Selamlar arkadaşlar,
tasviyeler tavsiyeler valla 219 sayfa olmuş baya bir okudum, bazı yerleri atladım

Herkese deva olan arkadaşlar bana da deva olurlar umarım
Öncelikle 170 boy 85 kg civarındayım, rutinde karbon maşa 105 setli bir yol yarış kullanıyorum çok da memnunum ancak sevgili kızımın eski bisikletinin küçük gelmesi, hemde uzun süredir yahu şu bagajda bir bisiklet dursa da böyle her fırsat bulduğumda çıksam gezsem dediğim bir KATLANIR arayışı içinde buldum kendimi.. Çok kafa ütülemeden..
Dahon Boardwalk D7 16" 7 vites ( chromoly kadro (konfor) ve şekli beni cezbetti, ama çok az kullanan var. 16 jant ? işareti) ama katlanınca müthiş

Dahon Vitesse D8. 20" 8 vites ( bu bisikletle ilgili çok yorum var, akıcı bir bisiklet sadece şekil olarak kaba geldi, birde frenleri biraz sert geldi)
Dahon MU9 20" 9 Vites ( bunu da bugün çok kısa denedim müthiş akıcı, frenleri son derece yumuşak, ama şekil olarak eh işte)
En büyük sorun 3 bisiklette 11-32 ruble 52 yada 53 kaset kullanıyor, katlanır bisiklette küçük lastiklerle rampa çıkabilir miyim

yada kızımı zorlar mı? Yaşadığımız yer rampalı bir yer bazı yerleri yarış bisikletimde en düşük viteste çıkmam gereken yerler oluyor 11-32 rubleli 36-52 kasetli bisikletim ile..
Diğer hususta aliminyum yerine chromoly kadro sanki çok daha keyifli gibi geliyor çok az kullanma imkanı bulduğum için, bisikletler de alim oldukça pahalı olduğu için fikirleriniz çok kıymetli
Bu nedenle kullanan arkadaşlarımın fikirleri bana çok yardımcı olacak.
Çok teşekkürler.