Scudo Sports

Kayseri

@mziyaeddin

15 inde büyük bir ihtimalle ama gelirgelmez benim mossoyu ayağa kaldırmam lazım corratec i getirmiycem.Sen kayseride misin peki kayseri sivas yazıyor.:D

Scudo
Eğer kamp olursa 2 günde güzel bir gezi olur abi. Kamp imkanı olmazsa da Mehmet'in dediği gibi minibüs (tabi bisikletleri alırsa :)) güzel yöntem.

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
@Mustafa ÖZKARA

Emre ile aynı şeyleri konuştuk bizde kamplıyı daha çok istiyorum iyi olur ama büyük ihtimalle kampsız olacak.

@OzzYMKL

Kayserideyim okul 28 inde başlıyor Ozan.

@cheyenne

Aybettin sen kendini toparla gideriz senlede

mehmet senin kıbrıssa gidişin kesinleşdimi yoksa sendemi geliyormusun..?

@E-mr-E

yok Emre daha kesinleşmedi, bakalım bişeyler yapıcam.

@mziyaeddin

aynı ya benimkide 28 inde başlıyor zaten

@OzzYMKL

Ozan merhaba...
Daha öncede cevap yazmıştım ama geçen forum bir kaç gün geriye sarmıştı o sırada silinmiş olsa gerek.Neyse;

Ramazan ı saymazsak Ali Dağı,Derevenk ve Derindere vadileri ile Gesinin tepelerinde takılıyoruz işte. Bugün yine Gesi deydim yürüdük biraz...
Senle turlamak nasip olmadı ama umarım en yakın zamanda yaparız birşeyler.
Senin okul ne zaman başlyor.Bayramdan sonra burada olursan bir şeyler yapabiliriz belki...

Sağlıcakla...

Kazasız - Keyifli ve Bol Pedallı Günler

@Said Ergöktaş

Bayramda birşeyler yapmayı düşünüyoruz abi haberleşelim sende katıl

@Said Ergöktaş

Ortaokul 1. sınıf yıl 1978, babam bisan marka vitessiz bisikletle eve geldi. benimde kırmızı bir bisikletim vardı artık. Kayseri sümer ortaokulu - yavuzlar mahallesi 3 yıl pedalladım yağmur kar demeden. okulumuzda bisiklet park yeri vardı ve nöbetçi öğrencilerden biride başında beklerdi o yıllarda. ardından merkez endüstri meslek lisesi pedallamaya devam . hele o kış günlerinde alidağ tarafından esen ve bıçak gibi kesen soğuk yokmuydu anlatılmaz yaşanır ancak. annemin ördüğü kar maskesi tipi şapka olmasa hayatta gidilmezdi o yol. sene 1984 ünüversite kazanılmış ankarada ( kayseri nin okumaya gönderdiklerinden olma zamanı deyip) kayseri ile vedalaşıp bisikletin anahtarını babama verişim. ankaraya geliş o geliş , pedalsız 25 yıl geçti. günde 3 paket sigara yemeye başlayıp hareketten mahrum hayata geçişin ardından kafama düşen saksı ile ( mecazi anlamda) önce sigaraya veda ettim ardındanda bisiklet aramaya başladım . sonunda karar verip TREK 4300 aldım . şimdi ufak ufak mahallede , zaman bulursam eymir gölü etrafında pedallıyorum yaklaşık 1 aydır. ama hala rampalarla sorunum var. dizlerimin bağı çözülüyor. özledim kayserinin düzlüğünü. kayseriye geldiğimde sizlerle tanışmak isterim . işleri ayarlayıp uzun kalacak olursam bisikletimi atıp fiestamın terkisine öyle gelirim beraber bi pedallarız. bisiklet sporu için kayseri bulunmaz nimet kıymetini bilin. :)

@Ahmet Bolgi

Öncelikle sigarayı bırakmanıza cok sevindim,bisiklet sporu için kayseri uygun,ama bazı eksiklikleri var.onlarıda en kısa zamanda düzenlenirse dahada iyi olacak. Nezaman isderseniz pedellayabiliriz.

@BuRroM

güle güle kullan toprağım , kazasız belasız bol pedallamar dilerim. bakarsın birgün kayseri'ye pedallarız. kayseri ekibide pastırmacılar parkında karşılar. yolda ürgüplü arkadaşlarda katılır bize.

( Valla ne yalan söyleyeyim pastırmacılar parkı dedimya ağzımda bi an pastırmanın tadını hissettim anlaşılan benim kayseri ye gelme zamanım gelmiş )

@Ahmet Bolgi
Abi o soğuğu bende az yemedim olurda Kayseriye yolun düşerse seninle tanışmak isterim.
saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
Bugün yahyalı otobüslerini sordum 8 tl bileti, Bisikletleride 3 bir araba 3 bir araba olarak alabilirlermiş ama dönüşde skıntı cıkarmı?

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Emre sıkıntı çıkmaz sanırım ben hariç 5 kişiydiniz değil mi?

Geri