Scudo Sports

Kayseri

Scudo
teşekkür ederim. :) Kayseri'de ki bisiklet turları ve grupları hakkında bilgi alabilir miyim acaba?

perşembe akşamı bisikletcileri, keyfe pedal, delta bisiklet, kayseri güvenli bisiklet turları, özkayalar bisiklet, kayseri yol bisikleti grubu bunların hepsine facebook üzerinden ulaşıp gezilerini takip edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Semih Özsoy
Merhaba arkadaşlar :) Uzun süredir forumu takip ediyordum artık üye olmamın zamanı geldiğini hissettim ve aranıza katıldım :)

Kısaca kendimi tanıtayım.

Ben Serkan ERDOĞAN 16 yaşındayım Lise 4 e geçtim, eğitimime devam ediyorum. Denizliliyim fakat Kayseri'de ikâmet ediyorum. Uzun süredir bisiklet sürerim fakat artık bisikletimi değiştirip dahada profesyonelleşmeye çalışıyorum. Bisikletim dandik birşey ama beni şuanda idare ediyor sayılır. :) İyi forumlar

Herkese merhabalar.Bu kadar çok Kayserili beklemiyordum bir ben eksikmişim.İnşallah en kısa zaman da bisiklet alıp aranızda olacağım.Tabi karar veremedim birazcık tavsiye iyi olur bisiklet konusunda.Yaş 22 Talasta ikamet ediyorum bu yıl Erciyes Üniversitesine başlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: yusuf tunçer
merhaba arkadaşlar.salcano astro bisikletimin hidrolik fren bakımını yaptıracağım.kayseride hangi ustaları önerirsiniz fiyat ve işçilik olarak

@nazmi balıkcı
hürriyette ramazan usta var yanılmıyorsam salcanonunda servisi ustalığı iyidir. Cevap geç oldu ama Kayseri pek aktif değil forumda :)

• Beğen
Tepkiler: nazmi balıkcı
Merhaba :)
Bende artık buralardayım ikinci el 100-150 liralık ikinci el bir bisiklet arıyorum kayseride nereden alabilirim varmı tavsiyesi olan?

Merhaba
Bende artık buralardayım ikinci el 100-150 liralık ikinci el bir bisiklet arıyorum kayseride nereden alabilirim varmı tavsiyesi olan?

bu fiyatlara bisiklet olmayacağını anlamam üzerine bütçeyi yukarı çektim.Kayseride önerebileceğiniz Bisiklet mağazası neresidir.
Hem uygun olsun hemde servisi iyi olsun istiyorum.

Teşekkürler

reklam gibi olmasın ama erciyes bisiklet var düvenönünde, beğendik mağazasının arka sokağında. İşlet meci ayhan piyasa fiyatının altında indirim uygulaması ile meşhur olmuştur. bakım dersen yukarda adı bahsedilen ramazan usta onun yanında çalışır, ayrıca kendi dükkanı da vardır. Birde kanal 38 tv nin sokağında genç arif usta. onunda işçiliği iyidir.

Bugün İş çıkışı Erciyes Bisiklete gidiyorum.
Son tavsiyeleri alayım hemşerilerimden :)

Erciyes Bisikletten Salcano NG650 mi almış bulunmaktayım :)
Ayhan abiye çok teşekkür ederim.Gerçek bir esnaf kendisi.

Ayhan bey gerçekten Kayseri nin kaliteyi en uygun fiyata satan esnafıdır. Kendisinden tüm çevreme bir çok bisiklet aldık her konuda yardımcı oldu sağolsun. Son zamanlarda aksesuar ve yedek parça konusunda da bir çok çeşit bulundurmaya başladı. Herkese tavsiye ederim. Ramazan usta da bu işi sanat olarak gören ve severek yapan bir duayendir gönül rahatlığıyla bisikletlerinizi emanet edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: nizameddin
@İlker KARAKUŞ

Aynen katılıyorum.
Ürün satmak için değil müşteriyi memnun etmek için çalışıyorlar.Bu çok önemli.

Geri