Scudo Sports

Kayseri

Scudo
Ben de bu sene bisikletimi Kayseri'ye getirmeyi planlıyorum. Şu an için Salcano Igman var ama bu bir iki hafta içinde satıp Sedona 741 almayı planlıyorum. İnşallah eylülde Sedona ile Kayseriye gelip beraber pedallarız. Göreviniz hayırlı olsun(geç olsa da).

bende kayseriliyim ama ankarada yaşıyorum. burda zor oluyor bisiklet sürmek. muavini kandırabilirsem atıcam otobüse yakın bi zamanda bisikletimide alıp gelicem kayseriye :)

Merhaba arkadaşlar.Güzel site olmuş.Yapanların ve katkıda bulunanların ellerine sağlık.Bir süredir takip ediyorum siteyi.Bisiklet almamda bayağı katkısı olsu bana. Whistle 1161 D kullanıcısıyım iki haftadır sayenizde....

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
güle güle kullanın...kayseri'de bisiklet epey yaygın...belediye de destekliyor bildiğim kadarıyla...kazasız belasız keyifli binişler...

• Beğen
Tepkiler: Ali Aktürk
@Ali Aktürk

Ali Bey güle güle kullanın, aynı marka fakat farklı bir modelde bende var, memnun kalacağınızdan eminim. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Aktürk
Merhaba arkadaşlar,
Elimde 5-6yaşlarında ne yazıkki çift amörtisörlü bianchi mtb var ancak bunu elden çıkarıp hybrid tarzı şehir bisikleti almayı düşünüyorum.
Kayseri için doğru bir tercih olur mu sizce? Yollar açısından filan? Birde bu tür ince lastik bisikletle mtbcilerin turlarına katılırsam ne gibi sorunlar yaşarım?
İlginize şimdiden teşekkür ederim.

merb arkadaşlar en sonyadıktan sonra çıktığım turda kaza yaptım köprücü kemiğim kırıldı bir ay yattım:( şuan iyiyim şükür:) pedala devam::):) havalar iyi hafta sınları turlara başlayalım kapadokyada vadide düştüm ama ölümüne kapadokya büyülü turlar yapmaya devam:) bekliyorum tanışalım bi tur yapalım...

Mehmet bey geçmiş olsun umarım şuan iyisinizdir. Bu arada bende ürgüplüyüm ancak kayseride öğrenciyim uygun bi zamanda tanışmak isterim:)

ben her akşam 8 den sonra yenisanayi tarafından doğu garajına kadar turluyorum ama tek sıkılıorm yokmu biri yaw aksamları beraber pedallıyalım :)

@Volkan Ceyhan

teşekkürler volkan kardeşim. umarım tanışırız ben ürgüpteyim herzaman . görüşmek üzere...

Geri