Scudo Sports

Lastiğin janta dengeli oturtulamaması ve lastik yalpalaması

İyi bir bisikletçide bulamıyorum hepsi paragöz,sahtekar geliyor bana.
İzmir iyi bisikletçilerin iyi esnafların diyarı. Bu kadar ön yargılı olmanıza gerek yok. Herhangi bir bisikletçiye gitseniz sorununuzu çözer.

Buca'da oturuyorsanız Forbes Sevgi Yolu'na gelirseniz, çözmeye çalışırım.

Scudo
Dış lastiğin janta oturan yanaklarına parmağınızla sıvı sabun sürün youtube da bir videoda görmüştüm....

Cam sil çok etkili

İzmir iyi bisikletçilerin iyi esnafların diyarı. Bu kadar ön yargılı olmanıza gerek yok. Herhangi bir bisikletçiye gitseniz sorununuzu çözer.

Buca'da oturuyorsanız Forbes Sevgi Yolu'na gelirseniz, çözmeye çalışırım.
Başıma gelenlerden yola çıkarak söyledim, tabiki düzgün esnaflar var ama bana denk gelmedi. Genelleme yapmam yanlış oldu, haklısınız.

Jantın akorundan dolayı lastik tam oturmuyor olabilir mi? Böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Tüm jant tellerini iyice gevşetip tekrar lastiği oturtmak mantıklı mı sizce?

Tüm yöntemleri denedim ne yaptıysam olmadı lastiğin bir tarafı içerde kalıyor yamuk oturuyor. 26x2 lastik ölcüleri. Gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim belki 10 defa havasını indirip sabunlu suyla şişirdim ve belki zamanla oturur diye 5-10 defa bu sekilde kullandım. Ne yaptıysam nafile. İyi bir bisikletçide bulamıyorum hepsi paragöz,sahtekar geliyor bana.
Dostum 0.5 lik su şişesine evde bol sabunlu su yap koy. Lastik patlamasında takarken yanaklarına dökerek kolayca oturmasını sağlayabilirsin.

1. iç lastiğiniz kalitesiz ise eşit şişmeyip bahsettiğiniz şekilde sorun yaratabilir bunu test etmek için eksik hava basıp zıplama varmı diye kontrol edebilirsiniz yada dışarıda yüksek basınçta şişirebilirsiniz bende sibop kısmında çok şişme şeklinde olmuştu
2 iç lastiğinizi tam oturtamıyor olabilirsiniz tekeri takarken siboptan zarar vermeyecek bir aletle çekerek yada iç kısımdan iterek oturtmaya çalışın

• Beğen
Tepkiler: cas1925
Geri