Said Ergöktaş
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 192
eğer sizin kendi aranızda ilşetişim eksikliği var ben birinize birşey söylediğim zaman bu sana ve diğerlerine iletilmiyorsa bu beni alakadar etmez..altında güzel bir bisikletin olmasıda seni iyi yapmaz eğer sende bazı şeyler eksikse..bsd seminerine gelip gelmemem konusunu sizle hiç görüşmedik bile..yani orada bulunmamam sizin istememeniz değil benim başka meşguliyetlerimden dolayıdır..ve son olarak ben zeynel abinin hakkında da bir kötü bir şey yazmış değilim..berkayın adamlar bana fazla fiyat söyledi demesi üzerine ben ona bir şey lazım olduğunda sen bana söyle ben sana alman gereken yeri söylemem dememdir tüm mesele..benimde berkayı götüreceğim yer zeynel abinin yanıdır..okuma-anlama ve değerlendirmelerinizde dikkatli olun..önce doğru okuyup anlayın bir..sonra gidip kime ne diyorsanız diyin..
bundan böyle yolumuz açık ola..Said in işide yalnızca bilinçli bisikletçilerledir..tüm yazdıklarım bundandır..
bundan böyle yolumuz açık ola..Said in işide yalnızca bilinçli bisikletçilerledir..tüm yazdıklarım bundandır..