Scudo Sports

Kemer "antalya"

Fotoğraflar güzel...Muhabbet daha da güzeldir eminim ki... Samimiyet de sıcak... Ne desek boş. Çok teşekkürler çok güzel bir paylaşım...
Ayrıca etler de gece gece karnımı acıktırdı :) . Onlarda çok güzel :)...

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
@A.Kadir Ünal

Kesinlikle burda pedal çevirmek ayrı bir zevk size katılıyorum :)

@Emre Nalbantoğlu

Çok teşekkür ederim Emre bu gezimize resimlere bakmaklada olsa iştirak ettiğiniz için... :)
burdada hava bir yağışlı bir güneşli Allah"tan pazar günü hava güzeldide turu gerçekleştirdik. şimdi dışarda şiddetli rüzgar var umarım hafta sonu iyi olur :) kendine iyi bak sağlıcakla kal gökyüzü ve yolunuz açık olsun :D

@-aht-

Beğendiğinize sevindim sizin gezi ve resimlerede ben hastayım :)
Benimde hayalim marmaristen alanyaya cadırlı uzun bir yapmak, hayalimin parkurunun birkısmıda olsa kemerde pedallamak harikaydı. umarım sizede nasip olur... sağlıcakla kalın yolunuz açık olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Hato
@cem deviren

Teşekkür ederim daha gidecek çok yer var çok :D :D

@M.Nuri TEKE

Çok teşekkür ederim :) bende hayalimdeki turu gerçekleştirdim :) ama daha çok hayellerim var :D :D bakalım haftaya farklı bir parkur aklımdan geçiriyorum pilanlarını yapıyorum eğer hava şartları uygun olursa Allah"da nasip ederse güzel bir gezi fotografları ile yine beğeninize yorumunuza sunacağım :) güzel yorumunuz için çok teşekkürler İbrahim abi ile okuduk yorumunuzu onunda size selamı var sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@TurgutRiis

Turgut sevgili kardeşim öncelikle bu güzel yorumun ile bizi mutlu ettin konumuza gezimize renk kattın demek istiyorum :) sana azda olsa gaz verebildiysek ne mutlu bize zira senin alikut pas tutacak :D daha sonbahara çok var sendende bir gezi resimleri bekliyoruz :) hazır sınavların bitmişken müsaitken mevsim tur mevsimi senin için :D kıymetli kardeşim kendine iyi bak seni öpüyorum sağlıcakla kal Allah"a emanet :) :)

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@A.Taha TERCAN

Eyvallah kardeşim çok teşekkürler...
gezimiz hakikaten çok güzeldi bu güzelliği birazda İbrahim abime borcluyum muhabbeti baldan tatlıdır :) ama yine doyurmuyor bir öğle yemeği gerekiyordu mangal görüldüğü gibi iştah kabartıcı tok adamı acıktırır :D kendine iyi bak sağlıcakla kal selam ve sevgiler :)

@Cihan Bilgiözü

Çok teşekkürler Cihancım. Dualarına amin diyorum. toplam 115 km bir parkurdu İbrahim abi ilk defa böyle uzun bir yola cıktı ama maşallah performansı harikaydı :) kendine iyi bak abicim selam ve sevgiler sağlıcakla kal...

Kadir abi yine kaliteni konuşturmuşsun valla inan tekrar gezmiş gibi oldum Kemer-'e ,sayende fotoğraf karelerindeki içtenlik ve fotograf sanatına kattığın değerlerle inan özgün bir yer edindin ben de ;) tekrar tekrar teşekkürler ve birlikte birgün keyifli bir tur dileklerimle..

• Beğen
bu fotoğrafları gördükçe ankara'da da bisikletmi sürülür diyor insan :) gerçekten şahaneler, yaz tatiline mi gelsem o taraflara :D

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Ahmet bey yağmasakta gürlüyoruz en azından :D
her hayel gerçek olmuyor ama, hayel etmek o icraatin tohumu olsa gerek, filizlenip yeşertebilirsek ne mutlu :)
sizin gibi 4 kapı 4 deniz gezemesekte hayalimizde hergün gidip geliyoruz :D
Teşekkür ediyorum yorumunuzla renk kattınız, sağlıcakla kalın :)

@Kadir AYINTAP

Web sitenizdeki çalışmalara baktım, bence mükemmel. Facebook sayfasında daha farklı çalışmalar varsa onlarıda kontrol edeceğim en kısa zamanda.

• Beğen
Kemeri uzun bir aradan sonra tekrar sizin fotoğaflarınız sayesinde gördüm.elinize gözünüze sağlık teşekkürler....

• Beğen
@Ünal Altay

Diğer çalışmalarımı bu adresde bulabilirsiniz, aynı zamanda guruba üye olabilir resimlere yorumda yapabilirsiniz..

(link)

@adem canseven

Kemer harika bir yer umarım banada tekrarı nasip olur..
yorumunuz için teşekkürler sağlıcakla kalın :)

• Beğen
Tepkiler: adem canseven
@Mehmet Ser

Teşekkürler Mehmet, Evet :D 10 sene daha isim hakkı bana ait..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@Zeki.Alper

Zeki kardeşim çok teşekkürler :)
umarım ist"a dönmedem birlikte turlarız :)
kendine iyi bak sağlıcakla kal:)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@Alper Yıldırım

Alper çok teşekkürler :)
yazın tatil için buralar biçilmiş kaftan denilebilir, tatile çıkarken kırmızı giantınızı mutlaka yanınızda getirin manzara eşliğinde harika turlar sizi bekliyor :) size şimdiden iyi tatiller :D sağlıcakla kalın :)

tebrikler çok güzel bir tur olmuş.o parkurda gezilecek görülecek yerleri görmeyen dostlarımızda sizlerle birlikte görme şansları oldu,resimlerde şahane.elinize pedalınıza sağlık:)

Geri