Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Merhaba,
Dahon katlanır bisiklet ile çocuk taşıma koltuğu kullanan birileri var mı? Başlığın ilk sayfalarında bir arkadaş kullanmış ancak fotoğraf linkleri öldüğü için kullanım şekli gözükmüyor. Güncel olarak kullanan birileri varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

edit: Katlanır bisiklet fotoğraflarında karşıma çıktı Eren Bey kendisine özel mesaj gönderdim, ancak buraya da yazarsa başkaları için faydalı olacaktır.

Scudo
merhaba arkadaşlar, işe gitmek için bir katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. yaklaşık 2.5km hafif yokuşlu, asfalt bir yol var önümde. kafamdaki bisiklet (link) dün bakarken 1200 civarında olan bisiklet bugün itibariyle 1300 olmuş. üzüldüm tabii.

her neyse bu fiyat aralığında daha iyi bir bisiklet öneriniz var mı? bir de tilt 500 alınır mı? forumda biraz araştırma yaptım ama ne konusu ne de yorumlarına rastlamadım.

teşekkürler.

@lizard king yokuş da çıkarım dersen bianchi 21 vitesli modeli var onu tavsiye ederim sıfır olarak.Bunun dışında ikinci el düşünürüm derseniz carraronun 8 ve üstü vitesli modelleri var,onlara bakın.bütçeyi biraz yükseltirseniz ikinci el 8 ve üstü vitesli Tern veya Dahon alabilirsiniz.Ben yokuş çıkmam vr şekilli sıfır birşey istiyorum derseniz benim canavarın aynısından alalım size :) Mosso marine 2 D sıfır fiyatı 1200 TL IMG_20180316_113809.jpg

• Beğen
Tepkiler: lizard king
@slckats yanıtınız için teşekkürler, aslında yokuş pek yok yani 20-30 derecelik yokuşlar var bir kaç tane. ikinci el almak istemiyorum, dahon düşünebilinir aslında fakat insanlara güvenemediğimden durumundan pek bakmıyorum o taraflara. sizin canavar çok güzelmiş bu arada.

bianchi için katlama mekanizmalarında sıkıntı olabiliyormuş, öyle bir şey okumuştum sanki forumda. onun vintage modeli hoşuma gitmişti baya.

asıl merak ettiğim btwin tilt 500 yorumları biraz da. biraz gönlümü kaptırdım gibi o'na :)

mosso 2d bisiklete çok baktım, almanın eşiğine geldim fakat ilçeler arasında da gittiğim ve rampalar çok olduğu için kararımı bianchiden yana kullandım...ayrıca bianchinin retro bisikletide oldukça şık olmuş, aklım kalmadı değil...6-7-21 vb vites sayısından ziyade dişli oranları önemli, mesela bianchinin arka rublesi 14-28, yokuşlarda 2-2 vitesle çıkıyorum ama çok öldürücü bir yokuşta zorlanır (biraz önce 14-34 rublem geldi)...bu bağlamda vites sayısından bağımsız olarak dişli oranlarına da bakmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@lizard king Teşekkür ederim:).btwinlerin hepsi gerek katlama mekanizması,gerekse katlandıktan sonra taşıma konusunda çok çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: lizard king
Kendim ve eşim için cep telefonu taşıma çantası sipariş verdim Aliexpressten. fiyatı uygundu, n11 de bir tanesi 37 Tl iken ben 2 sine verdim o kadar.

Daha önce alan kullanan var mı bilmiyorum. İnşaAllah iyi çıkar

(link)

• Beğen
Tepkiler: slckats
@bsalih N11 ve diğer sitelerde de çoğu aynı ürünler(çinden geliyor) ve fiyat farklı.

• Beğen
Tepkiler: bsalih
@bsalih çok hızlı girdin bu işe :) hayırlı olsun,güle güle kullanın,inşaallah çok işinizi görür.

• Beğen
Geotech Fold Up 20.0

1614149981953974
1614150085287297
1614150025287303

Az önce fotoğraf paylaşımında hata oldu. Asıl görselleri burada.

GEOTECH FOLD UP 20.0

29694469_1614149981953974_4458478503591394357_n.jpg 29598205_1614150085287297_9156960081165884482_n.jpg 29695372_1614150025287303_5061312554079784090_n.jpg

@appendix

Biliyorum, o yüzden genelde Aliexpressden alıyorum.

@slckats

Teşekkürler :D Daha portbagaj ve çanta alacağım. çadır ve kamp ekipmanlarını da hallettikten sonra eşimle birlikte yakın yerlere kampa gitmeyi düşünüyorum.

Tabi önce eşimin araçlardan korkmamasını öğrenmesi lazım :D

@Ozan_Aydin Maşallah kardeşim çok güzel.Güle güle kullan.

Klasik bir katlanır sahibi olarakdan (link) şu bisikleti alasım var brompton 4000-6000 tl aralığında beklesin aynı ağırlıkdalar hemen,hemen mossoyu daha çok sevdim bu sebeple.

@lizard king Mosso 16 sadece konsept sanırım , fuarda Mosso standında göremedim.

• Beğen
@ygt bike öyle mi? internette bakınca fiyatına kadar yazıyor ama. yanlış bilgi mi? hatta mosso sitesinde de bir fiyat mevcut. bilemedim

• Beğen
@ygt bike
@lizard king
Şimdi gördüm bende evet siteye düşmüş ama fuarda yoktu :kötü:

• Beğen
bianchi 21 vites folding düşünen arkadaşlar gittigidiyorda 1139 tl olmuş düşünüyorsanız kaçırmayın :)

• Beğen
Tepkiler: appendix
Geri