Merhabalar, bir başka konuya daha yazmıştım ancak gittikçe sorularım arttığı için bir konu açmanın faydalı olabileceğini düşündüm.
Özetle ; İstanbul'da yaşıyorum.
Prof. bisiklet kullanıcısı değilim, daha önce sadece yazlıkta, bahçede vs kullandım, trafiğe vs hiç çıkmadım

Bir kaç kez de Amsterdam'a gittiğimizde kiralamıştık ama tabii sanırım oranın trafiğiyle ,yollarıyla burası bambaşka

İstanbul'da uzun mesafeler kat etmeden, 5KM işe gidip gelebileceğim, haftasonları sahilde kullanabileceğim, tatile gittiğimde Bozcaada'da vs arabanın bagajına atabileceğim bir katlanabilir bisiklet arıyorum.Bütçem 1.000 TL max.
Decathlon'a baktım 120 için ancak alternatif olması adına yine de sizlere danışmak istedim. Tabiki çok ağır olmaması tercihim ama sanıyorum katlanabilirde böyle bir seçeneğimiz çok da yok.
Ikinci el icin bakiyorum letgo’da, ancak neler sorulmalidir emin olamadım? Örneğin Decathlon ömür boyu garanti verdiği için garanti sormak mantıklı mı?
320 Hoptown'lar ikinci elde 600-700 arası değişiyor. Bunun yerine direk olarak sıfır 120 tilt almak(900 tl) daha mı mantıklı?
Elbetteki 600 TL civarında bir canavar bulabilsem çok daha iyi olur.
Şimdiden teşekkür ederim.