Scudo Sports

Kayseri

Scudo
aslında dönüşte osb nin atıksu arıtma tesisine gitmeyi düşünüyordum.Fakat oraya sonra da uğrayabilirim.Kaç gibi çıkalım ozamn ?

totalde kac km yapmıs oluruz bahsettigin arıtma tesislerine de ugrarsak?

osb'nin arıtma tesisi de ama sonra uğrasamda olur oraya.Ankara yoluna girip yolun yamula barajından gelen su ile ( kızılırmak nehri) kesiştiği noktaya gitmeyi planlıyordum.Bu çizdiğim rota sadece gidiş 45-50 km arası tutar.Fazla iniş çıkış da yok yolda.Ama isterseniz farklı bir rotada çizebiliriz.Ben derim ki 09:00 yada 10:00 da meydan da buluşalım ?

@pitgabba

Ama 31.8 olaması gerek sanırım o 25,4

@Harun Zafer Ertürk

Harun çıktın mı ? forumda online görünüyorsun. Daha yeni kaktım yav yine mi yetişemiyeceğim:River-102 :River-102 :River-102 :River-102

@Harun Zafer Ertürk

yaa hocam bu meydan daki migros tam olarak almerin neresinde kalıo.PTESİ tur olursa katılırım diğer günler dershane programı oluyo.dediğim gibi p.tesi tur olursa katılırım.net olmadığından ara sıra nete girebiliorum o yüzden turları kaçırıyorum.tur olacağı zaman haber verme imkanınız olursa 05558411219 avea msj atarsanız benide turdan mahrum etmemiş olursunuz teşekkürler

ben de uyanamadım yaa..havada super suanda keske erken kalksaydım..

:D Evte daha yeni geldim. uzun bir tur oldu :D 09:20 den 10:20 ye kadar bekledim gelen olur diye ama kimse yoktu bende tek başıma çıktım yola :D hava güzeldi ama gidişte baya bir rüzgar vardı karşıdan esen ... umarım başka faaliyetlerde görüşürüz

bende talasta oturuyorum anayurt mevkiinde tanışalım arkadaşlar;)yaz geliyo bisikletle turlarız talasta fln ;)

msn:cannn3715@hotmail.com

@Ali Osman ALPARSLAN

Ne yazıkki bu hafta sonu çıkamayacağım. 2.sini düzenlediğimiz erciyes kış tırmanış şenliği var. Umarım başka faaliyetlerde görüşürüz..

13 MART 2010 CUMARTESİ SABAHI :SABAH 06:00 da özkayalar bisiklet önünde toplanılacaktır.Gelmek isteyen herkez katılabilir tel:0542 782 78 71
CELİL ÖZKAYA

İsteyen herkez katılabilir..MSN:illegal-undercover@hotmail.com

bnde bisklet alma asamasındaym ins katılcam aranıza. gerci vizelerde yaklast ama olsun :)

@recep şahin

haklısın vizeler yaklaşıyor ama faaliyetde yapmak gerekiyor.Yarın çanakkaleye GELENEKSEL ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TIRMANIŞI'na gideceğim cumartesi kayseride olurum.Pazar faaliyet tekliflerinize açığım.Hava 17 derece ve güneşli olacak.bu arada mesajları en erken cumartesi görebilirim.

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
ya arkadaslar bsy sorcam ben. duvenonunde erciyes bisiklet die byer var toplama bisiklet yapıomus. 721 kodro fln kullanıoms. shimano bayisiyms. ordan bisiklet toplatan yada bilgisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum . tskkrler

Geri