Scudo Sports

Kış için lastik önerisi

Oğuz Budumlu

Daimi Üye
Tepki
51
Arkadaşlar Ramazan ayından sonra artık okullar başlıyor.Bende okula bisikletle gidip geleceğim.Şimdiden kış için bisikletim ve bana gerek olan şeyleri alacağım.

Bisikletimde şu anda düz lastiklerden takılı.Kış aylarında o lastik ile zor olacağını düşünüyorum.Bunun için bana uygun fiyatlı önerebileceğiniz dişli ve kış için olan lastikler neler?

Birde bir sitede gördüm.Kış için lastiğin dişli yerlerine vida takıyorlardı.Sizce olabilirmi?

Scudo
Bulabilirseniz Scott Ozon' u öneririm. Islak zeminde bile kuru havada gittiğiniz hızlarda güvenle gidebiliyorsunuz. Dezavantajı patlamaya karşı fazla dayanıklı olmaması.

hocam asfalta mı kullancan arazide mi kıştan kastetiğin nedir

Normal kullandığınızdan biraz daha geniş ve yüksek diş yapılı bir çamur lastiği sizi karda çok rahat ettirir. Fakat başka bir yandan yüksek dişli lastik ıslak asfaltta yol tutuş kaybı yaşar. O sebeple benim önerim genel hava durumuna göre bir seçim yapmanızdır.
Eğer bol yağışlı bir iklim ve asfalt kullanıcısı iseniz Maxxis LarsenTT veya Schwalbe Table top tarzı kısa, sık dişli ve yumuşak hamurlu bir lastik kullanmak daha avantajlı...

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Geri