası virajlarda ama hızlı bi şekilde girilirse viraja aynen güm ....
evet bunada alıştık yokuş aşağı inişler çok dik olursa o vakit zor olur işim zati erenköy kadıköy arası düz yol....
ayakkabı kılıfları korudu ve kalın çöp torbası çok işe yaradı doğrusu ...

salı
accu
....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg
Breezy and chilly with a blend of sun and clouds

High Temperature
6°C

RealFeel®
1°C

Winds
NW 24

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

salı bi hareket yaparım.....

çarşamba bir sat yağmur beni bozmaz...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg

Partly sunny and breezy; an afternoon shower in places

High Temperature
10°C

RealFeel®
3°C

Winds
ENE 24

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0.51

Amount of Rain
0.51

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

günaydın hafta içi antreman müdayimleri...
gerçi anadolu yakasından bir avrupa yakasından bir kişi sürekli antremanda ...

atmosfer koşulları değişmekte....

14 aralık salı

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Cloudy and chilly with a couple of showers

High Temperature
6°C

RealFeel®
6°C

Winds
NNE 14

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
1.27

Amount of Rain
1.27

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
3 Hours

Hours of Rain
3 Hours

Mostly cloudy with a couple of showers

Low Temperature
5°C

RealFeel®
-1°C

Winds
NE 11

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
1.27

Amount of Rain