Üç renkli, pamuk şeker kıvamında bir kedi babası olarak hevesle girdiğim konuda Charlie Hebdo'nun bisikletforum şubesi ile karşılaşmak biraz garip geldi doğrusu. Evet, isteyen istediğine inanır ya da inanmaz. Hayatımız yaptığımız tercihlerden ibaret. Sayın Onur İlker Gündoğdu da ister tengri'ye, ister bilime, isterse de patatese inanır, bu da onun kendi tercihi. Ancak bu mesajı yazan fakir dahil birçok kişinin inanmayı ve kutsal saymayı tercih ettiği bir inanç sistemine alenen "yalan, uydurma, safsata" şeklinde yaklaşmak kendi düşüncenizi bir başkasına dikte etmek, karşınızdakileri rencide etmek değil de nedir?
Tanrı'nın Yanılgısı kitabını okumadım, işin gerçeği mesleğim ile alakalı literatür araştırmaktan ideolojik kitaplara fazla vakit ayıramıyorum. Adı ne olursa olsun herhangi bir kitapta yazanları tek gerçek kabul edip hayat düsturu olarak alacaksanız meydan sizin, tutmayalım. Yeterki bu düşüncelerinizi dayatmaya çalışmayın. Yukarıda ne güzel söylenmiş "sizin dininiz size, benim dinim bana". Kalın sağlıcakla