Scudo Sports

Kayseri

sabah 10:00 da ineceğiz birde dsi nin misafirhanesi var Ürgüp yoluna çok uzak olmayan biyer olursa daha iyi olur sana zahmet oluyo ama bize yer bul yoksa mecburen sizde kalırız ::::)))

Scudo
:D normal bi otel 35 den aşagı yer yok dsi biöğrensek

turlarınıza gelmek isterim ama ne bacaklarım kaldırır o kadar yolu ne de zamanım var :)
anlaşılan kendi çapımda devam edecem şimdilik...

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
tm ben facedeki gruba katıldım daha profesyonel bir bisikletim yok. olduğu zaman katılmayı düşünüyürom
TEŞEKKÜRLER

Bayram haftası faliyet varmı..?

kayseri yaşıyormusunuz ya bi eekşın etkinlik yokmu???

@Said Ergöktaş

tur yapacağınız zaman duyuru yaparsanız sevinirim.
geçici olarak bulunuyorum ve tek başıma erkilet ve kültepeye gittim.
gidilebilecek yerlere gitmek isterim.
selamlar..

Ben de varım... Hep burdayım... Bisiklet sevgisi aşılamaya çalışmaktan dilimde tüy, bisikletçilerde stok kalmadı. :)

arkadaslar 03 nisan 2011 Pazar günü Sabah saat 08,30 da Güven bisiklet'te buluşuyoruz. Talas Haymana yapacakmışız. Gelmek isteyen olursa buyursun. Keyfini çıkaralım.

slm. ben yarın sezonu açıyorum bu yılın:) ürgüpte yaşıyorum kısa bir vadi turu yapıcam arkadaşımla. daha sonra etkinliklere katılırım sizleri de buraya beklerim. hayata pedalla devam....

tüh geç gördüm gelmeye çalışırdım, en azından tanışırdık :)

tur sezonumu yarın kayseri de erkilet le açıyorum. bundan sonra mühendislik önünde mavi beyaz ng650 olacak hep :)

Sevgili Ankaralı bisikletseverler,
Anadolunun dört bir köşesinden yüzlerce insan, ülkemizdeki çevre tahribatına kamuoyunun dikkatini çekmek için Ankara'ya binlerce km yürüyerek geldiler. Ancak polis anadolunun dört bir köşesinden günlerce yürüyerek gelen bu grupların şehre girmelerine izin vermedi. Bu gruplar da, Anadolunun nehirlerini, ormanlarını, tarlalarını, bahçelerini korumak, gelecek kuşaklara bırakabilmek için mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini duyurarak Gölbaşında kurdukları kampta beklemeye başladılar. Bisikletlerimizle turlarken, Gölbaşı'ndan Konya istikametinde dördüncü kilometredeki petrol istasyonunun yanındaki alanda bulunan kamp alanına uğrayıp, yürüyüşçülere destek verebiliriz diye düşündüm. Çevre yürüyüşünün ayrıntıları için şu adrese bakabilirsiniz: (link)

• Beğen
Tepkiler: Erhan1
Geri