Scudo Sports

Kayseri

eğer sizin kendi aranızda ilşetişim eksikliği var ben birinize birşey söylediğim zaman bu sana ve diğerlerine iletilmiyorsa bu beni alakadar etmez..altında güzel bir bisikletin olmasıda seni iyi yapmaz eğer sende bazı şeyler eksikse..bsd seminerine gelip gelmemem konusunu sizle hiç görüşmedik bile..yani orada bulunmamam sizin istememeniz değil benim başka meşguliyetlerimden dolayıdır..ve son olarak ben zeynel abinin hakkında da bir kötü bir şey yazmış değilim..berkayın adamlar bana fazla fiyat söyledi demesi üzerine ben ona bir şey lazım olduğunda sen bana söyle ben sana alman gereken yeri söylemem dememdir tüm mesele..benimde berkayı götüreceğim yer zeynel abinin yanıdır..okuma-anlama ve değerlendirmelerinizde dikkatli olun..önce doğru okuyup anlayın bir..sonra gidip kime ne diyorsanız diyin..
bundan böyle yolumuz açık ola..Said in işide yalnızca bilinçli bisikletçilerledir..tüm yazdıklarım bundandır..

Scudo
Arkadaşlar şahsen hiç birinizi tanımam, ancak bisikletle olan gönül bağınızdan dolayı hepiniz can ciğer dostum sayılırsınız.
Konuyu daha yeni farkettim, iyi atışmış tartışmışsınız. Şu an için herhangi bir mesaja müdahale etmiyorum, aynı şekilde konuyu da kilitlemiyorum. Ancak tartışma devam ederse gereği ben veya adminler/yöneticiler tarafından yapılacaktır. Lütfen tanışma amaçlı açılmış bu konuyu farklı yönlere saptırmayalım. Tartışmaya devam etmek için özel mesajla birbirinize e-mail adreslerinizi verin veya direk olarak özel mesaj sistemini kullanın.
Anlayışınız için teşekkürler...

saol Halil olumlu davranışın için...Arkadaşlara bende söyledim yeri burası değil diye ama oldu bi kere umarım bundan sonra tekrarlamazlar...

Galip kardeşim sana bişey diyen yokki sen neden sürekli Said e bişeyler yazıp duruyosun??Böyle yaparsan tabiki seni yanlış tanırlar...

selam arkadaşlar bende kayseriliyim kayseride oturuyorum umarım görüsürüz

Hoşgeldin resul...

Halil gerekli uyarıyı yapmış ancak tam algılanmamış herhalde, bu mesajımdan sonra başlık ile alakası olmayan mesaj atan kim olursa olsun banlanacaktır.

@behcetatinc

İlginiz için teşekkür ederim gereksiz mesajları silmişsiniz galiba bunun içinde ayrıca teşekkür ederim...

berkay her konu neden senı bu kadar alakadar edıyor anlamadım ya tamam mı bundan sonra benımle ugrasmayın artık konu altında ılerleyecegım

selam arkadaslar bende kayserıden galıp trıals ıle ılgılenen arkadaslar ıle kısmetse bırgun kayserı veya baska bır sehır adı altında tanısmak ısterım saygılarımla

@cheyenne

Galip Msn adresim sende var neden ordan sormuyosun merak ettiklerini?
Burasının yeri olmadığı hala neden anlayamadığı bende anlamış değilim...
lütfen bundan sonra bu başlık altında kişiye veya kişilere özel yorum yapma...

selam berkay bugun yine kayseriye gittim ve gideren garipce rampasını bir ölçeyim dedim garipcenin en üst noktasından asagı kırmızı ışıklar 6,5 km geldi kırmızı ışıkların başında 3 km lik bir levha var ama o belli bir yerde bitiyor sanırım.

Saolasın Nuri abi zaten eğer gelirsek yeni yolu kullanmaya karar verdik hem daha bakımlı hemde daha düz...

Garipçe rampasının o kadar uzun olması şaşırttı vallahi beni bisikleti ilk aldığım zamanlar çıkmıştık orayı sıfır kondisyonla demekki potansiyel varmış:D
havalar düzeliyo gibi eğer bir dahaki haftaiçine de düzgün olursa gelicez inşallah...

bizim burda pek düzeldiği yok valla.ciğerleri üşütmüşüm pazardan bugune anca kendime geldim.
bende şaçırdım ama ben en uç noktayı ölçtüm kayseri 30 yazan yerden itibaren kırmızı ışıklaar kadar.

Berkay meraba.Canımsın Kayseride Kar durumu ne halde allah aşkına.Gerçi bizim kuzenlerden kısa tüyolar geliyor ama ben son durumu Ailemizin bir üyesine sorayı dedim.Kayak merkezi ne durumda çok merak ediyorum.Bu sene Erciyes'te kayamıyacakmıyız canımmmm.

'''Konuştuğumuz kadar yazabilsek ne güzel olurdu.'''

@candede

bende kayserideyim söyleyim erciyesde kayak başladı :)

@candede

Can abicim merhaba Valla kayseride pek kar yok ama ben bugün erciyesteydim 1.etap açık ama 2.etap açılmamış daha 1.etapta kayılacak kadar kar var ama tabiki geçen senelerdek gibi değil ama eğer kaymaya gelirsen haber ver beraber çıkarız...Bende acemi olarak peşinden gelirim:rolleyes:

Can abicim tekrardan merhaba valla dün akşam msj yazdım ama bu sabah bi kalktım merkez karlar altında:) demekki erciyeste kar seviyesi biraz daha yükselmiştir haberlerde de duydum haftasonu kar seviyesinde artış olucakmış...

yaw bu arada dün socağı ile farketmişim ama ben şu an ölü gibiyim hiç hal bırakmamış bende bu kayak:) Düştüğüm içinde heryanım ağrıyo baya hasarlıyım bugün:)

@nuriaktürk

valla tam havalar düzeldi ne güzel diyoduk perşembe günü hatta arkadaşlarla sarımsaklı barajına gittik (80km) ama gel görki bugün hava birden bozuldu kar yağışı falan açıkcası bizim ürgüp hayallerimizi biraz olsun erteliyecek...:(

ama yazın sürekli orda olurum inşallah hatta zevk için yarışlara ble katılmayı düşünüyorum...bu arada hazır fırsat bulmuşken sorayım yarışlar ne zaman acaba abi?

25 haziran Türkiye sampiyonası 12 15 temuzda ise avrupa sampiyonası yapılacak kaçırmamanı tavsiye ederim.

Geri