Scudo Sports

Kipeo forma firması şikayet

jordanred markasını tavsiye ederim.

Scudo
Custom forma için Jordanred tekli sipariş kabul ediyor. Tavsiye ederim. Birden fazla ürün yaptırılacaksa Sora, Ekariti ve Kipeo Türkiye var.
Sayıyı binlere çıkartırsanız Barco Tekstil (Exuma) sipariş kabul ediyor.

Bursa'daki Kipeo fabrikasının yöneticisi teyzemiz haddinden fazla agresifliği ile ünlüdür. Teyzedir idare ederiz deyip alttan alıyoruz bizler.
@soneryen tüm yazışmaları olduğu gibi yayınlarsanız iyi olur. Sadece son mesajı kopyala yapıştır yapıp öncekileri yorum olarak vermeniz objektif karar vermemizi engelliyor.
Taraflar arası veya üretim içindeki iletişim hatasından istemediğiniz bir ürün gönderilmiş. Görünen o ki yaptığınız atarlara agresif teyzemiz atarın kralıyla karşılık vermiş.

@cazci abimin dediği gibi Kipeo firması Belçika merkezli. Her tür şikayet, özellikle de iletişim şikayetleri oraya bildirilirse teyzemiz emekli olması konusunda belki ikna edilebilir diye düşünüyorum.
info@kipeo.be

Firmanın web sitesinde yer alan "(link)" bölümünde şöyle yazıyor:

"Kipeo olarak, özelleştirilebilir spor giyim alanında profesyonelleştik. Müşterilerize kendi hayallerindeki ürünleri, onların her isteklerini tek tek dinleyerek büyük bir dikkat ile kısa sürede hazırlıyoruz. Esneklik, özelleştirilebilirlik ve müşteri memnuniyeti, Kipeo'nun çalışma prensibinde kullandığı anahtar kelimelerdir. Ürünlerimizi mümkün olduğu en yüksek kalite düzeyine çıkarmak için, özellikle profesyonel sporculardan mümkün olduğu kadar çok geri bildirim alıp, ürünlerimiz hakkındaki görüşlerini ve önerilerini dinleyerek en mükemmel noktaya ulaşmaya çalışıyoruz."

"Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" derler. Kipeo firmasından, yukarıdaki satırlarda verdikleri taahhütleri yerine getirmelerini ve Soner arkadaşımızın mağduriyetini en kısa zamanda gidermelerini bekliyoruz.

Ortada sözleşme yerine geçecek eposta yazışmaları varken, sipariş sahibinin isminin formaya yanlış yazılması ve taytın sipariş edilenden farklı bir modelde üretilmesi hiçbir şekilde mazeret kabul etmez. Firmanın yapması gereken şey, "gönder malı al paranı" diyerek çamura yatmak değil, müşterisine hiçbir ek külfet getirmeden ve en hızlı bir şekilde hatasını telafi etmeye çalışmak olmalıydı.

Soner Bey yazışmaları uğraşıp paylaştığınız için teşekkürler. Şikayetçi olursanız haklı çıkacağınız açık.
Mahkemeye verip kazanınca belki teyzemiz aklını başına alır. :snzdglsn:

@Özcan.
Rica ederim, sorun değil. Önemli olan iyi hizmet eden kazansın.

Mesajınız çok uzun okuyamayacağım nedir yahu?
Saygısızlığa bak, bunları nasıl müdür yapıyorlar?

@soneryen geçmiş olsun ... arada neler yaşandı karşı tarafa birşey diyemeyeceğim fakat eğer gelen mailler bu şekildeyse kurumsallıkta zirve yapmışlar ...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@karaomermustafa
o firmayı yeni yeni duymaya başladım. Didim triatlonunda vardı mesela ama hiç kullanmadım. Kullanıp test etmedim. Elime geçerse kullanıp paylaşım yaparım ama benim tavsiyem ürünlerinde daha kaliteli pad, kumaş ve daha çok ürün çeşitliliği açısından kesinlikle Sora firmasını öneririm.

