Scudo Sports

Kayseri

arkdaslar konu dısı ama bsy sorcam kayserileri bulunca kacırmıyım. duvenonunde bi dukkan var erciyes bsklet die. toplama bisiklet yapıomus. shimano bayisiyms. bilgisi olan var mı onceden ordan alsveris yapan fln.? yardımlarınızı beklyorum cok tskkrler :)

Scudo
@recep şahin

Shimano bayisi oldukları doğru..
Onlara bisiklet toplatırsan parçaların modellerini ve fiyatlarını bi kağıda yazsınlar, sonra sen internetten araştır. Genellikle piyasadan daha pahalıya satıyorlar. Durduk yere kazıklanma;)

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
@recep şahin

evet toplama bisiklet yapıyor hemde çakma sedona etiketli, toplattırırken dikkat et çakma shımano olmasın. Bu arada Shımano bayisi değiller kayseri de yok shımano bayisi.

bak ya ne guzelde anlatıodu. orda toplanmıs bianchi flnda vardı cok daha iisini toplarım ddi. tuh ya sevndydmde kısmet diilms dmek. kayseride saglam var mı bisikletci onerebilecegnz peki?

@Mehmet Ayhan

Çakma sedona etiketlimi :D O zaman benim 761'de çakma :p Bilip bilmeden yanlış bilgilendirme yapmayın arkadaşlar yanlış yaklaşım bunlar yakışmıyor.Saygılar...

Orda sedona falan satılıyor çakmalık bir durum yok ama ilgilenen kişi eğer gerçekten alıcıysan biraz ilgileniyor. müşteriyle nasıl ilgilenileceğini bilmiyor o kadar :D Bu arada bisiklet alıcaksan imzamdaki bisikleti incele satıyorum. kayserideyim..

• Beğen
Bisikletten anlayan adam çakma olup olmadıgını anlar ama bende gördüm bi kaç bisikletin üstünde sedona etiketi, bianchi de oldugu gibi sedona nın etiketi de piyasada var bisikletcilerde satılıyor. Saygılar.

Hafta sonu gezi düzenlenecek....yarın netleşince yazarım buraya...

@ismailbay

Sevgili ismail, Hepimiz bilinçli tükediciyiz,bir kadronun çakma olup olmadığını anlayacak seviyedeyiz diye düşünüyorum (senin gibi) Lakin ben aldığım yerde çakma veya etiketlenmiş kadro görmedim (özellikle sedona) :) Gözler yalan söylemez ;) ilk alıntı yaptığım Arkadaş biraz kötülemiş erciyes bisikleti bu belli birşey,hepimizde anladık.ben aldım ve memnun kaldım,tabiki herkes gibi araştırma yaptım ve uygunuma geldi.Araştırma yapılmadan alınmaz zaten.İsteyen istediği yerdende alabilir.Herkesin düşüncesine,beğenisine saygı duyarım.Müsayit olduğumuz bir gün hem turlar hemde konuşuruz bunları..

Bu arada ben erciyes bisiklete ortak değilim,akraba hiç değilim kimse yanlış anlamasın onlarıda savunmuyorum,sadece kişilik olarak beğendiğim ayhan abi var ;) Sadece düşüncemi belirttim :in:
Hadi herkese hayırlı geceler...

• Beğen
@ferhat sevinc
cok tskkurler ferhat abi. bnde ii bi arastıraym hele . uygun olursa alırım ins.

bingöl ticaret var merkezde beko bayii buzdolabı vs vs satıyo ayrica bianchi standı var..ilgi cekici bianchiler var...özellikle 2 tane sehir ici tur bisikleti 26 lık gordum hosuma gitti ama fiyat sormadım...ama eminim ki normal piyasa fiyatından en az 150 milyon fazladır..

tur var mı tur yarın? 19 unda tura cıkıcaklar?

Arkadaşlar akşam talas gezimiz var..Şu anda 6-7 kişiyiz katılmak isteyen herkez gelebilir.
Toplanma yeri:~~Özkayalar Bisiklet(Fevzi Çakmak Lisesi karşısı)~~ SAAT=18:30
Tel:0542 782 78 72

yarınki hareket tarzı nedir var mı dolasıcak ?

@pitgabba

Biz bu akşam turladık merkezde..yarın akşam yine çıkabiliriz katılmak istersen gelebilirsin....

Dün Avid Juicy 5 sipariş ettim yarın elime ulaşacak parcalarım tamam ama 3 Nisanda dizecegim bisikleti.
Antremanlara başlıycagım ozaman beraber turlarız..

@E-mr-E

dün Kasım abi Ersal abi filan belsinin yakınındaki dağa tırmandık.biraz elde biraz sırtımız da taşıdık bisikleti.tam bi MTB antremanı oldu ayrıca 3-4 senedir bisikletle ciddi olarak uğraşıorum ilk defa bu kadar zevk aldım çıkarken cefasını inerken de sefasını sürdük süperdi :D:D:D:D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: CREST
@recep şahin

yok burası böledir 1 msj a 1 bilemedin 2 haftadan cewap gelir.diğer konudada söledikleri gibi.çakma olup olmadığı hakkında bi yorum yapmıcam fakat satışları ii olduğundan dolayı ERCİYES BİSİKLETİN bitarafları havalarda uçuyo.ciddi alıcıysan padisahsın fiyat sormak için gidiyosan uşaksın suratına bile bakmazlar.o yüzden cebime en uygunu nereyse gider alışverişimi yapar parçamı kendim takarım.ama erciyes bisiklete gidersen asık suratla karşılaşmamak için ciddi alıcıyım dersin benden tavsiye :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
Geri