Ozan merhaba...
Daha öncede cevap yazmıştım ama geçen forum bir kaç gün geriye sarmıştı o sırada silinmiş olsa gerek.Neyse;
Ramazan ı saymazsak Ali Dağı,Derevenk ve Derindere vadileri ile Gesinin tepelerinde takılıyoruz işte. Bugün yine Gesi deydim yürüdük biraz...
Senle turlamak nasip olmadı ama umarım en yakın zamanda yaparız birşeyler.
Senin okul ne zaman başlyor.Bayramdan sonra burada olursan bir şeyler yapabiliriz belki...
Ortaokul 1. sınıf yıl 1978, babam bisan marka vitessiz bisikletle eve geldi. benimde kırmızı bir bisikletim vardı artık. Kayseri sümer ortaokulu - yavuzlar mahallesi 3 yıl pedalladım yağmur kar demeden. okulumuzda bisiklet park yeri vardı ve nöbetçi öğrencilerden biride başında beklerdi o yıllarda. ardından merkez endüstri meslek lisesi pedallamaya devam . hele o kış günlerinde alidağ tarafından esen ve bıçak gibi kesen soğuk yokmuydu anlatılmaz yaşanır ancak. annemin ördüğü kar maskesi tipi şapka olmasa hayatta gidilmezdi o yol. sene 1984 ünüversite kazanılmış ankarada ( kayseri nin okumaya gönderdiklerinden olma zamanı deyip) kayseri ile vedalaşıp bisikletin anahtarını babama verişim. ankaraya geliş o geliş , pedalsız 25 yıl geçti. günde 3 paket sigara yemeye başlayıp hareketten mahrum hayata geçişin ardından kafama düşen saksı ile ( mecazi anlamda) önce sigaraya veda ettim ardındanda bisiklet aramaya başladım . sonunda karar verip TREK 4300 aldım . şimdi ufak ufak mahallede , zaman bulursam eymir gölü etrafında pedallıyorum yaklaşık 1 aydır. ama hala rampalarla sorunum var. dizlerimin bağı çözülüyor. özledim kayserinin düzlüğünü. kayseriye geldiğimde sizlerle tanışmak isterim . işleri ayarlayıp uzun kalacak olursam bisikletimi atıp fiestamın terkisine öyle gelirim beraber bi pedallarız. bisiklet sporu için kayseri bulunmaz nimet kıymetini bilin.
Öncelikle sigarayı bırakmanıza cok sevindim,bisiklet sporu için kayseri uygun,ama bazı eksiklikleri var.onlarıda en kısa zamanda düzenlenirse dahada iyi olacak. Nezaman isderseniz pedellayabiliriz.