Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Eyvallah hocam ama evlat oluyorlar işte biliyorsun mümkün değil artık çevremizde oluyor sahiplendiren haber veririm

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Scudo
@Halilbilginer bana kalsa en ihtiyacı olan kediyi alırız. yani göremeyen, uzvu olmayan gibi..ama şükür yok etrafta...sokaktan bulacağız illaki...kısmet..bir tanıdığımızın bahçesine bırakmışlar anne ve yaruları kutuyla...caniler..birini alacağız sanırım..

@Ysryyn hocam bu daha çok kedi seven bisikletçi fotoğrafı değil de bisiklet seven kedi fotoğrafı gibi olmuş 😀 maşallah çok güzel bir kedi ama
Teşekkür ederim dostum 😂👍arada sırt çantasına atıp gezdiriyor um. 50 km yapıyoruz birlikte

@HakanAydn abi gözler boncuk boncuk tura çıkınca en çok bunu özlersin demedi deme. :)

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@necmeddin bana hiç düşürmüyor kızım...paylaşamıyoruz, o kadar yani..😁..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Selamlar dostlar

Adanada sahiplenilmeyi bekleyen iki adet yavru kedimiz var. Öncesinde dört tanesine aile bulduk . Şuan 30 gülükler. Adanada kedi sahiplenmek isteyen olursa bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.

Saygılar

Bu da benimki... Yavruyken kış günü sokakta görünce eve aldık müthiş uyum sağladı. Otur, kalk, git, gel, topu getir gibi komutlara eksiksiz yanıt veren bir kedi oldu :D Çok mutluyuz, herkese tavsiye ederim.

Geri