Fotoğraflar güzel...Muhabbet daha da güzeldir eminim ki... Samimiyet de sıcak... Ne desek boş. Çok teşekkürler çok güzel bir paylaşım...
Ayrıca etler de gece gece karnımı acıktırdı . Onlarda çok güzel ...
Gezi çok güzel, ama bir o kadar da yorucu olmuştur. sabah çıkış, akşam dönüş Allah daha da güç kuvvet versin. Sağlıklı, sıhhatli, eğlenceli bol geziler.
Kesinlikle burda pedal çevirmek ayrı bir zevk size katılıyorum
@Emre Nalbantoğlu
Çok teşekkür ederim Emre bu gezimize resimlere bakmaklada olsa iştirak ettiğiniz için...
burdada hava bir yağışlı bir güneşli Allah"tan pazar günü hava güzeldide turu gerçekleştirdik. şimdi dışarda şiddetli rüzgar var umarım hafta sonu iyi olur kendine iyi bak sağlıcakla kal gökyüzü ve yolunuz açık olsun
@-aht-
Beğendiğinize sevindim sizin gezi ve resimlerede ben hastayım
Benimde hayalim marmaristen alanyaya cadırlı uzun bir yapmak, hayalimin parkurunun birkısmıda olsa kemerde pedallamak harikaydı. umarım sizede nasip olur... sağlıcakla kalın yolunuz açık olsun
Çok teşekkür ederim bende hayalimdeki turu gerçekleştirdim ama daha çok hayellerim var bakalım haftaya farklı bir parkur aklımdan geçiriyorum pilanlarını yapıyorum eğer hava şartları uygun olursa Allah"da nasip ederse güzel bir gezi fotografları ile yine beğeninize yorumunuza sunacağım güzel yorumunuz için çok teşekkürler İbrahim abi ile okuduk yorumunuzu onunda size selamı var sağlıcakla kalın selam ve sevgiler
Turgut sevgili kardeşim öncelikle bu güzel yorumun ile bizi mutlu ettin konumuza gezimize renk kattın demek istiyorum sana azda olsa gaz verebildiysek ne mutlu bize zira senin alikut pas tutacak daha sonbahara çok var sendende bir gezi resimleri bekliyoruz hazır sınavların bitmişken müsaitken mevsim tur mevsimi senin için kıymetli kardeşim kendine iyi bak seni öpüyorum sağlıcakla kal Allah"a emanet
Eyvallah kardeşim çok teşekkürler...
gezimiz hakikaten çok güzeldi bu güzelliği birazda İbrahim abime borcluyum muhabbeti baldan tatlıdır ama yine doyurmuyor bir öğle yemeği gerekiyordu mangal görüldüğü gibi iştah kabartıcı tok adamı acıktırır kendine iyi bak sağlıcakla kal selam ve sevgiler
Çok teşekkürler Cihancım. Dualarına amin diyorum. toplam 115 km bir parkurdu İbrahim abi ilk defa böyle uzun bir yola cıktı ama maşallah performansı harikaydı kendine iyi bak abicim selam ve sevgiler sağlıcakla kal...
Kadir abi yine kaliteni konuşturmuşsun valla inan tekrar gezmiş gibi oldum Kemer-'e ,sayende fotoğraf karelerindeki içtenlik ve fotograf sanatına kattığın değerlerle inan özgün bir yer edindin ben de tekrar tekrar teşekkürler ve birlikte birgün keyifli bir tur dileklerimle..
Ahmet bey yağmasakta gürlüyoruz en azından
her hayel gerçek olmuyor ama, hayel etmek o icraatin tohumu olsa gerek, filizlenip yeşertebilirsek ne mutlu
sizin gibi 4 kapı 4 deniz gezemesekte hayalimizde hergün gidip geliyoruz
Teşekkür ediyorum yorumunuzla renk kattınız, sağlıcakla kalın
Alper çok teşekkürler
yazın tatil için buralar biçilmiş kaftan denilebilir, tatile çıkarken kırmızı giantınızı mutlaka yanınızda getirin manzara eşliğinde harika turlar sizi bekliyor size şimdiden iyi tatiller sağlıcakla kalın
tebrikler çok güzel bir tur olmuş.o parkurda gezilecek görülecek yerleri görmeyen dostlarımızda sizlerle birlikte görme şansları oldu,resimlerde şahane.elinize pedalınıza sağlık