Scudo Sports

Kayseri

Scudo
@pitgabba

25.yıl yüzme havuzu değil mi?
Saat kesin değil mi:D

@pitgabba

Tamam o zaman bir aksilik çıkmazsa yarın görüşürüz

bende gelmek isterdim ama maddi durum nedeniyle benim velespiti piyasaya çıkaramadım eksikleri var çünkü en yakın zamanda bende aranıza katılmak isterim iyi eğlenceler...::(

Arkadaşlar kayseri park yada çarşı tarafındaysanız görüşelim :D bugun dersane yok evdeyim bisiklet yatıyo boş boş içim acıyo oyle görünce :D

Biz ona adios demiyoz gaçılın yoldan vahşi batıdan geliyoz diyok yanından geçtiğimiz insanların sesleri manyak oluyo ya =)

mrb bende erciyesde okuyorum. suan parayı biriktiriyorum aspect 55 almayı dusunuorm. alınca aktivitelere katılmak istiyorum. en gec 1aya alcam talasta oturuorm. cok tskkrler :)

mrb bnde erciyesde okuyorum. para biriktiriyorum. aspect 55 almayı dusunuorm. ins alırım ya. aktiitelere kesin katılcam ins :)

• Beğen
Tepkiler: CREST
Benİm Scott Bİ Arka Dİskle Gİdonu Kaldi Tamamlasamda 11 Nİsandan Önce Dİzemem Nİsan Sonrasi GÖrÜŞÜrÜz ... 36 GÜn Sonra

Abi şuan Kayserideyim, bisikleti almak için geldim. Aktivite olursa katılırım.

E-mr-E gidon var bende fazlalık scud carbon hb-m112, 6 aydır bos bos duruyor..sıfır gibi.30 tl ye senin olabilr..

Valla ben sabah 6 da meydan hareket edip karasu nehrinin kızılırmakla birleştiği noktaya gideceğim ortalama 45 km merkezden gelmek isteyen olursa sabah 6 da meydanda migrosun önünde olacağım

@Harun Zafer Ertürk

Gelmek isterdim ama ne yazık ki yarın işim var :( bi daha ki sefere inş..iyi yolculuklar...:):)

Geri