Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Ruble ve arka aktarıcı hg uyumlu görünüyor. Zincir çok acayip birşey değilse sorun olmaması lazım. Ek olarak geri çevirme işini aynakol küçük dişlide yapıyorsunuz değil mi? Aynakol küçükte iken bu sorun oluyorsa ve zinciriniz HG uyumlu değilse zincir değişimi sorunu çözer diye tahmin ediyorum. Ancak bir bisikletçiye gitmeniz daha mantıklı olabilir.
Aynakol küçükte , ruble en büyükte iken şu şekil geri çevirirsem atma oluyor .
Sadece ruble en büyükte iken atma oluyor.
Aynkoluda en büyüğe alırsam ilk geri çevirmede geri atıyor.
Biliyorum saçma şeylerin sınırlarını deniyorum :)
Bisikletci çaprazda yada bu tip sistemlerde malesef bunlar normal dedi.
Bisikletin orjinal zinciri bu.

Dosyalar

• IMG_20250623_155245.jpg
    IMG_20250623_155245.jpg
    90,2 KB · Okunma: 4
Scudo
Ruble ve arka aktarıcı hg uyumlu görünüyor. Zincir çok acayip birşey değilse sorun olmaması lazım. Ek olarak geri çevirme işini aynakol küçük dişlide yapıyorsunuz değil mi? Aynakol küçükte iken bu sorun oluyorsa ve zinciriniz HG uyumlu değilse zincir değişimi sorunu çözer diye tahmin ediyorum. Ancak bir bisikletçiye gitmeniz daha mantıklı olabilir.

Shimano Zincir Cn-hg40 6/7/8 benim bisiklet için uygunmudur acaba ?​

Shimano Zincir Cn-hg40 6/7/8 benim bisiklet için uygunmudur acaba ?​

Bu zincir uyumlu ama ben kendi Shimano sistemimde kmc zincir kullanıyorum. Size tavsiyem kmc x8 zinciri almanız. Bu cn hg40 zincir hem çabuk uzuyor hem de çok çabuk paslanıyor.

• Beğen
Tepkiler: myasins
Maalesef günümüzde katlanır bisikletlerin fiyatları, katnalanarak artmaya ve ciddi boyutlara ulaşmaya başlıyor. Sizlere tavsiyem 2. el kullanılmayan bu tarz bir bisiklet alıp onarmanız. Bu bisikleti 2bin tl'ye aldım ve ilk ve son hali de ortada. Jant telleri lastikler ve iç lastikler, "sele elimde vardı" sele borusu çamurluklar bagaj, çanta ve frenler shimano aktarıcı vs yaklaşık 3bin masraf yaparak bu sevimli dostumuzu tekrardan hayata kazandırdım. Böylece katlanır bisikletin değerini daha fazla anlayabiliriz diye düşünüyorum. Ayrıca ciddi şekilde bu artışın önüne geçilebilir bu şekilde.
1000024994.jpg1000026181.jpg

Maalesef günümüzde katlanır bisikletlerin fiyatları, katnalanarak artmaya ve ciddi boyutlara ulaşmaya başlıyor. Sizlere tavsiyem 2. el kullanılmayan bu tarz bir bisiklet alıp onarmanız. Bu bisikleti 2bin tl'ye aldım ve ilk ve son hali de ortada. Jant telleri lastikler ve iç lastikler, "sele elimde vardı" sele borusu çamurluklar bagaj, çanta ve frenler shimano aktarıcı vs yaklaşık 3bin masraf yaparak bu sevimli dostumuzu tekrardan hayata kazandırdım. Böylece katlanır bisikletin değerini daha fazla anlayabiliriz diye düşünüyorum. Ayrıca ciddi şekilde bu artışın önüne geçilebilir bu şekilde.
328248 dosyayı görüntüle328247 dosyayı görüntüle
Benimde katlanırlara karşı ayrı bi sempatim var,geçen gün arkadaşa internetten bisiklet bakarken bir anda kendimi bisiklet alırken buldum:acpsnr:indirime girmiş 6300tlye bende aldım,biliyorum çok sağlam değil üzerindeki ekipmanda çok kaliteli değil ama evde katlanır başka bisiklet olmasına rağmen dayanamadım aldım:komik:

Dosyalar

• IMG_6267.jpeg
    IMG_6267.jpeg
    142,8 KB · Okunma: 9
  • Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Geri