Scudo Sports

Kayseri

arkadaşlar mrb . bende sizinle birlikte kapadokya yapmak isterim hatta belli bi zaman olur ise aladağlar kapadokya ...
niğde den yanınıza gelerek size katılabilirim
gorüşelim

Scudo
@hasan urcan

Kısmet olursa bayram hafdası bir gezi planlıyoruz tabiki senide bekleriz

haberinizi bekliyorum ozaman msn adresim hsnurcn@hotmail.com
burdan haberleşiriz .ama bayramdan hemen sonra ben askere gidiom inşallah.bayramdan onceki etkinliklerinize eşlik ederim mutlaka tmm

@E-mr-E

oğlum biz eski köye gidecektik yanlışlıklayeni köy yoluna gittik bizim yanlışlığımız başta:D

yücel abicim ben kron zoxes kullanıorum yol bisikleti olarak baya memnunum zaten hız yapmak için dizdim ve geçenlerde de trafik cezası yedim 115 TL :D

@halil ibrahim ayyıldırım

iftardan sonra biz talasa çıkıyorduk hergün emre ile ama biraz daha kalabalık olursak biyerlere gidebiliriz.Tabi ben buna 15 gün sonra dahil olabileceğim izmir dönüşü.

@Mustafa ÖZKARA

dedimya oğlum izmirdeyim diye kayıta geldim 13 14 eylülde sky diving şampiyonası var onada gideyim geleceğim döneyim her türlü yardırırız şimdilik bensiz devam edin.

@Mustafa ÖZKARA

HOŞGELDİN MUSTAFA BAYARAMI HAFDASI Bİ GEZİ PLANLIYORUZ GÖRÜŞELİM .. OZAN ZATEN BİLİYOR

@E-mr-E

corratec i dönüşte getirmeyeceğim mosso ya göbek maşa ve vites kolu ayarlamam lazım yoksa tur yapacak bir bisikletim olmayacak senin bianchi yi alırım:D

@Said Ergöktaş

said abi sen nerelerdesin hangi dağa kayaya tırmanıyosun yine üniversite işleri yüzünden seninlede turlayamadık.

@OzzYMKL

BENİM BİANCİHİ İLE GİDEBİLECEGİNE İNANIYORSAN VERİRİM....

bende kayserideyim saat 12.30 gibi düvenönünden istasyın caddesine 2008 model kron xc 2000 görüyorum o kim ? bilen varmı birgün durdurcam :D

@stinger

valla bilmiyorum bir sürü bisikletçi var hepsi birbirinden habersiz
bir ara toplanmak lazım ben gördüğümün arkasından gidip tanışıyorum.

@Yücel YÜCEL

Hangi stilde sürüş yapacağına karar verdin mi?Trial,dh,free ride,xc,tur

Geri