Scudo Sports

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Albatros_65
@amasseia @haruncoskun @Semih Cavdar peki bu pedal hakkında bilginiz var mı?Tasarımı çok hoşuma gitti.Kaliteli midir sizce ve shimano kallere uygun mu?Satıcı uygun dedi ama sırf satmak için de demiş olabilir.Size de sorayım dedim.Screenshot_20220116-182357_sahibindencom.jpgScreenshot_20220116-182352_sahibindencom.jpg

• Beğen
  • Beğen
@amasseia @haruncoskun @Semih Cavdar peki bu pedal hakkında bilginiz var mı?Tasarımı çok hoşuma gitti.Kaliteli midir sizce ve shimano kallere uygun mu?Satıcı uygun dedi ama sırf satmak için de demiş olabilir.Size de sorayım dedim.280779 dosyayı görüntüle280780 dosyayı görüntüle
Çok severek ve beğenerek kullandığım pedallar. Look Keo ile akrabadir ve hatta aynı fabrikada üretildiğini düşünüyorum, dolayısıyla Shimano kal uyumlu değildir.

Ne güzel bu pedalin kali Decathlon'da 50 TL'ye bulunabiliyordu artık satılmıyor maalesef.

@amasseia aynen baya güzele benziyor.Ama alamayacağım maalesef.Adamla da ne güzel anlaşmıştım😥.Artık başka seçeneklere yönelicez.
@amasseia peki shimano ayakkabıya look kali alsam uyar mı?

Son düzenleme:
@amasseia aynen baya güzele benziyor.Ama alamayacağım maalesef.Adamla da ne güzel anlaşmıştım😥.Artık başka seçeneklere yönelicez.
@amasseia peki shimano ayakkabıya look kali alsam uyar mı?
Ayakkabı MTB ayakkabısı değil de yol bisikleti ayakkabısı(spd-sl) ise elbette uyar.

Shimano sl ile Look Keo kallerin montaj delikleri aynı yani sıkıntı olmaz. Her ikisi de 3 delik.

Dosyalar

• Screenshot_2022-01-16-19-55-55-598_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-16-19-55-55-598_com.android.chrome.jpg
    26,4 KB · Okunma: 10
  • Beğen
  • Beğen
@amasseia peki shimano kallerinin vidaları look kallerinin vidalarına olur değil mi

Bana look kaller Shimano ya göre daha dayanıklı ve sağlam geliyor. Bir dönem Look pedalla beraber kullanmıştım.

@Semih Cavdar ikinci el alacağım.Vidasız veriyor sahibi.Ondan sordum

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bu ayakkabıyı kullanan var mı. Almayı düşündüğümde numarası yoktu şimdi hiç kalmamış.

(link)

Numarası olan iki alternatıftesunlar
(link)
(link)

Bu ayakkabıyı kullanan var mı. Almayı düşündüğümde numarası yoktu şimdi hiç kalmamış.

(link)

Numarası olan iki alternatıftesunlar
(link)
(link)
XC 500 ü ayağıma denediğimde ayağım lütfen beni bu ayakkabıdan kurtar diye haykırdı resmen. Ayaklarımı çok sıktı yanlardan. Benim ayağımla alakalı bir sıkıntı olabilir. ST 100 modelini arkadaşım kullanıyor yol bisikletinde memnun ama bağcıklı modelleri pek tavsiye etmiyorum. Açılması durumunda istenmeyen sonuçlar doğurabilir ayrıca uzun mesafelerde gevşeme yapacaktır. XC 100 3 bantlı model için aynı şekilde zamanla gevşeme sorunu olacaktır. Bütçeniz hakkında bilgi verirseniz tokalı veya boa sistemli başka ayakkanbılar (yurtdışı) önerebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
XC 500 ü ayağıma denediğimde ayağım lütfen beni bu ayakkabıdan kurtar diye haykırdı resmen. Ayaklarımı çok sıktı yanlardan. Benim ayağımla alakalı bir sıkıntı olabilir. ST 100 modelini arkadaşım kullanıyor yol bisikletinde memnun ama bağcıklı modelleri pek tavsiye etmiyorum. Açılması durumunda istenmeyen sonuçlar doğurabilir ayrıca uzun mesafelerde gevşeme yapacaktır. XC 100 3 bantlı model için aynı şekilde zamanla gevşeme sorunu olacaktır. Bütçeniz hakkında bilgi verirseniz tokalı veya boa sistemli başka ayakkanbılar (yurtdışı) önerebiliriz.
Bütçe decathlondakıler kadar :) max 750 tl. Yurtdışı dusunmuyorum çünkü numarası uymaz ise değişimi zahmetli olur

@osmancan71
Eğer mutlaka dağ bisikleti ayakkabısı olsun demiyorsanız, yol bisikleti ayakkabısı olarak satılan ancak dağ kali kullanan şu modeli önerebilirim:

(link)

Ben yol bisikletinde kullanıyorum bu modeli. Memnunum da. Bağcıklı bir model ama bağcıkları bağladıktan sonra tıkabileceğiniz bir yer yapmışlar. Bu güzel bir özellik bence. Yani f/p olarak çok da bir alternatif yok maalesef.

• Beğen
@osmancan71

Ben bu ürünün: (link) yol tipi olanını kullanıyorum cırt cırtlı, 2 yıl oldu, gayet memnunum bir sıkıntısını görmedim.

• Beğen
@osmancan71
Eğer mutlaka dağ bisikleti ayakkabısı olsun demiyorsanız, yol bisikleti ayakkabısı olarak satılan ancak dağ kali kullanan şu modeli önerebilirim:

(link)

Ben yol bisikletinde kullanıyorum bu modeli. Memnunum da. Bağcıklı bir model ama bağcıkları bağladıktan sonra tıkabileceğiniz bir yer yapmışlar. Bu güzel bir özellik bence. Yani f/p olarak çok da bir alternatif yok maalesef.
aslında 750 sınırını buna göre koydum ama bununda numarası yok internette. ankaradaki mağazalara baktım onlarda da yok. mtb veya yol ayakkabısı olması farketmez

@osmancan71

Ben bu ürünün: (link) yol tipi olanını kullanıyorum cırt cırtlı, gayet memnunum bir sıkıntısını görmedim.
yol tipi olanı bu galiba. "Benzersiz bir kalite/fiyat oranına sahip yeni 500 ayakkabılar pedal çevirme sırasında daha rahat olabilmeniz için modern bir tasarıma sahiptir. " şeklinde açıklama var 500 mü 100 mü anlayamadım :D xc 100 olanı alacağım galiba yada yeni stokların daha pahalı fiyatlarla çıkmasını bekleyecem.

(link)

Geri