thomisus lx
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.024
39 yıl bilfiil tüm hayvanlardan korkan biri olarak, hayatıma geçen mayıs ayında 'Kızım' adın verdiğim kedi girdi. kedilerden kaçan ben şimdi evimi bir tekir kediyle paylaşıyorum. hayvanlardan korkanları da anlıyorum. çünkü ben onların tarafındaydım üztelik az buz değil taaam 38 yıldır. şimdi kedilere hayranım. birlikte yaşadıkça, gözlem yaptıkça, haklarında okudukça hayranlığım arttıkça artıyor. sevdikmek istedimi grlip kendisini illa ki sevdiriyor; sevdirmek istemedimi tövbe billah sevdirtmiyor. bir yıla yakın evli kaldım, evli olduğum kadın bi kez kolsun beni iş dönüşü karşılamazken, kedim her akşam kapılarda karşılıyor, geç gelirsem basıyor fırçayı resmen söyleniyor bıdı bıdı bıd kendi lisanınca; çalışırken yanımda masanın üzerindeki minderine kuruluyor. beni izliyor; bakıyor benim çalışma uzuyor, 2-3 kez esneyip vurup kafayı uyuyor. sabah en sevdiği oyuncağını ağzıyla taşıyıp kalk oynayalım diye beni uyandırıyor. oynarken kendinden geçiyor soluk soluğa kalıyor. evet, evlilikten umudu kesmiş 60 yaşındaki kadınlara benzediğimi söyleyen arkadaşlarım var ama kedi bambaşka bir alem. bir dünya vesselam.