Scudo Sports

"Katlanır bisikletmi olur ya" dedi :)

Vitesliyede bindiğimiz için yokuşta vücut ilk olarak piskolojikmen vites arıyor ama alışıyorsun. Dik yokuş çıkmaz ayna çapı büyük. Taklı yokuşlarda süper cardio ve kondüsyon oluyor. Ben eşime subway düşünüyorum. Eldeki dursun uzun turda iyi oluyor vites yetiyor

Scudo
@Yusufclp hasan almanyaya gitti geldi.ensarla fuara gittiler.şimdi bir bisiklet firmasına girmiş,orbisplus dedilerdi yanlış hatırlamıyorsam.hafta sonları falan geliyormuş bazen.konuyu baltalamayalım neyse :)

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Arabada işkenceye ne gerek var alın bagaj taşıyıcı tamam işte biskletler hiç er kaplamaz

@nbacıshaquılle
Diyelim ki aracını bi yere bırakıp gitmek zorunda kaldın o bisikeltin güvenliğini nasıl sağlayacaksın?:islik:
Birde bazı bisikletler bazı araçların enin den daha uzun bundan dolayı dışa taşma oluyor. Mesela normal her zamanki girdiğiniz dar yollar veya iki araçın kafa kafaya sıkışık olarak geçtiği durumlarda o bisikleti hiç düşünemiyorum. Yani Taşıyıcı bi noktada güzel ama bizim amacımız katlanırı günümüzün her anında kullanabilmek. Mesela geçen resmi daireye gitmek zorunda kaldım, biliyorum önü çok kalabalık olacak aracımla gitmeye kalksam hem sinir olacağım hem de park için bi ton zaman arayacağım. Bende atladım katlanır a taktım sağ kulağa müzik eşliğinde rahat rahat gittim. İçeriye de girerken katladım aldım yanıma güvenliçiden rica ettim onun yanına bıraktım işim bitince döndüm geldim. Yani standart kadro bisiklet ile yapabildiğin optimum düzeyde herşeyi katlanır ile yaparsın ama diğeri ile bi otobüse yada metroya binemezsin. Tavsiyem şimdiden araştır sen katlanırları çünkü birdefa aklına girdiği zaman almadan rahat etmeyeceksin. :):harika:

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@D.Mustafa Zaten aklima giriyodu iyice soktunux gecen biyere gitti arabayi park ettik bisikletim arkasindaydi sonra icimiz rahat etmedi oar yeri arayip gozumuzun onune cektik haklisiniz arabanin disina da tasiyor arabanin aynalari kadar pek sorun olmasa da. Bide dusunuyorum turkiyede hirsizlik aldi basini gitti bisikletle hic biyere gidemiyirum koyacak yer olmadigindan dersaneye gitsem katlarim kiligina koyarim sinifta bisey olmaz ama koca bisikletle ne yapabilirsin ki degil mi bu gibi bir suru ornek var eninde sonunda katlanir alacagim galiba bakalim kendi parami kazanmaya baslayayim da sonra artik ;)

• Beğen
Tepkiler: D.Mustafa
@Yusuf'san aynen katılıyorum. Katlanır bisikleti olanın genellikle min. Bir bisikleti daha oluyor

Katlanır bisiklet suren adam keyif adamıdır usta. Spor 2.pkanda gelir. Haa ams yine de gelir yani.sorun yok.bu yuzden katlanır bisiklette hem keyfini bozmadan hemde slirdan geri kalmadan dolaşayim dersen goccia elektrikli tavsiye ederim. Ben dpir yapmak istediğimde biniyorum terk 7.5 e delu gibi sürüyorum o biçim ter atıyorum. Ama o gin khem keyf yapayim hemde dolaşayim dedim mi.atliyirim goccia elktrikliye ver elini Üsküdar ordan bin vapura in Eminönü çık Süleymaniye hertürlü yokuş Kapalıçarşı'da sokak sokak gez .hic terlemeden cik onca yokusu.in assagi bin Marmaray a in Kadıköy'e bas moda Caddebostan. Elektirik azalirsa min 45 50 km. Gir bir cafeye zaten sarj cihazı cok cok hafif çıkar cantandan tak Fişi .sen bir cay icip biraz soluklanana kadar hoop hazir iste.zaten daha yarisinadaydi tedbir amaçlı fulledin mi.haydi hayırlı pedallamalar. :)

Nedense bazen insanlar birbirlerinin tercihine veya tarzına müdahale etmeyi yorum yapmayı çok seviyor, herkes diğerlerini de kendisi gibi olsun kendi beğendiklerini beğensin kendi yaptıklarını yapsın istiyor. Öz eleştiri maksadında söylemek gerekirse forumda da bu tüp tartışmalara rastlıyorum, özellikle MTB ve yol bisikleti severler arasındaki tartışmalarda. Fikir ve tavsiye vermek faydalıdır sakın karıştırılmasın ama sanırım arada ince bir çizgi var belki buna dikkat etmemiz gerek. Karşındakinin hevesini kırmaya ne lüzum var.

Bana da çok söylediler, onun yerine şöyle bir bisiklet alsaydın böyle yapardın vs şeklinde, tabi tartışmak da çok gereksiz ve kırıcı olaya da gerek yok genelde başımı sallayıp toplu taşımadaki avantajlarından bahsediyorum ve bitiyor.

Özetle benim görüşüm tavsiye ve müdahale arasındaki çizginin farkına varılması yönünde, insanlar kendileri için bir şey alınca bunu zaten kendi kullanım amacı ve şartları doğrultusunda değerlendirip alıyordur zaten. Sonuçta katlanır bisiklet de bir ihtiyaç doğrultusunda ortaya çıkmadı mı? Bu ihtiyaca çözüm arayan herkesin kullanmasında yadırganacak bir şey olmamalı.

@nbacıshaquılle
Küçük bisikletler çocuk için ortada demir yok kız bisikleti

Ama siz de; nedir efendim öyle katlayıp metrobüse binmeler, böyle havalı havalı... Çok ayıp! :D

• Beğen
Tepkiler: volkan günendi
Tern'i aldığımdan beri arabanın bagajında geziyor, küçük bir sırt çantası içine temiz şort ve tişört ile kaskı da koydum. Lazım oldu mu araba güzel bir park yerine çekiliyor, bisiklete atlayıp gezip tozup ya da işimi görüp geliyorum, hop bisiklet bagaja; çanta içeriği de temizleriyle yer değişiyor bir sonraki sürüşe kadar...

Bir de bisiklet 2x10 vites sistemli olduğu için dik yokuş da dahil her yokuşu güzelce çıkmaya elverişli. Yeri geliyor spor amaçlı, yeri geliyor gezinti... İmkanı olanlara öneririm.

Geri