@beyturk_38
Kardeşim olayı saptırma lütfen.. Ben sadece yazarken bir parça dikkat etmeni istedim, yazdılarını okumak için ayrıca efor sarfetmek gerekiyor. İlkokulda öğretilen Türkçe bile daha yalın ve anlaşılır.. Tek istediğim ilkokul düzeyinde bile olsa anlaşılır bir Türkçe ile yazmanız.. Ayrıca işini gücünü bahane ederek tartışma ortamına girmek hiç mi hiç doğru değil! .. Benim aklımı ne kadar çalıştırıp, bu yazıları ne amaçla yazdığımı anlamak için sen biraz aklını çalıştır

Kayseride ki arkadaşların ne zorluklarla bisikletlerine parça aldıklarını ve bu işe gönülden ne kadar bağlı olduklarını emin ol çok iyi biliyorum bana açıklama yapmana gerek yok

ancak bu şekilde babasından para istemeyip kendi zevki için çalışmak zorunda olan bir tek sen/siz değilsiniz buna emin olabilirsin..
Hareketler konusunda zaten başta teşekkür ettim hepsi birbirinden güzel, çalışılmış emek harcanmış hareketler. Ama daha önce başka bir konuda da uzunca bir yazı yazmıştım.. Siz yaptığınız hareketleri gölgede bırakacak bazı davranışlar gösteriyorsunuz.. Bunu kişisel algılama lütfen, ordaki arkadaşların hepsini severim, çok iyi yerlere gelip en iyi şekilde temsil edilmelerini isterim..
Ancak benim istediğim sizin kendinizi biraz olsun düzgün tanıtmanız ve insanların yaptıklarınızın gerçekten profesyonelce yapıldığına inanmaları, sizi her yönünüzle takdir etmeleri. Bu çok zor değil, asi olmak saldırgan olmak sadece size zarar verir.Biraz ağır başlı biraz ılımlı olup, eleştirilere "napak gardaş" diye cevap vermek yerine burada yazılanların yapıcı eleştiri olduğunu unutmadan kendinizi geliştirmek için kullansanız inanın Türkiye sınırlarına sığmaz yaptıklarınız...
Galip; "zır" kelimesine bu kadar takılman ilginç geldi, diğer arkadaşın yazdıklarının içinden okunabilir bir dille yazılmış kelimeleri arayarak buluyoruz sen ise bir harfin yanlış yazımına takılıyorsun ki oda dikkatten kaçabilecek küçük bir detay!.. Burda birbirimizi bozmaya çalışmıyoruz! Ben sadece sizlerin iyiliği için, saygınlığı için, bu işi ne kadar ciddi yaptığınızı göstermeniz için yapıcı eleştirilerde bulunuyorum siz hala işin gırgırındasınız..
Benim hatalı olarak bastığım bir harf ile alay edeceğinize arkadaşın yazısını bir kez olsun dikkatli okuyun..Ne demek istediğimi nlayacaksınız..
Ayrıca yazım dilinde şive kullanılmaz! Sen her ne kadar günlük hayatta böyle konuşmaya alışmış olsanda ki bunu kimse yadırgamaz, yazarken normal Türkçeyi kullanman gerekir..
slm arkadaslar yaptımız cekımde ufakdefek te olsa bırseyler anlatmaya calıs dık ama bunlar baslangıc larıydı devamını ıyısallah havalar duzel sın dahada ıyı sı gelecek kayserı ekıbımızı burdan slm larım
not (abı ben koyucaktım vıdyoyu sn nedıye korsanya ama yınede elıne saglık)
Son olarak:
Olayın buralara taşınması inanın çok üzücü, sizlerden tek istediğim sadece hareketleri yapmaya değil onları sunmaya da özen göstermeniz. Daha önceki başlıkta da yazmıştım aynı şeyleri, hareketleriniz gerçekten süperler, bu konuda kimse bişey diyemez ancak siz bunu sunarken bu şekilde eleştiri alıyorsanız bunu diğer sunumlarınızda yapmamaya özen gösterin ki insanlar sadece yaptığınız iş ile ilgilensinler, kimseye koz vermeyin

Diğer arkadaşlar hala benim kötü niyetle yazdığımı sanıyorlar ama umarım bu yazdıklarımdan sonra bir parça niyetimi anlarsınız..
Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum

Bu işin istense ne kadar profesyonelce yapılacağını göstermenizide can-ı gönülden diliyorum. Çok iyi yerlere geleceğinizi bilmesem inanın şu yazdıklarımın yüzde birini yazmazdım.
Herkese selamlar, iyi çalışmalar..