Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

bu kadar eder mi bu bisiklet ya bu fahiş fiyat politikasını anlamıyorum üretim maliyeti belki 200 dolar satış 1325 dolar....?

Scudo
@massaget
Sen bir de Dahon Vector DD30' un fiyatına bak.Öküz alırsın o paraya :D

Gerçi bisikletin de boğaya öküze benzer bir yanı var tabi :)

• Beğen
Tepkiler: ramadzo
o fiyata kaç tane satıyorlar merak ediyorum....

Bari karbon olsa hem taşımak için hafif olur işin garibi hem çok pahalı hem karbon da değiller neden acaba...:)

merhaba. dahon ve btwin kullandım. hatta btwin i satıyorum şu an. ve sonsuza kadar katlanırdan uzak duracağım. üzülerek tavsiye edemeyeceğim.

Selamlar,

20'' katlanır bisiklet alma arifesindeyim. hali hazırda kullanabildiğim şehir bisikletim olduğu için genelde acıbadem - moda arası kullanılmak üzere kısa mesafelerde (max 20 km) kullanmayı düşünüyorum. Aşağıdaki bisikletlerin her biri bütçem dahilinde, yorumlarınızı rica edebilir miyim? 20'' olmak koşulu ile max 2.500 tl olmak bütçe içerisindeki ilave önerilerinize de her daim açığım. Şimdiden teşekkürler, saygılar

(link)
(link)
(link)
(link)

@massaget
büyük beklentilerim olmadı hiç. apartmandan kolay indirip çıkarayım, çok yer kaplamasın, sahilde arkadaşlarımla buluştuğumda kısa mesafeli ulaşımımı onunla sağlayayım gibi basit şeyler. kontrolü tehlikeli, yokuşlarda (ufak bir eğim bile olsa) zorlanıyorsun. 58 kiloyum birde. 28km hıza çıktığında bisiklet güven vermiyor. o hıza da yokuş aşağı inerken çıkarsın zaten. ortalama hızın 15-16km. caddebostan sahilyolu düzlüğünde. böyle işte, şimdi yol bisikleti veya trekking lere bakıyorum. radikal bi değişim olacak :) size bol şans umarım sizin beklentilerinizi karşılar.

@otskhan satması daha kolay diye dahona yönelirdim. Vitessed8 ile mup8 farkı şaside gizli. Mup8 hydroformed 7005 serisi şasisiyle biraz daha hafif.

Her ikisi de size fazlasıyla yeter. Zaten tern de aynı, dahonun vitesse'si tern'de link. Mup8 ise verge n8.

Çamurluk, gıdon, sele içi pompa, arka bagaj ve renk gibi şeylere bakıp birini alın. Hiçbiri pişman etmez...

Bende mup8 var çok memnunum, Acıbadem -pendik yapıp geliyorum. Üstüne bir de spora gitmeye enerjim kalıyor. Verge n8 de gayet güzel bisiklet ama belki satması daha zor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Katlanır bisiklet tecrübelerim kısmında da uzun uzun yazılar var. Dişli, vites, şasi, gıdon vs vs...

Bu Dahon firmasinin mantigi Aysen Gruda nin "Annem goster ama elletme dedi" sozuyle esdeger gibi.Sitelerinde bir cok model var.Turkiye de hic bir noktada Visc D18 yok.

Dahon Türkiye'ye yi saatlerce tartışabiliriz burda o denli...

Agustos basinda tum satis noktalarinda satilacak mailini iki defa bana gonderdiler.Yarin agustos 1 ama daha sevkiyat yok.

Geri