Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

@Süleyman Çakır
Anlamadim ?

Scudo
Bulduktan bi kaç gün sonra(2 aylık)
https://i.hizliresim.com/7Vdn3Y.jpg

https://i.hizliresim.com/PYNWbO.png

hanımefendi selfie çekerken
https://i.hizliresim.com/yA1akn.jpg

https://i.hizliresim.com/yA1ark.jpg

https://i.hizliresim.com/04g6dL.jpg

birisi tarafından zehirlenip öldürlmeden önceki son görüntüsü :( (7 aylık)

keşke daha çok fotoğrafını çekseydim.

@Onur İlker Gündoğdu
Aslında senden farklı birşey söylememiş. Din diye diye insanın da insanlığın da içine ettiler gibi bir anlam çıkıyor. Yani inanç olgusunun nasıl istismar edildiği hicvedilmek istenmiş.
BU arada kediler hakkında bir tespitte bulunayım. Kediler bazı kişilerden kaçarlar. Ancak bu kaçışların farklı anlamları olabilir. Mesela ard niyetliyi ayırdedebilirler. Bundan başka, kişinin eğer alerjisi varsa kedi tüyüne ya da tükürük salgısına, o zaman kedi, o kişiyi farkeder ve rahatsız etmemek için yanaşmaz. Ancak insanlar bu tür kedileri yabani olarak yaftalarlar. Tabii bu sözlerim evcil olanlar için geçerlidir.

Ah be Rıfkı'm, nerelerdesin çok özledim IMG_20150126_230205.JPG

Michael bizim evin yeni üyesi. 2 aydır bizle. Bu zaman zarfında bile bizlere kendini sevdirdi. Eve gelince önce çocuklarımı sonradan michaeli kucağıma alıp seviyorum.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    56,2 KB · Okunma: 37
IMG_6604.JPGKonunun güncel olması ne kadar sevindirici. Fotoğraftaki pisi ''Püskül'' Uzun tüylü pisim. Geçen yaz sokakta buldum yaklaşık 3 4 yaşındaymış. Normalde bütün hayvanları severim fakat kediler kendine has karakterinden dolayı itici gelirdi köpek gibi sevdirmez pek insanı takmaz tavırlarından dolayı. Takii eve kedi alana kadar. Eve geldiği ilk günden itibaren benimle birlikte uyudu. Geceleri oyun oynamak için gelip uyandırmalar v.s hepsi çok çok güzel duygular. Hayvanları sevmek insana merhamet duygusunun varlığını ve sahiplenme duygusunu hatırlatıyor.

Kedilerimiz ve bisiklet ile ilgili bir fotoğraf paylaşayım ben de... Geçen sene yaptığım bisikletle Avrupa gezisi esnasında, İtalya'nın Monticiano köyünden kedime (Şemistan) mektup yollamıştım:) Eşim de sağ olsun, mektubun sahibine ulaştığını gösteren bir fotoğraf çekip bana mail atmıştı. Gurbetteki babadan mektup alan sevimli kedi Şemistan:)

Semis.jpg

Konu çok iyi :) kedileri bende çok severim, çok şirinler çok komikler :) hiç kedim olmadı ama sokaktaki kedileri kendiminmiş gibi elimden geldiğince beslerim :) ayrıca evinde kedi besleyenlere bişey sormak isdiyorum yanlış anlaşılmasın ama çok merak ederim, bilirsinizki hayvanların gözlerinde perde yoktur yani bizim göremediğimiz varlıkları görebilirler bazı kişiler evlerindeki kedilerin birden bire sinirli şekilde miyavlayıp koşmaya başladığını ve birşeyi yakalamaya çalıştığını gözlemlemişler, sizde de aynı durum oluyomu hiç ?

Oyun amacli kafalarina gore takiliyorlar. Gunduz genelde uyur aksamlari aktif olurlar. Uyku duzenleri bu sekildedir. Sonucta insan gibi davramnmalarini beklememek lazim :). Benim kedi gece uc dort gibi gelir kulagimin dibinde mirmir ses cikarirdi beni sev diye ayarsizlar bu konuda :)

@Abdülsamed AKBULUT
O varliklar yalan dolan hocam kafani doldurma safsatalarla :) Vardir bir sebebi ...

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
SNV84199.JPG

Pek hayırsızdır.Sık uğramaz ama bahçe mangallarını kaçırmaz =)

@Abdülsamed AKBULUT

Olmaz mı:)

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
@Abdülsamed AKBULUT
Cinler periler falan kutsal kitaplarda geçen geçmeyen tüm varliklar yalan. Tek gerçek var BILIM. Ve henüz o tarz varliklarla karsilasilmadi bilimde.

Sevgili Onur yalan dedigin seylere kiymet veren biri olarak üslubundan rahatsiz oldum. Dikkat edersen sevinirim : )
Bigün dustayken once fren arkasindanda ciglik sesi duyunca disari ciktim. Kedinin gozleri disari cikmis, kan doluydu. Kimseyi yanastirmiyodu yanina. Kucagima aldim, uzerimde atlet ile ornek mahallesinden once haydarpasaya, oradanda acibademe goturdum. Klinik ilk mudahaleden sonra yogun bakima alinmasi gerektigini soyledi. "Ne gerekiyosa yapalim" derken cok masrafli olacagini ogrenince kediyi alip eve goturdum. Ertesi sabah atasehirdeki barinaga gittim. Kavga, dovus derken kediyi kabul ettirdim. Oradan okula gitmem gerekti. Gun icinde aradigimda oldugunu ogrendim. Sonra farkettim ki hayvanin olumunde verdigi aci varliginda verdigi mutluluktan cok fazla. Bir daha beslemedim. Ama bazen kedi hiriltisiyla uyumak icin arkadasimda kaliyorum : )

benim kedi anahtarı evde unutmuş :D

Dosyalar

• 20150117_124305.jpg
    20150117_124305.jpg
    53,3 KB · Okunma: 39
  • Beğen
Tepkiler: pacman ve Ghost
@Abdülsamed AKBULUT

Varlık cin peri vs. bilemiyorum ama sanırım her kedide bu tür davranış biçimi var. Ruh hallerine sinirli diyemeyeceğim ama, genelde eğlence modunda oluyorlar bu tür hareketleri yaparken.

Evde 4 yaşında bir siyamımız var. Beni bu tür ani koşmalarından çok bakışları ürkütüyordu. Bazen bir noktaya çok değişik bir şey görmüş gibi kilitleniyor. Artık alıştık gerçi ama başlarda epey bi arkamı dönmüşlüğüm vardır omzumun arkasına attığı o bakışlar yüzünden. Bence gıcıklık olsun diye yapıyor :)

Bu arada gıcıklık olsun diye veya ilgi çekmek için yüzünüze baka baka eşya düşürürler, koltukları tırmalarlar, basacağınızı bildikleri yere oyuncaklarını bırakırlar, kaşımak istediğinizde elinizin ulaşabileceği yerden 10 cm öteye gidip yatarlar, ama yine de seversiniz kerataları :)

Geri