Scudo Sports

Kayseri

@M.S.S.

Valla tek kelimeyle bela o öss şükür kurtuldum bence şimdi hiç uğraşma zaten yeni başlıyorsun kayseride kışın fazla süreceğini zannetmiyorum.Yazın güzel birşey dizelim sana.

• Beğen
Tepkiler: M.S.S.
Scudo
@OzzYMKL

inşallah:) hayırlısıyla başlasaydım şu triale. yoksa başlamadan bitmesin:eek:

@Mustafa ÖZKARA

kaç km acaba günlük gidilir mi?Bayırı çok ve uzun diye hatırlıyorum çünkü.

@M.S.S.

iyi bakalım kolay gelsin düşünürsen şu an elimde bi mosso var tamamlanmamış zaten biraz binip seneye satmayı düşünüyorum istersen görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: M.S.S.
bi forum sitesinde KAYSERİ YAHYALI 76 KM oldugunu yazıyor.
becede gidelim dönüşte otobüsle gelelim

Abi benim bildiğim kadarı ile Yeşilhisar'a kadar güzel bir yol var. Orası yaklaşık 65 km. Sonraki kısmını bilmiyorum ama Yeşilhisar'dan Yahyalı 50 km kadar. Biraz araştırıp ayrıntılı bilgiyi buraya ekleyeyim.

Ben Kayseri-Yahyalı arasını 87 km olarak buldum abi nette.
Ama giden arkadaşlar 105-110 km olduğunu söylüyorlar.

emre bende sizlerle bu gezilere katılmak istiyorum sorun olmazsa gelebilir miyim :D

sat bakalım ozzy ne olacaka belkide kısmet olursa seneye ben alırım o biiskleti senden ne dersin

@cheyenne

yok abi sana adamant gelecek sen mossoya bakmazsın bile zaten kayseriye dönüyüm dizip bayramda tur yapacaz onu yapıp mossoyu kayseride bırakıp izmire gidicem mosso kalıcak. 1 sene yatar artık sonra duruma göre satarım.

@cheyenne

gel ne olursan ol yine gel mevlana felsefesi ile çalışıyoruz abi biz.

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
yok ya gelipte hızınızı kesemem iyi eğlenceler size

Eğer Develi üzeri gidilirse; Kayseri-Develi 40 km, Develi-Yahyalı arası 35 km. Yani yahyalı 75 km. Ama şelele Yahyalıya 65 km daha uzakta. Toplamda 140 km, bide bunun dönüşü var 280 km kamp yapmadan bukadar yol yapmak çok zor. Şöylede yapıla bilir Kayseriden minibüsle Yahyalıya gidilir. Yahyalıdan sonra Aladağlar tırmanılarak yani 65 km gidilerk şelaleye ulaşulır, tekrar Yahyalıdan minibüsle Kayseriye dönüle bilir
Saygılar.

@mziyaeddin

Büyük şelale mi yoksa küçük mü birde yolların bayır durumu ne çok düz bir yol olduğunu zannetmiyorum zaten başta erciyesi geçeceğiz yada çevresini dolanacağız.

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Tabiki büyük şelele:D orası güzel ama zahmetli yolun büyük bir kısmı yokuş yukarı Aladağları tırmanıyorsun sonuçta. Ama arada inişlerde oluyor

@mziyaeddin

ya bizim arkadaşların kamplı gideceğini zannetmiyorum bazılarının ekipmanı yok bazılarınında aile durumu yoksa benim fikrimde büyük şelaleden yana.

Daha zaman var. Bakalım nere olacak. Bu arada sen İzmirden ne zaman geleceksin?

Geri