Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Arkadaşlar benim boyum 1.89 ağırlık 84 kg. Katlanır almayı düşünüyorum ama sorunyaşamayacağım bir model önerebilir misiniz? Birde bu bisikletleri araç bagajında 800 900 km lik mesafelere taşımak sorun olur mu bisiklet açısından? Ben genelde gittiğim yerlerde kullanmak için istiyorum.

Scudo
Evet konu seneler sonra canlansın:) Ben de bir katlanır almayı düşünüyorum. Kullananlar değiştirdiniz mi modelleri veya modellerinizden memnun kaldınız mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yeniden bisiklet alacak olsaydım Bianchi , mosso katlanır 21 vites ikiisnden birini alırdım

@kingdomvolki?aynisi bende var sehir ici ideal harika bi hafiflik?katlama?sistemi cok basit geometri iyi servis istanbulda ben nevsehirdeyim gecen aradim ilgilendielr

Soho katlanır bisiklet tavsiyemdir 11 kg rulmanlı jant 7 8 ve 9 vites seçenekleri var 7005 alüminyum serisi kadro ve diğer katlanır kullanan arkadaşlar iyi bilir esneme yapar gidonu olsun rampayi rahat cikamazsin bundan öyle bir esneme söz konusu değil tavsiyemdir

Herkese selamlar.
Nexus göbekten 7 vitesli, bagaj ve çamurlukları olan veya takılabilen, kolay katlanıp itilerek götürülebilen bir katlanır bisiklet tavsiyesi istesem ne önerirdiniz?
Çoğunlukla eşim kullanacak, uzun boy, fazla kilo yok. Kısa mesafelerde kullanılacak.
Nexus vites isteme sebebim, ruble, arka artırıcı, yağlama, ayar, indirip bildirirken çarpma vs. olmaması.
Şimdiden teşekkürler herkese.

@Hüseyin55

Katlanır bisiklet çantasında 26 jant bisikletler bile bagajda rahatlıkla taşınabilir. Tramvaylar için de taşıma çantası gerekli. Belli bir saatin dışında İstanbul da bisikletle almıyorlar. 20 jant ile 26 jant arası bir seçim öneririm. 26 jantların katlanmış yüksekliği gidona kadar 1 metre 5 cm. Sağdan sola 96 cm civarı. 22-24- jant katlanır bisikletlerden haberi olan arkadaşlar var ise yazmaları rica olunur. Bisikletlerini değiştirmek isteyen arkadaşlarda belki 22-24-26 jant katlanıra geçmek isteyebilirler. Şunu da ekleyeyim; önerim 21 ya da en az 18 vites katlanır bisiklettir.

Geçen gün sirkecide mosso, bianchi, carraro 121 katlanır modellerini gördüm. Bin tl civarı bir fiyata satılmaktalar. Mosso 26 da fena değil. Dahon 26 katlanır kullanan varsa aydınlatması rica olunur. Dahon da çok güzel görünüyor.

7-8 vites alacak olan arkadaşlar yokuş çıkma sorunu yaşayabilirsiniz. Bu açıdan benim önerim 21 vites katlanır bisiklettir.

@1dost teşekkür ederim. Aynen o modele yoğunlaştım. Gerçi bisikletçi göbekten vites önermedi. Carraro 121 ve 106 önerdi

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@blackice_serkan En iyisi sizin test sürüşü yapabilmemiz. Bir arkadaş dahonla bianchi 21v karsilastirmis ve yokuş performansinda açık ara iyi olduğundan bahsetmisti bianchinin.yine bir arkadaş ise göbekten vitesi görün vazgecemezsiniz diye yazmıştı bu forumda.

Ben çok para vermek istemedim belki katlanırı sevmem diye ama gayet güzel bir bisiklet. Bilemiyorum ilerde dahon tern birine geçebilirim de. Ama onların yokuş performansını karsilastirmam lazım gerçekten arkadaşın dediği kadar farkediyor mı? Yada sürüş zevki konforu. Eğer ücret farkına degecekse hiç düşünmem açıkçası.

Ekleme: Şimdiye dek bu bisikleti esas amacında kullanmadım. Yani katlayıp arabaya veya toplu ulaşım aracına atıp sonra tekrar açıp bunla devam etmedim. O yüzden gerek var mıydı benim için katlanira diye de düşünmüyor değilim.

ben de katlanır araştırmaktayım ama nexus7'nin oranlarını merak ediyorum. normal bir 7 vitesli katlanır ruble değişimi ile 34 diş arka ve 48 diş ön ile çok dik olmayan yokuşlarda kullanılabilir hale gelecektir diye tahmin ediyorum.
vaktinde tern c7 ile kızılaydan tunalıya çıkabilmiştim (ki onda arka rublenin 1. vites dişlisi 34 falan değildi tahminim), benim için o yeterliydi en azından.
bir sitede nexus 7 için 1. vites oranı 0.632 olarak verilmiş. Bu durumda ön 48 dişli iken nexus 7'de 76 dişli olarak mı düşünmek gerekiyor arkayı :naslyany: sanırım öyle
(link)

kafamda deli sorular. emin olan bir kimse açıklarsa seviniciim

• Beğen
Tepkiler: blackice_serkan
@blackice_serkan Bonus kart var ise Peşin fiyatına 9 taksit, diğer kartlara vade farkı alıyor. 890'a geliyor.

İstanbul dışı Kargo 60 TL olduğu ifade edildi.

• Beğen
@Kerem Groims hayırlı olsun, bende 2 adet mosso 20 marine v almayı planlıyorum, buradaki bisikletçi daha önce sipariş etmiş bugün yarın gelir dedi. Görüp almak istedim. Fiyat 900 olur demişti ama pazarlıkla 850 TL ye alırım diye düşünüyorum. Bu fiyata alabilirsem gayet iyi anladığım kadarıyla.

Sn @Kerem Groims bisikletiniz hayırlı olsun. Güzel günlerde keyifle binin.
Esen kalın.

Sn @ergios 2 adet alırsanız 850 TL'ye inecektir. Sezon yaklaştıkça fiyatlarda artış olacak,pazarlık alıcının değil satıcının lehinde gelişecektir.
Esen kalın.

Sn @blackice_serkan göbekten vitesli katlanır bisikletin eksileri (-) olduğu kadar, oldukça fazla artıları da (+) var.
Bisiklet, (genel olarak) eşiniz tarafından kullanılacak, kısa ve keyif turları yapılacak, bulunduğunuz coğrafyada rampa,yokuş da, çok yok ise, göbekten vitesli bisiklet gayet tabi alınabilir.
Hâttâ kullanıcıya problemsiz, keyifli sürüşler sağlayabilir.

Sanıyorum, göbekten vitesli bisiklet konusunda bisikletçi (tamir,bakım,servis noktasında) arkadaşlarımız, yeterli bilgi/tecrübeye sahip değil.
Bu nedenle klasik aktarıcılı, daha kolay ayar kaçırabilen, daha pratik tamir bilgi ve süresine sahip donanımlı bisikletleri tavsiye ediyorlar.

Esen kalın.

• Beğen
@ergios 850TL, piayasadaki sanırım en makul fiyat bunun aşağısında, bTwin var o da 750 TL, arka port bagaj yok... gibi gibi... 950 TL Eminönü'nde de o fiyata veriliyor. Düşme ihtimali vardır. Kendi sitesinde 919 TL.

@Hüseyin55 Boyutlarına bakar size geri dönüş yaparım.

@Mesut DOĞRU Teşekkür ederim. Yol bisikletinden sonra katlanır nasıl gelecek bilemiyorum. Yaşayıp göreceğiz :)

Geri