Scudo Sports

Kayseri

ee kayserililer nerdesiniz bakıyorumda hiçbirşey yazmıyorsunuz artık ne oldu sorun ne neden girmiyorsunuz kayseri adlı konuya birşeylerden bahsetsenize?

Scudo
Ben hep buralardayım ama yazacak bişey gelmedi aklıma:)

bende burdayım ganka ne yazamki sana hergün yazıyom zaten :D

abi bana değil en azından kayseri yi tanıtacak resimler koysak bu konu altına hiç fena olmaz ne dersiniz arkadaşlar sizcede iyi olmaz mı ?

@cheyenne

evet galip sana katılıyorum resim de eklersek tam süpper olur walla :D :D

resimleri en yakın zamanda hazırlayalım oldu mu forum dostları ilede paylaşalım bu resimleri ilginize teşekkür ederim ;)

@gıantonıc

hoş gelmişsin ama sen kimsin tanıyamadık seni isminizibağışlar mısınız arkadaşım *?

Hoş geldin Giantonic fakat kendini tanıtırmısın biraz?

slm arkadaşlar 23 nisanda gösterimiz var sizlere burdan ulaşmak istedim umarım hazırlıklara başlamışsınızdır saygılar !

@cheyenne

bence bahar şenliklerinde gösteri daha da önemli oraya ağırlık vermeliyiz :D

@'[L.o.R.d

haklısın dostum ama yinede 23 nisanda önemli nden dersen bir ön hazırlık olacak bizimiçin:rolleyes:

@cheyenne

evet haklısın galip 23 nisandaki yaptığımız hataları bahar şenliklerine kadar düzeltiriz :rolleyes: :rolleyes: :cool:

@cheyenne

of ya uzun zamandır forumda yoktum..malum sınavlar sebebiyle..uzun bir süreden sonra bu mesaj ile de ilk mesajımı atayım..

fena olmaz...

ben son zamanlarda şehir içerisinde tarihi mekan ağırlıklı bir çok foto çektim.zaten bir akşam da senle karşılaşmıştık.ben havanın kararmasını bekliyordum fotoğraf çekmek için...sivas caddesinde..ancak henüz bilgisayara atamadım..musayid olduğum ilk vakitte onları bilgisayara atacam ve forum olarak buraya da ekleyeceğim...

saygılar ;)

@gıantonıc

hoş gelmişin aramıza ;)

Kazasız-Keyifli ve Bol Pedallı Gunler ;)

@saidergoktas
en yakın zamanda resimleri bekliyoruz senden bakalım kimler memnun kalacaklar kayseri den

Geri