Scudo Sports

Kayseri

Forumun ve Bisiklet Sevdasının 33 Yaşında En Heyecanlı Üyesiyim. İlk Bisikletimi Henüz Bugün Aldım (Benim Hiç Bisikletim Olmadı Anne:( ) Açıkçası Bayağı Heycanlıyım. Üstelik Bayağı Bir Forma girmem gerek ama olacak inşallah ve umarım kendimni hazır hissettiğim an turlarınıza katılıp yeni arkadaşlıklar ve bol pedallı zamanlara en kısa sürede Kayserili arkadaşlarımla yaşarım. Bu Arada Arkadaşım Bekire Talha Hakan'a ve Osman'a teşekkürler. Talha Hakan SCOOT 'ile Bekir'de SALCANO ile Bende ara model Whistle nin Başlangıç Seviyesi Miwok 1053v ile bu heyewcanı yaşamaya hazırım selamlar

Scudo
cmmrts tur olsun..kayseriden bi arkadas cmrt sarımsaklı barajına konulu faaliyet planlamıs..burdaki konudan haberi yok herhalde..belki hepberaber gidebiliriz

arkadaslar bnde pek anlamamda bnde bianchi shape var yol icin diger aksesuarlarıda tamamlamadım. hem onlar hakkında konusmak hemde tanısmak icin katılmak isiyorum. eger bisiklet uygun olur diosanız katılmak isterim cumartesiki geziye. goruslerinizi bekliyorum

cumartesi sarımsaklı barajı banada uygun .yer yer yokuşlar olsada fazla zorlamayan bir faaliyet olacaktır.(Yalnız barajın arka tarafındaki çamur kısma girmem. bir kere girdim arka aktarıcıyı değiştirdim :D ).Meydandan 60 km'dir.Hava ise 17 derece ve güneyden ve güney doğudan 14 km/s lik rüzgar esecek imiş...Ki bu durumda rüzgar dönüşte arkadan esecek demektir... Yer ve buluşma saati heralde gün yaklaştıkça belirlenir...

Merhabalar recep bugun okulda bisikletini gördüm. Hayırlı olsun güle güle kullan.Ve gördüğüm kadarıyla bisikletinle çok rahat sarımsaklı barajına gelinir.Zaten asfalttan çıkmayacağız.Bu arada perşembe öğle arası okulda olursan görüşelim.Benim düldül herzamn ki yerinde olur zaten...

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
Sarımsaklıya bende gelmek istiyorum arkadaşlar. Bilmiyorum size göre çok ağır kalırmıyım ama sorun olmayacaksa katılabilirim. Yanımızda neler getirmemiz gerekiyor? Saat kaçta yola çıkıp kaçta döneceğiz?

@mgazi

Sabah 10:00 da çıkalım derim. Malum 60km yol olacak 5 saat sürer molalar dahil yavaş yavaş gideriz.Sarımsaklının en güzel yanı dönüşte dayanamayan veya bisikletinde sorun olanı bünyan otobüslerine atabilecek olmamız :D gerçi ben bozuk arka aktarıcı ile tek vitesle döndüm ama olsun.Bunun yanında kendi götürdüklerimi söyleyeyim ona göre kendinizi ayarlayın. 1 litre su ,1 litre sıcak su , böğürtlen çayı bilimum kahve çeşitleri, terlemeye karşı yedek ilk çamaşır, yağmur yağmayacak olsada küçük bir yağmurluk, güneş gözlüğü, kızarmak istemiyorsanız güneş kremi, ve benim için en önemlisi fotoğraf makinesi. Bunlar olmazsa gelemez misin ? tabi ki gelirsin ama olsada fena olmaz hani...

@recep şahin

şimdilik alete gerek yok.Tabi pompan varsa iyi olur. Çünkü senin sibop benimkinden farklıydı. yanlış hatırlamıyorsam presta olması gerekir...Bizimki ise schrader. Diğer aletler bende var sıkıntı olmaz...

Bazı teknik sorunlarım var onları haledersen cumartesi barj turuna bende katılırımm. Pazarda ali dağna cıkarım...

Kişisel ihtiyaçları karşılamak kolay ama bende de recep gibi araç gereç yok. Sizlerde araç gereç varsa,bir aksilik olmazsa cumartesi ben de geliyorum.

@mgazi

Bisikletinin durumunu bilmiyorum başka bi sıkıntı yaşatırmı ama patlak seti ilk yardım cntsı var bende..

Valla daha 10 günlük bisiklet. Salcano ng 650. Ama sağlam bir servise vitesini göstermem lazım onun dışında bir problem çıkaracağını sanmıyorum. 21. viteste giderken arkadan, arttırıcı herhalde adını tam bilmiyorum, ses geliyor. Kayseride bisikletten iyi anlayan, gittiğimde, cebimdeki parayı sömürmekten ziyade bana yardımcı olmak ve beni sürekli müşterisi yapmak isteyen bir bisiklet yedek parça ve tamircisi önerebilir misiniz? Hatta mümkünse özelden atarsanız iyi olur. Sonra o iyi bu kötü muhabbeti dönmesin burada. Konuyu karıştırmayalım:)

Merhabalar

Bugun aldığım bir haberle ,adanadan bir kaç arkadaşı hafta sonu (cumartesi-pazar) erciyes zirveye çıkarmam için rica ettiler.Bu yüzden sarımsaklıya gelemeyeceğim umarım bundan sonraki faaliyetlerde görüşürüz

Bu Gidişle bende Gelemeycegim sarımsklya ali Osmanın jantları flan dizecegizzz

arkadaslar sarımsaklıya gidiorz dimi kesin. harun gelemiyor iste . biz devam edelm derim. bnde yeniyim. emre gelirse cok ii olacak tecrubeli bi arkadasa cok ii olur. nsl yapıorz smdi? kacta bulusup kacta gidiyoruz. ben pompa patlak seti aldım. bi alyan takımıyla iç lastik kaldı onuda yarın alcam ins. cvplarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: E-mr-E
Sarimsakli Zor Bİraz,alİ Osmanin Jantlarini Dİzecegİm Ama Yukari Talas Ve Ya Alİ DaĞ Yapabİlİrİz Sabah Yada Ögleden Sonraaa ...

@E-mr-E

yukarı talası merak ediyorum hep. olabilir ya. zaman farketmez. ali dagına gozum yemiyo acıkcası.

Geri