Scudo Sports

Kaynarca-Pendik yönünde bisikletlilere çarpan şahin

Arkadaslarimiza buyuk gecmis olsun umarim iyilerdir.. bu yol her binisimde kullandigim yol.. en tehlikeli olarak gordugum hafriyat kamyonlari bile buraya alismis durumdalar.. sag seridi direk bosaltiyorlar.. sehir disindan gelmis sofor belli ki.. buyuk bir ceza verilmeli aslinda bu tiplere bence.. ama nerdeee.. eminim hicbir bedel odemeden magandaliklarina devam ediyorlardir.. tesadufen yasiyoruz..

Scudo
olayların hep tofaş kuş serisi arabalardan çıkması tesadüfmüdür ama bunları piyasadan kaldırmak lazım artık.

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Arkadaşlara geçmiş olsun,acil şifalar.

Bir de bu güzergahta tabakhaneye *** yetiştiren gebze-harem soförleri var. Böyle haberler insanın cesaretini kırıyor. İnsan derdine mi düşse, yoksa trafikte olup var oldiğunu mu gösterse bilemiyor.

Dostlarımıza çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Daha öne Samsun'da olan olayda da yazmıştım. Bugün onlara, yarın bana çarpacaklar. Farkındalık yaratmak için büyük çaplı bir eylem yapmak lazım. Forumu okuyan sadece bisiklet sevdalıları.

Harekete geçelim pedal dostları, sesimizi çıkarmazsak olmaz bu iş!!

Yoldaşlarımıza büyük geçmiş olsun

Karadenizde köyün birinde bir çukur varmış ve pek çok kişi içine düşüp yaralanıyormuş. Köyün ileri gelenlerinden 3 kişi toplanmış ve çözüm aramaya başlamışlar. Birincisi demiş ki:
- 'Çukurun yanında bir ambulans beklesin ve düşenleri hemen hastaneye yetiştirsin.' İkincisi:
- 'Çukurun yanına hastane kuralım, düşenleri yetiştirmesi vakit almaz' demiş. Sıra Temel'e gelmiş.
- 'Kafanız hiç çalışmıyor' demiş.
'Bunu kapatalım ve gidelim hastanenin yanında bir çukur açalım'

Şimdi sizin çözüm önerileri de buna benzemedi mi?

Şahin yasaklamak, ucuz otomobilleri yasaklamak, hatalı şoförleri dövmek vs vs...

Bence de bisikletlere bomba koyalim, araba carparsa bomba patlasin araba zarar görsün o zaman pisman olurlar :)

Arkadaşlara geçmiş olsun :(

geçen bir şahin de beni sıkıştırdı aynası çarptı koluma gitcek alan da yoktu pek allahtan küçük bi dokunuş oldu da ucuz atlattım

Geri