@isosel
arada başka hiçbir şey yaşanmadı. Samimiyetime inanın. Fazlası var eksiği yok. Yaşadığım hadise budur. Bende durumdan üzüldüm. şuan bile üzüldüm paylaşıp paylaşmama konusunda buraya başlık açıp açmama konusunda hep tereddütlerim vardı ama insan sabrı bir yere kadar.

@TORUKOJİN
Çok adetli ürün yaparsan hizmet farklı, bir adet ürün yaparsan hizmet ve yaklaşım farklı olmamalı. Hizmet anlayışı tektir. Bizim evin orada fırın var. 100 tane ekmek verdiği bakkala nasıl davranıyorsa, ben 1 ekmek alıyorum adam hizmet edecek diye parçalanıyor. Bildiğin ekmek fırını. Yani akıl yaşta değil baştadır. Okumak sadece diploma eklemek için olmamalı, okumak insanın cahillikten uzaklaştırmalı diye düşünüyorum.

Koca firma trip atmış ya la. "Yazıklar olsun size verdiğim emeklere" ne arkadaşım :kptmya: sanki babasının hayrına forma dikmiş gibi konuşmuş. Asıl ben sizi şikayet edeceğim falan demiş. Siz beni kovamazsınız, ben istifa ediyorum sözünün mucidi herhalde :rolleyes:

Yanlış anlamış herkes :) Orası koca firma değil, kurumsal da değil. Şükran Hanım'ın her işi takip edip yönettiği bir atölye burası. Minik bir kobi.

@Özcan.
şahsım adına konuşmam gerekirse, ben gerçekten yanlış anlamışım. Hiç anlamamışım. Bu kadar hadise yaşayacağıma hiç tasarlatmazdım, yarışlarda başka bir forma giyerdim. Bu kadar yorulmazdım. Bir daha KİPEO 'mu asla. Zaten kumaş kalitesi, yaka, kol uçları, fermuar ve padli tayt kalitesi tatmin edici değil. Fiyatta tersi oranda çok daha yüksek.

@Özcan.
Yok niye yanlış anlayalım. Yanlış anlayan ablamız. Yazarken firmanın adına yazdığını unutup yazarsa biz de koca firma deriz

Çok talihsizlik yaşamışsınız. Geçen gün bir arkadaş jordanred firmasını tavsiye etmişti. Sitelerine girip inceledim tek formada yapıyorlar ve fiyatlarıda gayet iyi. Formalarda kalieteli görünüyor. Bence deneyin onları. Hiç değilse bir yetkilisi forumda aktif güzel ve kibarca sorulan sorularıda yanıtlayarak elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ben Eski bir Tekstilciyim ve Tekstil mühendisiyim. Bu yapılana hiçbir anlam vermedim adedin az olması yüksek kapasiteli üretim yapan yerler için çok büyük bir problem olsa da bu tarzda aynı kalıpları kullanarak sipariş üzerine üretim yapanlar için önemli bir unsur değildir ve fiyat için bir etken oluşturmaz. İstediğiniz ürün zaten normal seri kalıplar ile yapılabilen, güncel ellerindeki kumaş dan kesilebilen bir ürün hatta eminim ellerinde hazır kesili ve dikili halde duruyordur. Bisiklet formaları sublimasyon baskı ile yapılır buda basit ce anlatmak gerekirse yazıcıdan çıktı alıp hazır dikili ürünün üzerine presle transfer edilmesi. yani bunlar eksta fiyat istemek için geçerli konular değil. Burda bir art niyet olmuş hazır bulmuşum yolalım hesabına gitmişler. İsmi duyulmuş bir firmanın böyle bir şey yapması sırf kendi adlarına değil malesef ülkemiz adına ayıp birşey. Zaten topu topu bizler için üretim yapan kaç firma varki bu şekilde yapıp bizleri yurt dışına itiyorlar anlamak mümkün değil.

Zahmet olmazsa sizin tasarımınızı ve firmanın yolladığı formayı da buraya ekleme şansınız var mı? Merak ettim açıkçası.

• Beğen
Geri