Scudo Sports

Kayseri

Scudo
Merhaba arkadaşlar bende Kayseriden.Kışın bisiklet turları olmuyor herhalde.Yazın birçoğuna katılıyorduk.

@ERDEM ÖZDEMİR

Kışın bisiklet turları devam ediyor :) facebookdan deltabisiklet kayseri yazarsanız bulursunuz :)

@Osman İBİŞ

Herkes yoğun demekki :)

Selamlar arkadaşlar kayseride yaşıyorum buradan bisiklet merakımı ve ufkumu genişleteceğimi düşünüyorum yardımlarınız ve yorumlarınız benim için çok değerli şimdiden herkese teşekkürler... =)

Foruma hoş geldiniz Ahmet Bey. Gönlünüzce vakit geçirmenizi dilerim.

Arkadaşlar merhaba, Ben Kayseri'den Mehmet Ali, 29 yaşında, işletme mezunuyum, imalatla ve hobi olarak fotoğrafla uğraşıyorum. Çocukluğumun ve ilk gençliğimin bisiklet üzerinde geçtiğini belirtmeye gerek yok sanırım :) ehliyeti alana kadar(ki bu zaman zarfında ulaşım aracım %70 bisiklet olmuştur) 70 kilo ehliyet sonrası evlenene kadar 80 kilo evlendikten sonra 96 kilo oluşum ve artık ayakkabı bağlamaya eğilemeyişim beni yeniden bisiklet kullanmaya itti bende seve seve kabul ettim :D
Yeni bir bisiklet arayışı içine girdim, bisikletforum sayfalarını gezdikçe anladım ki daha önceki deneyimler amatörden ileri gidememiş deneyimlermiş bir çok elemeden geçirip iki arkadaş sedona 345 almaya karar verdik ve Kayseri'de 1 adet 345 1 adet 340 bulduk ama ısrar ettik ikisi de 345 olacak dedik ve nisan sonu gelecek partiden 1 adet daha 345 ayarlayabildik kendimize ve Allah kısmet ederse mayısta başlıyoruz çocukluk aşkını yaşamaya.

Şu lanet Face book güzelim forumu mahfetti :)

Cümleten merhaba aranıza kayseriden katılıyorum bende bugün itiribariyle bisikletimi almış bulunmaktayım model olarak
WHİSTLE MIWOK 650B 1491D Allaha sukur sahip olduk ve cok memnunum yakın zamanda bisikletimin fotolarını da paylasıcam iyi forumlar herkeze ve kayseri icinden etkinlik tur düzenleyen arkadaşlar olursa tanısıp katılmak isterim...

• Beğen
Tepkiler: yusuf tunçer
Ümit bey foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim. Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

@Ömer KARAN

Ömer hocam tsk ederim hosbulduk amin ins kazasız belasız kulanmak cumlemıze nasip olur ancak bugün bi kaza gecirdik sayılır arka farı kırdık nazarlık diyelim bakalım onada artık allah büyüğünden saklasın :)

@Ümit S.

Nazar çıkmıştır olur öyle :) Hepimizin başına geliyor ilk günlerde böyle şeyler. Bisikleti alırken hazırlıklı olmak gerek bunlara :) Allah daha büyüklerinden korusun.

@Ömer KARAN

Amin dogru sölüyorsunuz nazarlık oldu ama far önemli 10 gün sonra kablosuz km sayacım gelcek ozaman yenisini alıcam gece sürerken cok lazım oluyor far tesekkürler tekrardan :)

Aleykum selam. Hoşgeldiniz. Kazasız pedallamalar. Nasip olursa 30'unda kayseri ye gelecem :)

LG-D802 cihazımdan gönderildi

@Sehzade43

Tskler hocam ins gorusmek nasip olur kütahyadan katılıyormussunuz sizi görünce anılarım canlandı biran bende 10 sene kaldımda kutahyada selamlar kutahyaya:)

• Beğen
Tepkiler: Sehzade43
@Ümit S.

Inş. Kendim single takılıyorum. Grup olarak daha gitmedim

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun bisikletiniz iyi günlerde kullanın.

@yusuf tunçer

Hosbulduk Yusuf hocam tur veya gezi olursa hafta sonları katılmak isterim bilgilendirirseniz cok iyi olur yani :)

Hoş geldiniz bende Kayseri'deyim :)

Geri