Scudo Sports

Kayseri

ya başlayacam böyle işe ben varımya kesin yağar televizyonlar bağırıyo yağış var diye ve büyük ihtimal iptal olacak

Scudo
@Ahmet Bolgi

bekleriz abi haber verirsen katılırız.

@zekixx

inşallah bi skıntı olmazda .Senide bekleriz.

@halil ibrahim ayyıldırım

ben dua edersem kesin yağar.

ozan sen arkadan gel bizide yakma:D

@E-mr-E

biliyosun ben yolda giderken lambalar falan sönüyo

@OzzYMKL

o zaman arkadan gidecen ne olursa olsun öndekileri etkilemeyecek ne dersin :D

@cheyenne

bilmiyorum abi bu uğrsuzlukla herşey olabilir.

Şanssızlıklar üstüste olmasın. Taşhan olacakken son anda benim Nİğde işi çıktı. Bugün dönebildim.

İfdara TaŞana Gİdemedİnİzmİ.?:D Ben DemİŞtİm BoŞ Verİndİye:D

Şanssızlık diyelim abi.. :(
Tek dileğimiz yağmur yağmasın artık. Hiçbirşey yapmadan okula dönmek istemiyorum...

Hepimizin Dileği. Bu arada Yağmur yağmassssa mehmet de bizle gelecek

Meteorolojinin sitesinde yarın yağmur yağayacak şeklinde bir tahmin var. Umarım doğru tahmindir ve yarın yağmur yağmaz.

yolda yağmura yakalanırsak cok kötüolur.onun icin yarın erciyes gibi yakın biyere gidelim diyoruz.
Nedersiniz

Mantıklı ama şöylede bi durum var ben gelemiyorum:( annemler yarın halanlara git diye tutturdular. Malesef yarın akraba ziyaretiyle geçireceğim. Yorulusun 3. gün hiç gitmezsin diye zorla akraba ziyaretine gideceğim:(

Bu gidişle bizde gidemeyeceğiz mustafa ile ozan kafaya koyduk gideriz diyor ama yol uzun ve gevşek bayırlar davar ve rüzğar büyük ihtimalle karşıdan bize eşlik edecek bide yağmur yağarsa üsden yağmur altdan tekerler ıslatacak.Ve yerlet ıslanınca bayır aşağı bile hız yapayayacağız,rüzgar esince bide üşürsek kesin hasdalanırız. Bu olasılık cok yüksek ve Bütün olasılıkları düşünmeliyiz... BU TUR YATAR BENCE

Meteorolojinin sitesinde tahmin durumları değişmiş ve yarın yağış bekleniyor. (link)

Bütün olumsuzlukara rağmen Ozan'la birlikte planda bir değişiklik yapıp Taşhan'a pedalladık. Oldukça keyifliydi. Şansımıza öyle sert bir yağmura ve rüzgara yakalanmadık.
Fotoları atacağız.
Selamlar...

Geri